LR Zeitgard Beauty Diamonds Radiant Youth Oil Yüz Yağı - 30 ml

1.267,30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LR Zeitgard Beauty Diamonds Radiant Youth Oil Yüz Yağı - 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aloe Vera Shop Satıcı Ünvanı: İSMET MERSİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6180068536
    Bu ürün Aloe Vera Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni anti-Age bakım ürünü lr zeıtgard beauty diamonds yüz bakım yağı içeriğindeki yenilikçi 6 doğal yağ ve seçkin vitaminler ile kuru ve yıpranmış cildi yeniler ve ekstra ışıltı saglar. Lr zeitgard beauty diamonds yüz bakım yağı cildi a, e ve f vitaminleri ile besler ve yeniler. Değerli yağlar ile ciltte nem kaybını önler, zengin yağ içeriği ile cilde ışıltı katar. Lr zeitgard beauty diamonds yüz bakım yağı’nın 3 farklı kullanım şekli: 1. Anti-Age yüz bakım yagı Parlak bir cilt için temel bakım: Cilt temizliginden sonra sabah ve akşam 3-5 damla yüzünüze yayın. Daha sonra lr zeıtgard bakımınıza devam edin, örnegin lr zeıtgard beauty diamonds serisini kullanabilirsiniz. 2. Anti-Age yag takviyesi Ipek gibi yumuşacık bir cilt için zengin içerikli bakım: Avucunuza aldıgınız gündüz veya gece kreminin üzerine birkaç damla yag damlatın (lr zeıtgard gece maskesi’nin üzerine de uygulanabilir). Zengin bir bakım için karıştırın ve yüzünüze sürün. 3. Anti-Age yag maskesi Pürüzsüz ve sıkı bir cilt için yogun ve zengin içerikli yenileyici bakım: Yaklaşık 10 damla yüz, boyun ve dekolte bölgesine sürün. 10 dakika etki etmesini bekleyin ve kalan yagı masaj yaparak yedirin veya bir bez ile yüzünüzden silin.

Ürün Özellikleri

  • Boy 30 ML
Geri Bildirim Ver