Genel Markalar Qlux Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeci Katlanabilir Süzgeç

97,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
6.000 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,50 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Qlux Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeci Katlanabilir Süzgeç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evrenye Home Satıcı Ünvanı: CEMAL CİHAN AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0350121907
    Bu ürün Evrenye Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katlanabilir Akordiyon Pirinç Süzgeci Küçük taneli malzemeleri yıkadıktan sonra dökmeden süzmek çoğu zaman bizi zorlayan bir durum olmakta. Katlanabilir süzgeç tam da bu noktada işimizi kolaylaştıran bir araç. İşlevsel tasarımı sayesinde klayca malzemelerinizi yıkadıktan sonraki suyunu tahlye edebilirsiniz. Katlanabilir süzgeci işiniz bittikten sonra muhafaza etmek çok basittir. Küçülen boyutları sayesinde mutfakta ekstra alan açmanıza gerek kalmaz. *Ürün rengi stoklardaki durumuna göre karışık olarak gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeci Katlanabilir Süzgeç

Mutfak gereçleri arasında yer alan süzgeç, yemek yapılırken işleri kolaylaştırır. Lüx plastik akordiyon pirinç süzgeci katlanabilir süzgeç APST51 portatif yapısı sayesinde kullanımdan sonra katlanabilir, bu sayede yerden tasarruf etmenizi sağlar. Su içerisinde pişen katı yiyecekleri ayırmak için kullanılan katlanan süzgeç, pratik kullanımıyla elinizi yakmadan yemek yapma fırsatı verir. Plastik malzemeden üretilen ve akordiyon şeklinde tasarlanan ürün kolay temizlenebilir yapıdadır. Gri kenarlıkları ve renkli gövdesi ile mutfağınıza renk katar. Pirinç gibi ince gıdaların yapısına uygun tasarlanan ürün avantaj sağlar. Katlanabilir akordiyon şekli sayesinde mutfak dolaplarında ve çekmecelerinde az yer kaplar. İşlevsel katlanabilir süzgeçte büyük yapılı veya küçük taneli besinler kolayca yıkanabilir. Geniş ebatları sayesinde aynı anda çok sayıda yiyeceği haznesinde bulundurabilir.

  • Katlanabilir şekil
  • Plastik ham madde
  • Renkli yüzey

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeç Özellikleri

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeç Özellikleri

Lüx plastik akordiyon pirinç süzgeci katlanabilir süzgeç küçük mutfak dolaplarında katlanabilir şekilde tasarlanan formu sayesinde oldukça az yer kaplar. Geniş çapı ile içerisinde kolaylıkla meyve, sebze yıkanır ve temizlenir. Aynı zamanda iç kısmında yer alan delikler küçük taneli bakliyatlar için uygundur, bu sayede besinler lavaboya dökülmeden, israf olmadan sudan ayrıştırılabilir. Akordiyon süzgeç kaliteli plastik malzemeden üretilir ve temizliğin kolay yapılmasını sağlar. Küçük mutfak dolaplarında yer kaplamadan diğer gereçlerin yanında yer alabilir. Makarna gibi yiyecekler içinde yer alan fazla yağı da ürün sayesinde ayrıştırabilirsiniz. Bu şekilde sağlıklı ve lezzetli besinler tüketebilirsiniz. Ürünün tek tarafında yer alan kulp kısmı ile lavaboda ve tezgah üzerinde pratik biçimde kullanılır. Lüx plastik katlanabilir süzgeçte çeşitli boyutlarda ve biçimlerdeki yiyeceklerinizi rahatça yıkayabilir, daha sonrasında ürünü yer kaplamadan dolaba yerleştirebilirsiniz.

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeç Avantajları

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeç Avantajları

Lüx plastik akordiyon pirinç süzgeci katlanabilir süzgeç kullananlar pratik şekli sayesinde ürüne mutfaklarında kolay şekilde yer bulabilir. Küçük yapılı süzgeç kısmında yer alan delikleri ile üründe pirinç ve diğer bakliyat türleri rahat bir şekilde yıkanabilir. Sağlam plastik malzemeden tasarlanan model, uzun kullanım ömrüne sahip olur. Akordiyon pirinç süzgeci katlanabilir süzgeç mutfak dolapları içerisinde oldukça az yer kaplayarak önemli bir avantaj oluşturur. Makarna, sebze gibi yiyecekler piştikten sonra ürün sayesinde fazla su ve yağdan pratik şekilde arındırılabilir. Geniş ölçüsü ile içerisine çok sayıda meyve, sebze konularak aynı anda yıkayarak temizleyebilirsiniz. Bu sayede zamandan ve su kullanımından tasarruf oluşturulur. Kenarda yer alan süzgeç kısmı ürünü tezgah, masa veya lavabo içerisinde kullanmanıza fırsat tanır. İki renkli olarak tasarlanan ürün ile mutfağınıza sıcaklık katabilirsiniz.

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeç Fiyatları ve Yorumları

Lüx Plastik Akordiyon Pirinç Süzgeç Fiyatları ve Yorumları

Portatif yapısı, kaliteli plastik ham maddesi ve renkli görüntüsü göz önünde bulundurularak lüx plastik akordiyon pirinç süzgeci katlanabilir süzgeç fiyatları belirlenir. Akordiyon şeklinde katlanabilen tasarımı mutfağınızda yerden tasarruf etmenize yardımcı olur. Küçük taneli besinler için dizayn edilen ürünün delikleri pirinç gibi yiyecekleri kolay şekilde israf etmeden yıkamanızı sağlar. Ağız kısmına doğru genişleyen ürün; patlıcan, patates gibi büyük boyuttaki sebzeleri yıkama sırasında kolaylık oluşturur. Lüx plastik akordiyon pirinç süzgeci katlanabilir süzgeç yorumlarına göz atarak ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, model hakkında daha fazla ve farklı fikre sahip olabilirsiniz. Kullanım sırasında kabı kolayca şekilde tutmanızı sağlayacak gri kulp kısmı elinizi konforlu biçimde yerleştirebileceğiniz şekilde tasarlanır. Mutfağınızda az yer kaplayacak, kaliteli plastikten tasarlanan ve küçük boyutlu besinler için de kullanılabilen ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.