Luxell Elektrikli Isıtıcı Mh-1800

1.900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luxell Elektrikli Isıtıcı Mh-1800

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToptanAlSende Satıcı Ünvanı: EVLADOĞLU OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382042241300001 Vergi Kimlik Numarası: 3820422413
    Bu ürün ToptanAlSende tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luxell LÜX MH-1800 Orbit Siyah Isıtıcı Luxell Ürün Bilgisi: Ürünlerimizin tamamı sıfırdır. Ürünler faturalarınızla birlikte gönderilecektir. Ürün Özellikleri: 900/1800 Watt güç Devrilme emniyetli 2 kademeli güç seçeneği Dikey kullanım Ayarlanabilir termostat Kablo sarma bölgesi Güç göstergesi Ortalama ısıtma alanı: 12m2-24m2 Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Güç 1800 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Luxell Elektrikli Isıtıcı MH-1800

Elektrikli ısıtıcılara hayatın pek çok yerinde ihtiyaç duyulur. Ev, ofis ya da iş yerlerinde, sıklıkla yaşanabilecek sorunlardan biri ısınma problemidir. Elektrikli ısıtıcıların taşınabilir olması büyük bir avantajdır. Luxell markalı bu ürün kolay taşınabilir yapıdadır. Böylece gittiğiniz yerlerde ısınma ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Luxell elektrikli isıtıcı MH-1800 hafif yapıdadır. Böylece sadece kendi evinizde değil gideceğiniz her yerde de ısınmanızı sağlar. Boyutunun ideal oluşu da kullanımını pratikleştirir. Seyahatlerinizde size eşlik edebilecek boyutta ve sağlamlıktadır. Tertmostat özelliği ile de ortamın ısısı yeterli olduğunda otomatik şekilde durur. Sürekli kontrol etmenize gerek yoktur. Ortam ısısı düşmeye başladığında tekrar devreye girip ısıtmaya devam eder. Gittiğiniz her yerde rahatlıkla kurulumunu yapıp kolay biçimde ısınmaya başlayabilirsiniz.

  • Taşıma kulbu
  • Kolay ayak montaj ve demontajı
  • Ayarlanabilir termostat

Luxell MH-1800 Özellikleri

Luxell MH-1800 Özellikleri

Luxell MH-1800, mika rezistansa sahiptir. İç özellikleri ve dış malzemesiyle; çarpma, darbe ya da ısıya karşı son derece dayanıklıdır. Bir yerden başka yere taşınma sırasında ve yerleştirilirken kolay zarar görmez. Taşıma kulbu ile rahatça taşınır. Montajı ve demontajı da oldukça kolaydır. Hiç zaman kaybetmeden gideceğiniz her ortamı ısıtmaya başlar. Cihaz, 1800 watt güç ile çalışır. Hızlı biçimde ortamı ısıtır. 900 ile 1800 w şeklinde iki ayrı kullanım modu bulunur. Güç kullanımında size kademeli kullanım için seçenek şansı sunar. Güç gösterge lambası ve üç pozisyon için sinyali mevcuttur. Ayarlanabilir termostat özelliği ile ortam yeterli ısıya ulaştığında kendiliğinden durur. Sürekli açma kapama yapmanıza gerek kalmaz. Bu da elektriğin daha az kullanılması avantajını beraberinde getirir. Ortam ısısı düşmeye başladığında, termostat tekrar devreye girer. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Luxell MH-1800 Avantajları

Luxell MH-1800 Avantajları

Luxell markalı elektrikli ısıtıcı, bulunduğunuz ortamda dikey bir kullanıma sahiptir. Cihazın aynı zamanda devrilme emniyeti bulunur. Bulunduğunuz ortam hangi koşullar altında olursa olsun devrilme emniyeti ile ortamın güvenliğini sağlar. Ortamda bulunan kişilerin devrilme sonucu zarar görmesini de engeller. Devrilme sonucu oluşabilecek yangın risklerini de en aza indirger. Böylelikle içiniz rahat şekilde kalabalık ortamlarda da yanınızda bulundurabileceğiniz bir ısıtıcıdır. Gideceğiniz her ortamda size rahatlıkla eşlik eder. Kullanıldığı ortamı güvenle ısıtır. Demontesi pratiktir. Kablo sarma haznesi ile de toplanması son derece kolaydır. LED lamba özelliği ile gerekli durumlarda ısı kaynağı olmanın yanı sıra ışık kaynağı olabilme şansını da taşır. Kamp ve panayır alanları gibi açık mekanlarda hem ısısı hem de ışığıyla tercih edilir. Termostat özelliği ve devrilme emniyeti ile bulunduğunuz ortamın kolaylıkla Luxell elektrikli ısıtıcıya emanet edebilirsiniz.

Luxell MH-1800 Fiyatları ve Yorumları

Luxell MH-1800 Fiyatları ve Yorumları

Luxell MH-1800 fiyat aralıkları, ürünün sahip olduğu tüm kullanım özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 1800 wattlık gücü ile bulunduğunuz alanı hızlıca ısıtan bu model, taşıma kulbu ve kablo sarma haznesi ile size her yerde ısınabilme şansı sağlar. Luxell MH-1800 yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Yorumlar ile ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu ürün; güvenliğinizi, konforunuzu ve her yerde kolayca ısınabilmenizi önemser. Termostat ayarı ile ortamın ısı güvenliğini sağlamaya özen gösterir. Sürekli aç kapa yapmanızı engelleyip elektrik kullanımızı en aza indirgemeye çalışır. Günlük kullanımın yanı sıra sosyal hayatınızda da bulunduğunuz ortama dahil olabilme kolaylığı yaratır. İnce ve siyah gövdesi ile bulunduğu yerde zarif durur. Dikey kullanımı ve LED ışığıyla şık bir görünüm elde eder. Güvenle ısınmanızı önemseyen bu ürüne, uygun fiyat avantajları ile Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.