LUGMO 2 Adet Hakiki Deri Kemer Erkek Siyah-kahverengi 4,5 Cm Kot Uyumlu

588,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 130 CM
130 CM
135 CM
105
110
115
120
125
130
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LUGMO 2 Adet Hakiki Deri Kemer Erkek Siyah-kahverengi 4,5 Cm Kot Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUGMO Satıcı Ünvanı: LUGMO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609133623900001 Vergi Kimlik Numarası: 6091336239
    Bu ürün LUGMO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LUGMO HAKİKİ DERİ KEMER %100 Hakiki Deri Kemer 4,5 Cm Genişlik ile Kot Pantolonlar için idealdir. Et kalınlığı : 3.8-4 mm. Uzunluk ölçüsüne toka dahildir. Kemer Manda derisidir. Düz Deri Kemer Erkek Kemer Kot Ve Kanvasa Uygundur. Ürünümüz bire bir resimde görüldüğü kalitede ve renktedir, üzerinde hiç bir işlem yapılmamıştır. Ürünlerimizi titizlikle inceleyerek her hangi bir problemi olup olmadığına ve siz değerli müşterimizin tercihi doğrultusunda özenle paketliyoruz. Firmamıza özel karton kutuya koyup vakumlayarak gönderiyoruz. Aklınıza takılan sorular için bize mesaj atınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Kahverengi

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Hakiki
Geri Bildirim Ver

LUGMO 2 Adet Hakiki Deri Kemer Erkek Siyah-Kahverengi 4,5cm Kot Uyumlu

Erkek müşteriler için tasarlanan aksesuarlar moda trendleri göz önünde bulundurularak üretilir. Lugmo 2 adet hakiki deri kemer erkek siyah, kahverengi 4, 5 cm kot uyumlu tasarlanarak farkını ortaya koyar. Çeşitli özellikleri sayesinde müşterilere avantaj sağlar. Modelde kaliteli ve hakiki deri tercih edildiği için uzun süre kullanım vadeder. Her beden aralığına uygun, ayarlanabilir tasarımıyla dikkat çeker. Uygun fiyatlı ürün, müşterilerin bütçesinde tasarruf yapımına olanak sağlar. Kot pantolonlar için kullanıma uygundur. Şık tasarımı sayesinde tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz. Siyah renkte üretilen ürünü, farklı renk kotlarla tercih edebilirsiniz. Lugmo erkek kemer şık tasarımıyla ayrıcalık yaratır. Bel bölgenizi kavrayarak pantolonu sabitleme amaçlı ya da aksesuar olarak tercih edebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen ürünü günlük yaşamınızda kullanabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • %100 hakiki deri
  • Portatif ürün boyutu

Şık ve Kaliteli Lugmo Erkek Kemer Özellikleri

Şık ve Kaliteli Lugmo Erkek Kemer Özellikleri

Ürünler tasarlanırken moda trendleri göz önünde bulundurulur. Farklı görünümü ile fark yaratan Lugmo 2 adet hakiki deri kemer erkek siyah, kahverengi 4, 5 cm kot uyumlu fiyat açısından avantajlıdır, müşterilerin bütçelerinde tasarrufa olanak sağlar. Ürün, %100 hakiki deriden üretilir. Yıpranma, yırtılma ya da aşınmayı sert ve kaliteli yapısı ile önler. 2 adet gönderilerek alternatif yaratılır. Şık kemer tokası sayesinde pantolonlarının ön kısmını açıkta bırakan gömlek ya da tişört tercih ederek tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kotlar ile uyum sağlayabilen ürün, ortalama ebatlarda üretilerek her kıyafete uygun hale gelir. Fiyatı ile geniş müşteri kitlesine hitap eden ürün, beden aralığını da bu zenginlikte tutar. Farklı avantajları bir araya getiren model tasarımını tercih ederek tarz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Cazip fiyatı ile avantaj elde edebilirsiniz.

Lugmo Hakiki Deri Erkek Kemer Ayrıcalıkları

Lugmo Hakiki Deri Erkek Kemer Ayrıcalıkları

Erkek aksesuarları tasarlanırken müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri göz önünde bulundurulur. Kemer gibi günlük hayatta sürekli kullanılan bir ürünün, sağlam yapılı olması beklenir. Lugma marka kemer siyah ve kahverengi olarak iki farklı renk alternatifi sunar. Kaliteli malzemeden üretilen kemerler tarz görünüme imkan tanır. Kıyafetlerinize uygun olan rengi tercih ederek stilinizi yansıtabilirsiniz. Kaliteli deriden üretilen Lugmo 2 adet hakiki deri erkek kemer siyah, kahverengi renk aralığı ile müşteriye sunulur. Erkek müşteriler için tasarlanan ürün fiziki farkları göz önünde bulundurur. Lugmo marka erkek kemer modelini tercih ederek günlük yaşamda sıklıkla kullanabileceğiniz konforlu bir aksesuara sahip olabilirsiniz. Minimal yapıda üretilen kemer tokası fark yaratır. Dikdörtgen yapısı alternatif görünümler oluşturmanıza olanak tanır. Farklı tarzları yaratabileceğiniz, günlük yaşamda sıklıkla tercih edebileceğiniz ürünün uygun fiyatına da göz atabilirsiniz.

Cazip Lugmo Hakiki Deri Erkek Kemer Fiyatları

Cazip Lugmo Hakiki Deri Erkek Kemer Fiyatları

Ürün fiyatları belirlenirken kullanılan malzeme ve moda trendleri göz önünde bulundurulur. Lugmo hakiki deri erkek kemer yorum bölümünde görüleceği üzere, hem cazip fiyatı, hem de kalitesi deneyimli müşteriler tarafından beğenilir. Gerçek deri kullanıldığı için ürün, uzun süre kullanılabilir. Aynı zamanda son derece sağlam bir yapıdadır. Uygun fiyat aralığı ile iki adet kemer sahibi olabilirsiniz. Bel bölgenize tam oturan, uygun delik sayısı ve aralığı, insan vücudu göz önünde bulundurularak üretilir. Beden aralığı 130 cm ve civarında belirleyerek çeşitlenir. Müşteri kitlesini zenginleştiren marka şık bir tasarım sunarak müşterilerin beğenisini kazanır. Uygun fiyat aralığına sahip hakiki deri Lugmo kemere Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz. Açıklayıcı tanıtım, ayrıntılı ürün bilgilendirmelerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Deneyimli müşteri görsellerini inceleyerek kemere farklı açılardan göz gezdirebilirsiniz.