Lulunun Renkleri Uzun Kollu Mama Önlüğü

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lulunun Renkleri Uzun Kollu Mama Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lulunun Renkleri Satıcı Ünvanı: DİLARA SÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7780681245
    Bu ürün Lulunun Renkleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun Kollu Beslenme Ve Etkinlik Önlüğü 6-32 ay kullanılabilen beslenme ve etkinlik önlüklerimiz özel üretim nefes alan, sıvı geçirmez kumaşlar kullanılarak hazırlanmıştır.
  • Bebeğiniz üzerinde ağırlık yapmaz.
  • Kolayca kurur.
  • Leke tutmaz
  • BPA, PVC, Vinyl, Phthalate, kurşun içermez.
  • Esnek kumaş dokusu sayesinde bebeğinizin hareketlerini kısıtlamaz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Su Geçirmez
  • Çeşit Kollu
Geri Bildirim Ver

Lulunun Renkleri Uzun Kollu Mama Önlüğü AvokadoÖnlük

Bebeklerin tercihlerinden biri olan mama önlükleri genel olarak çıkarılması kolay olan ürünlerdir. Bebeklerin ek gıda dönemlerinde özellikle destek sunan bu ürünler, ebeveynler için kolaylık sunar. Lulunun Renkleri bebeklerin tercihleri olabilir ancak asıl modelleri ve bebeklere sağladığı konforu bebeklerin tercihleri olma noktasında başarılarıdır. Uzun kollu mama önlüğü herkes için tercih edilen ve son derece beğenilen ürünlerdir. Bu sebeple birçok noktada kişilerin beğenileri ve ayrıcalıklarına da hitap edebiliyor olması önemlidir.

  • Mama Önlüklerinde Ayrıcalıklar
  • Bebeklerde Güvenceli Devrim
  • Kaliteli Mama Önlükleri

Lulunun Renkleri Uzun Kollu Mama Önlüğü Kullanımı

Annelerin bebeklerine mama önlüğü konusun beğendirdikleri ürünler genel olarak çok nadir tercihlerdir. Ancak bebekler ve çocuklar Lulu mama önlükleri ile son derece mutlu bir öğün geçirmektedirler. Mama önlüklerinde en önemli ve büyük bir fark kişilerin tercihlerine uygun ürünler kullanabiliyor olmasıdır. Lulunun Renkleri mama önlüğü her bebek için konforlu ve birbirinden güzel tasarımlar ile tercihlere sunulmaktadır. Lulunun Renkleri önlük yemek sırasında bebeğin hareketlerini engellemez. Pamuklu iç yüzeyi sayesinde terletmez ve son derece dayanıklı ürünler ile kişilerin taleplerine yön verebilir. Avokado görsel olarak bebeklerin dikkatlerini çeken renkleriyle de odak noktası olan bir detaydır. Bu nedenle mama önlüklerinde annelerin işlerini kolaylaştıracak bir tercih olmaktadır. Tercihler içinde ön planda tutulduğu bir ürün olması sebebiyle renkli önlüklerin tasarlandığı bu ürünler birçok noktada detaylı olarak incelenmektedir.

Lulunun Renkleri Uzun Kollu Mama Önlüğü Özellikleri

Model olarak bebeklerin dikkatlerini çeken renklere ve modellere sahip ürünlerdir. Bu nedenle giydirilme noktasında anne ve babaların işlerini kolaylaştırmaktadır. Avokado önlük her noktasında bebeklerin dikkatlerini çekecek ve yeme düzenlerini ve belki de yeme alışkanlıklarını edinmelerine olanak sağlayacaktır. Lulunun Renkleri uzun kollu mama önlüğü birçok farklı kategoride tercihlerin ilk sıralamasında yer alır. Satışlara sunulan ürünlerin talepler doğrultusunda hızla tükendiği görülen bu mama önlükleri Pazar anlamında son derece doğru ve etkin ürünler ile kişilerin taleplerine cevap vermektedir.

Lulunun Renkleri Uzun Kollu Mama Önlüğü Fiyatları

Çocuklar ve bebeklerin mama önlükleri ile imtihanı Lulu marka mama önlükleriyle bitecektir. Son derece beğenilerek kullanılan ve sevilen önlükler üreten firma bebeklerin beğenileri doğrultusunda modeller ve renkler kullanarak ürün kapasitelerini bebeklere odaklamıştır. Lulunun Renkleri uzun kollu mama önlüğü içeriği gereği bebeklere zarar verecek bir madde içermemektedir. Bu nedenle de oldukça uygun ve keyifli ürünler ile kişilerin talepleri değerlendirilir. Lulunun Renkleri uzun kollu mama önlüğü yorumları müşteri memnuniyetleri ile doğru orantılıdır. Lulunun Renkleri uzun kollu mama önlüğü avokado önlük ile ilgili ürünlerin incelenerek içerikleri için araştırma yapabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da yer alan AvokadoÖnlük kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.