10
Elektrikli Soba kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Luxell Lx-2831 Quartz Isıtıcı Buharlı 1800w

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Luxell Lx-2831 Quartz Isıtıcı Buharlı 1800w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Easy Shopping Satıcı Ünvanı: END ENDER ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334099741600001 Vergi Kimlik Numarası: 3340997416
    Bu ürün Easy Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buharlı Luxell LX-2831 1800 W Buharlı Quartz Isıtıcı Kolayca Yerini Değiştirin Üst kısmında bulunan taşıma kolu sayesinde onu rahat bir şekilde taşıyabileceksiniz. Son derece hafif olan bu ısıtıcı size taşıma kolaylığı sağlayacaktır. İstediğiniz zaman odalar arasında geçiş yapıp her yerde kullanabilirsiniz Güvenli Kullanım Bu ısıtıcı belirli bir eğimin altında çalışmadığı için size son derece güvenli bir kullanım sağlayacaktır. Ayrıca devrilme ve düşme emniyeti bulunduğu için böyle bir durumla karşı karşıya kaldığında kapanıyor ve güvenliğinizi sağlıyor. İstediğiniz Sıcaklık 2 kademeli hız ayarına sahip olan bu ısıtıcıyı istediğiniz sıcaklık düzeyinde ayarlayarak kullanabileceksiniz. 24 saniye içerisinde ısınma sağlayan 1800 W gücünde bir motora sahiptir. İstediğiniz sıcaklığı ayarlayabildiğiniz için enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı olacak bir özelliktir. Çok Yer Kaplamaz Çok büyük bir boyuta sahip olmayan bu ısıtıcı evinizde yer kaplamayacaktır. Siyah renkte olan bu ısıtıcı sade tasarımı ile evinizdeki eşyalara uyum sağlayacak kötü bir görüntü oluşmasını engelleyecektir. Ayrıca büyük bir boyutu olmadığı için kullanmadığınız durumlarda dolapta saklayabilirsiniz. Uzun Süre Kullanım Kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiği için uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz bir ısıtıcıdır. Ortamı Kurutmaz Buhar üniteli özelliğe sahip olduğu için ısıttığı odayı kurutmayacaktır. Özellikle kışın nefes alma problemi çekenler işin önemli bir özelliktir. Luxell ısıtıcı sayesinde temiz ve nemli havanız size kalacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Güç 1800 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver