LR Aloe Vera El Kremi 75ml

155 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LR Aloe Vera El Kremi 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: begonvil Satıcı Ünvanı: SERAY METE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0550051763
    Bu ürün begonvil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LR Aloe Vera El Kremi her cilt tipine uygundur. Yumuşak eller için zengin nem takviyesi sağlar. Hızlı emilir, aynı zamanda bakım yaparken cildi korur. %40 Aloe Vera ve aynı safa özü içerir. Antik çağlardan bu yana aynı safa çiçeği cildi destekleyici özelliğiyle bilinir. Çok yönlü etkiye sahiptir. Harici olarak kullanıldığında kremlerde, yağlarda ve tentur içeriğinde yer alır ve çeşitli cilt tahrişlerinde kullanıma elverişlidir. Ayrıca, panthenol, E vitamini ve allantoin cildi rahatlatır. KULLANIM ŞEKLİ Ellerinizi yıkadıktan sonra Aloe Vera El Kremi’ni uygulayın. Çatlamış ve bakım gerektiren eller için Aloe Vera Krem Sabun‘a ilave olarak, her kullanımda daha yumuşak el bakımı için yine Aloe Vera Zengin İçerikli El Kremi‘ni kullanmanızı öneririz.
Geri Bildirim Ver