LUVLY PETS Ortopedik Köpek Yatağı X-large Yıkanabilir Kemik Yastıklı Tüplü Tay Tüyü Yeşil 100x80 cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LUVLY PETS Ortopedik Köpek Yatağı X-large Yıkanabilir Kemik Yastıklı Tüplü Tay Tüyü Yeşil 100x80 cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Medikal ortopedik köpek yatağı köpeklerinize en üst düzeyde konfor sağlar Arthisis ya da kale problemi yaşayan her köpek için rahatlık sağlar Hafızalı köpük dolgusu ile gerçek ortopedik yatak. Kemik yastık hediyeli Tay tüyü kumaş köpek dostlarımızda çiğneme isteği uyandırmıyor. Özel üretim tüylü kumaşı ise sıcak bir dinlenme alanı yaratıyor. Bu kumaş türü, leke ve su tutmaz. Tüp sistemi sayesinde kılıfı kolayca yıkanabilen köpek yatakları, hayvan sağlığına uygun birinci sınıf döşemelik kumaştan üretilmiştir. Çamaşır makinasında 30°’de narin programında yıkanması tavsiye edilir. Minder ve gövde olarak 2 kısımdan oluşur. hipoalerjik ve ortopedik yataklarımız, patili dostlarınıza konforlu bir uyku sağlar. Luvly pets yatakları, hayvan dostlarımız için elyaftan yapıldığı için mobilyalardan bile daha rahat bir konfor sunar. Köpek türlerine göre beden açıklamaları: S: 55x40 cm - Kucak köpekleri, yorkshire terrier, chihuahua, pomeranian ve kediler için uygundur. M: 65x55 cm - Jack russell, pug, miniature dachshund, whippet, maltese bolognese ve büyük kediler l: 85x70 cm beagle, corki, bulldog, french bulldog, base, shiba uni, collie, terrier, italyan tazısı, wheaten terrier xl: 100x80 cm labrador, golden, ridgeback, husky, koli, alman kurdu ve samoyed. Eğer evinizde alanınız varsa, köpekleriniz için bir beden büyük yatağı seçmenizi tavsiye ederiz. Patili dostlarınızın oyuncaklarını saklayacağı ve daha çok yatma alanları olması, onları daha mutlu edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yastık Yatak
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver