Lucky Art Star Dekor Alessıa Bone Sarı By Fırın Kabı

689 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lucky Art Star Dekor Alessıa Bone Sarı By Fırın Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BRANDSKITCHEN Satıcı Ünvanı: MARKA MUTFAK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612137967100001 Vergi Kimlik Numarası: 6121379671
    Bu ürün BRANDSKITCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Star Dekor Alessıa Bone Sarı By Fırın Kabı LYEG 059 - Bone porselendir. - Fırında ve buz dolabında kullanabilirsiniz. - Bulaşık teli ve sert maddelerle ovulmamalıdır. - 30x22x6 cm'dir. - Menşei:P.R.C Elde yıkanması tavsiye edilir HAKKIMIZDA Kütahya Porselen İstanbul Anadolu Yakasında Bulunan 5000 M2 büyüklüğünde En büyük Showroom Mağazasıdır. MARKALARIMIZ KÜTAHYA PORSELEN,ARYILDIZ,ARYILDIZ HOME, HİSAR,TANTİTONİ, TAÇ, ÖZDİLEK, DECORİUM ,KOLEKSİYON, NEVA, ACAR, İRYA,STAR DEKOR(LUCKY ART) , FAKİR , PHİLİPS. NEDEN BİZ Bütün Markaların İstanbul Ana Bayisi olup. Satış öncesi ve satış sonrası Hizmette sınır tanımayan bir mağaza olmaktayız. Aldığınız her ürün mağazamız deposunda yedek parça temini bulunmakta olup resmi faturası kesilerek ve Orijinal kutularını patpat naylona 3 kat sarılarak adresinize güvenle gönderilmektedir. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır. İADE KOŞULLARI Almış olduğunuz ürünü kullanmadan, tahrip etmeden, orjinalliğini bozmadan teslim aldığınız şekli ile iade etmek zorundasınız. Teslim edildiği gibi gelmeyen ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürün faturasını (nüshalarıyla birlikte) ürünün içerisine koymanız gerekmektedir. İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri iade Faturası kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır. Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız kargo yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız. Orijinal ambalajı zarar görmüş, tahrip edilmiş ve sair şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez. üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve dair durumları tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almama hakkını saklı tutmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver