LS2 Valıant 2 Mat Tıtanıum Kask

10.400 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LS2 Valıant 2 Mat Tıtanıum Kask

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moto34Shop Satıcı Ünvanı: İSTANBUL MOTOSİKLET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0601047089692473 Vergi Kimlik Numarası: 6010470896
    Bu ürün Moto34Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 180 derecelik açilabilir yapya sahip Kinetic Polymer yapya sahip güçlü ve hafif dış kabuk malzeme Darbe emici çok katmanlı ve yüksek yoğunluklu EPS iç katman Çizilmeye ve UV ışınlarına dayanıklı A sınıfı vizör ECE 22.05 P/J güvenlik sertifikal güneş vizörüne sahip 2 farklı dış kabuk yapısı Çift katmanlı ön vizör Kolay çikartılabilir vizör Çikartılabilir yıkanabilir hipoalerjenik iç ped Çene perdesine sahiptir Çene kilit mekanizması titanyum malzeme, çok rahat Kapanır ve açilabilir Lazer kesim köpük Takviyeli çelik çene kayışı Gece sürüşleri için reflektif şeritlere sahip Ek olarak sısırilebilen boyun pedi, kask ağırlığını azaltır Çene ve tepe bölgesinde hava giriş kanallar Arka hava tahliye kanallar XS-3XL beden ölçüsü Pinlock Max Vısıon buğu önleyici takılabilir Tam açilabilen çene açılır kask segmenti AĞIRLIK 1700 gr Kask Üretim tarihi 2020 olarak gelmektedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

LS2 Valıant 2 Mat Tıtanıum Kask Trendyol'da

LS2 Valiant 2 mat titanium kask modern tasarımı ve pratik kullanımı ile ön plana çıkan işlevselliği yüksek, kullanışlı bir üründür. Benzersiz mekanizmaya sahip olup ergonomik ve hafif yapı özellikleriyle kolaylıkla taşınır. Yenilikçi, aerodinamik tasarıma sahip LS2 titanium kask istenildiğinde çenesiz kask gibi de kullanılabilir.

 
  • Modern tasarım
  • Üstün güvenlik
  • Orijinal yapı

LS2 Valiant 2 Mat Tıtanıum Kask Özellikleri

LS2 Valiant 2 Mat Tıtanıum Kask Özellikleri

LS2 Valiant kask ikinci el polimer alaşımlı dış kabuğu sağlam, kaliteli yapı özellikleri ile dikkat çeker. Çift kavramalı çelik çene kilit mekanizmasına sahip olmanın yanı sıra geniş havalandırma kanalları ile konforlu kullanım sunar. Polikarbonat UV filtreli ön vizör yapılı ürün güvenliğinizi üst seviyeye çıkarır. Çizilmelere karşı dayanıklılık gösteren ürün uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Çene altı rüzgar perdesi bulunmakta olup cilt sağlığınızı korur. Rüzgar sesini azaltan boyun rulo sistemi ve mikrometrik alüminyum çene kayışı emniyetli ve rahat kullanım imkanı sunar. Komple çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliğe sahip olan ürün gözlüklü kullanıcılar için idealdir. Taşıma kılıfı pinlock, taşıma sırt çantası, şişirilebilir kask standından oluşur. Motosiklet tutkunlarının koruyucu donanımı olup sürüş keyfini artırarak güvendiğinizi üst seviyeye çıkarır. Profesyonel ve amatör sürücülerinin kullandığı özel ekipmanlar arasında gösterilen bu ürün hafifliği ve rahatlığı ile yüksek beğeni toplar.

 

LS2 Valiant 2 Mat Tıtanıum Kask Kullanışlı Mı?

LS2 Valiant 2 Mat Tıtanıum Kask Kullanışlı Mı?

LS2 Valiant 2 mat titanyum kask, motosiklet sürücüleri tarafından kullanılabilir. Kask, erkek ve kadınlar için uygun bir tasarıma sahiptir ve farklı baş boyutlarına uygun olarak ayarlanabilir. Kaskın güçlendirilmiş polikarbonat kabuğu, sürücülerin kafasını darbelere karşı korur. Kaskın içinde yer alan hava kanalları, sürücülerin kaskın içinde daha iyi bir hava sirkülasyonu elde etmelerini sağlar. Böylece daha konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Kaskın çift fonksiyonlu tasarımı, sürücülerin farklı sürüş koşullarına uygun olarak kasklarını ayarlamalarına olanak tanır. Kaskın kilit sistemi, kolayca kaskı açıp kapamayı ve ayarlamayı sağlar. Kaskın estetik tasarımı, sürücülerin tarzına uygun bir kask seçmelerini sağlar. Göz alıcı tasarımı, farklı canlı renk ve model çeşitliliğiyle dikkat çeker. Hayati önem taşıyan bu ürün sert dış yüzeyi, yumuşak iç iç astarı ile baş bölgesini koruyan özel bir mekanizmaya sahiptir. Modern, kaliteli donanım ile ön plana çıkan dayanıklı malzemelerle üretilen özel tasarım üründür.

 

LS2 Valiant 2 Mat Tıtanıum Kask Fiyatı

LS2 Valiant 2 Mat Tıtanıum Kask Fiyatı

Motosiklet sürücüleri için tasarlanmıştır. LS2 Valiant 2 mat titanyum kask, hem açık hem de tam yüz kaskı olarak kullanılabilen çift fonksiyonlu bir kasktır. Bu özelliği sayesinde sürücüler farklı sürüş koşullarına uygun olarak kasklar ayarlanır. Kaskın kabuğu güçlendirilmiş polikarbonattan yapılmıştır ve darbe direnci sağlar. Kaskın içinde yer alan güneş vizörü, sürücülerin güneşli havalarda daha iyi görüş açısı elde etmelerini sağlar. Kaskın kilit sistemi, kolayca kaskı açıp kapamayı ve ayarlamayı sağlar. Kaskın içinde yer alan hava kanalları, sürücülerin daha iyi hava sirkülasyonu elde etmelerini ve kaskın içindeki havanın sirkülasyonunu sağlar. Kullanımı yasal bir zorunluluk olan çıkan hafif, küçük ve özel üretim üründür. Zorlu yarışlarda sürücü pozisyonlarında aerodinamik performans sağlayan özel tasarım ürün uzun yıllar rahatlıkla kullanılır. LS2 Valiant 2 mat titanium kask yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. LS2 Valiant 2 mat titanium kask fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.