1
Yazarkasa Terazi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

LUX Market Pazarcı Ve Kasap Terazisi 40 Kg Kapasiteli Elektronik Dijital Bakkal Ensağlam

605,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LUX Market Pazarcı Ve Kasap Terazisi 40 Kg Kapasiteli Elektronik Dijital Bakkal Ensağlam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mia Miller Turkey Satıcı Ünvanı: AYNUR ŞEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8110969901
    Bu ürün Mia Miller Turkey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 40 kg dijital elektronik terazi (2 gr-40 kg) şarjlı akülü ve elektrikli *kapasite : 40 kg *hassasiyet : 2 gr *kefe ölçüsü: 33/28 cm *240 saate kadar akülü kullanım *fiyat hesaplama *7 adet ürün hafızası *standart ekran aydınlatması ( backlight ) *harici kefe ile dara alabilme *sudan etkilenmeyen ekran ve tuş takımı *şarj göstergesi *çift taraflı ön ve arka ekran *paslanmaz kefe *uyku modu *akülü ve elektrikli kullanım
  • MODANLI LTD.ŞTİ.. .442160707 dijital terazi
Geri Bildirim Ver

LUX Market 40 kg Kapasiteli Elektronik Dijital Pazarcı Manav ve Kasap Terazisi ensağlam38

Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartıdan kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Bu tartı manav, market ve kasap gibi ölçüm yapılan yerler için sıklıkla tercih edilen bir üründür. Bu teraziyi gittiğiniz her esnaf dükkânında görmeniz mümkündür. Tüm sebze, meyve, et ve açık bakliyatları bu tartı ile ölçebilirsiniz. Bunun yanı sıra Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartıyı evde kullanmak isteyebilirsiniz. Özellikle sağlıklı beslenen ve diyet yapan bireyler için son derece ideal bir terazidir. Bu ürün sayesinde göz kararı ayarlamakta zorlandığınız porsiyonlarınızı kolayca hesaplayabilirsiniz. Lux Market 40 kg pazarcı, manav ve kasap terazisi dijital tartı oldukça donanımlı ve kullanışlı bir üründür.

  • 240 saate kadar akülü kullanılabilir.
  • 33 x 28 cm kefe ölçüsüne sahiptir.
  • 40 kilograma kadar ağırlık taşır.

Teknika 40 Kg Esnaf Terazisi Dijital Tartı Özellikleri Neler?

Teknika 40 Kg Esnaf Terazisi Dijital Tartı Özellikleri Neler?

Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartı çok pratik bir üründür. Şarjlı aküsü sayesinde 240 saate kadar aralıksız kullanılabilir. Dijital tartının aküsü bittiğinde elektrik gücünden yararlanarak ürünleri tartmaya devam edebilirsiniz. Tartının akülü oluşu prizden uzakta kullanma imkânı sağlar. Böylelikle dükkânın içinde terazinin yerini sık sık değiştirebilirsiniz. Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartı 7 adet ürün hafızasına sahiptir. Böylece dükkânda bulunan malzemelerin bir kısmını terazi belleğine kaydetmek mümkündür. Bu sayede sürekli fiyat listesine bakmak zorunda kalmazsınız. 40 kg elektronik terazi fiyat hesaplama özelliğine sahiptir. Böylelikle ürünlerin fiyatlarını tek tek hesap makinesi kullanarak ya da kafanızdan toplamanıza gerek kalmaz. Ölçüm ve hesaplama için ideal olan tartı işlerinizi kolaylaştırır ve hızlandırır.

Teknika Esnaf Terazisi Dijital Tartı ACS-809T Kapasitesi Nasıl?

Teknika Esnaf Terazisi Dijital Tartı ACS-809T Kapasitesi Nasıl?

Teknika terazi 40 kg kadar ağırlık ölçebilir. Üründe yer alan 33 x 28 cm ölçülerindeki kefesi fazla miktarda kapasiteye sahiptir. Cihaz yüksek kapasitesinin yanı sıra son derece de hassastır. 2 gram ağırlığındaki bir meyveyi bile kolayca tartabilir. Dijital tartı 2 gramdan 40 kilograma kadar olan tüm meyve, sebze, et ve bakliyatı taşır. Bu ürün ile yazın vazgeçilmezi kavun ve karpuz gibi iri besinler kolayca ölçülebilir. Paslanmaz kefesi sayesinde Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartı yıkanmış ürünler için de kullanılır. Yaz kış fark etmeksizin sebzelerin ve meyvelerin üzerine bozulmamaları adına su dökülür. Bu yüzden tartıda tercih edilen kefenin dayanıklı olması çok önemlidir. Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartının haricî kefesi ile dara almak mümkündür.

Teknika 40 Kg Dijital Tartı ACS-809T Kullanımı Nasıl?

Teknika 40 Kg Dijital Tartı ACS-809T Kullanımı Nasıl?

Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartının kullanımı son derece kolaydır. Terazinin üzerine ölçülmesi gereken malzemeleri tek tek yerleştirmeniz gerekir. Tartı uyku modundan çıkıp ölçüm yapmaya başlar. Ekran aydınlatmalı bu ürün ayrı ayrı materyallerin kilosunu ve fiyatını gösterir. Taneyle aldığınız besinlerin adetini girebilirsiniz. Bu doğrultuda tartı doğru hesaplamayı yapar. Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartının ekranında şarj göstergesini görebilirsiniz. Ürün işlem esnasında kapanmasın diye fişini prize takabilirsiniz. Sudan etkilenmeyen ekran ve tuş takımı sayesinde eliniz ıslak olsa bile cihazdan faydalanabilirsiniz. Çift taraflı ön ve arka ekranı ile ürünleri rahatça ölçebilirsiniz. Hassas terazinin şık mavi kefesi ve beyaz gövdesi ile tezgâhları süsler. Teraziyi evde, manavda, markette ya da kasapta kullanmak için avantajlı fırsatlarla Trendyol'dan alabilirsiniz. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için platformdaki kullanıcıların Teknika ACS-809T 40 kg esnaf terazisi dijital tartı yorumlarını okuyabilirsiniz.