3
Makyaj Sabitleyici kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

lykd Makyaj Sabitleyici Sprey Matte

299 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  299 TL
%5 indirim
4 x  284,05 TL
1.136,20 TL
%6 indirim
5 x  281,06 TL
1.405,30 TL
%7 indirim
6 x  278,07 TL
1.668,42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

lykd Makyaj Sabitleyici Sprey Matte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tekbutik Satıcı Ünvanı: FATMA DÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3120577883
    Bu ürün tekbutik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • LYKD Makyaj Sabitleyici Sprey, makyajın daha kalıcı olmasını sağlarken, cilde ferahlık verir ve cildin mat görünmesini sağlar.
Geri Bildirim Ver

LYKD Makyaj Sabitleyici Sprey Matte DKRMRKT1036850

LYKD My Face Up matte makyaj sabitleyici, cildinizi renklendirdiğiniz bu sürecin son aşamasında kullanılır. Sprey formunda hazırlanan ürün, teninizin her noktasına temas eder. Nitelikli içeriği sayesinde tüm cilt tiplerinde uygulanabilen bu sabitleyici, daha kalıcı ve güzel bir makyajın anahtarıdır. Özellikle günün ilk ışıklarından gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalıcı olacak bir makyaj arzu ediyorsanız, LYKD My Face Up makyaj sabitleyiciyi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Son derece uzun ömürlü olan bu ürün, 123 ml’lik güvenli şişesiyle kapınıza kadar gönderilir. Sabitleyici her makyaj malzemesi ile uyumlu bir şekilde kullanılır. Adından da anlaşılacağı üzere bu işlevsel ürün, cildinizde mat görüntü ortaya koyar.

  • Ürün Formu: Sprey
  • Etki: Mat
  • Miktar: 123 ml

LYKD Makyaj Sabitleyici Sprey Ne İşe Yarar?

LYKD Makyaj Sabitleyici Sprey Ne İşe Yarar?

LYKD matte makyaj sabitleyicinin temel işlevi, bu uygulamanın kalıcı olmasını sağlamaktır. İklim koşulları, çevre kirliliği, stres, temas ve yorgunluk durumlarında makyajınız bozulabilir. Özellikle terleme ve fiziksel aktivite yoğunluğu sabah yaptığınız makyajın, akşam saatlerine kadar akmasına sebep olur. LYKD My Face Up matte makyaj sabitleyici, cildinize uyguladığınız ürünlerin akmasına engel olur. Makyajınızı sabitleyerek bozulmasının önüne geçen ürün, günün her saati estetik ve güzel görünmenizi sağlar. Ayrıca LYKD matte makyaj sabitleyici, alın ve çene bölgesi olmak üzere yüzün genelinde görülen parlama sorununu giderir. Bu etkili sabitleyici; allık, kapatıcı, far, rimel, fondöten, aydınlatıcı, bronzer, kontür gibi ürünlerin performansını artırır. Kapatıcı sayesinde bu ürünler, cilde daha sağlam tutunur. Böylece makyajınızın kalıcılığı artar. LYKD My Face Up matte makyaj sabitleyici, son derece etkili bir üründür.

LYKD My face Up Makyaj Sabitleyici Nasıl Kullanılır?

LYKD matte makyaj sabitleyici spreyden maksimum verim almak için, ürünü doğru kullanmak gerekir. Dileyen kullanıcılar, makyajın temel aşamalarını tamamladıktan sonra bu ürünü kullanabilir. Yani sadece; fondöten, kapatıcı, likit, allık gibi ürünler sürülmüşken sprey sıkmak mümkündür. Dileyen kullanıcılar ise makyajın tamamı bittikten sonra, söz konusu kapatıcıyı uygulayabilir. Ürün her iki uygulamada da kalıcı sonuçlar doğurur. LYKD matte makyaj sabitleyici sprey cilde yaklaşık 15 cm uzaktan püskürtülmelidir. Püskürtme sırasında gözleri ve ağzı kapatmak gerekir. Ürünün göz ile temasından kaçınılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması gereken LYKD matte makyaj sabitleyici sprey, makyajın yüzde âdeta kilitlenmesini sağlar. Ürün, gerek duyulduğu takdirde gün içinde tekrar tekrar uygulanabilir. Sabitleyici sıvı formda olduğundan tek hamlede cildin neredeyse tamamına başarılı bir şekilde ulaşır.

LYKD Matte Makyaj Sabitleyicinin Etkisi Kalıcı mıdır?

LYKD matte makyaj sabitleyici sprey, saatler boyu kalıcı bir üründür. Söz konusu sabitleyiciyi kullanarak gün içinde bozulmayacak bir makyaj elde edebilirsiniz. Ürün cilde ağırlık vermez. Sabitleyici makyajınızın orijinal görünümünü bozmaz. LYKD matte makyaj sabitleyici, doğal yansımayı elden bırakmadan kalıcılık sağlar. Sabitleyici hem özel günlerde hem de günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir. Mat etkisi, parlama sorunuyla baş eder. Ürün kalıcılığı ve kalitesi ile güzellik tutkunlarından tam not almayı başarır. Özellikle LYKD matte makyaj sabitleyici sprey yorumları, bu sihirli sıvıya dair övgülerle doludur. Ürün, dakikalarca özenerek yaptığınız makyajı koruyarak estetik görünmenize katkı sağlar. Trendyol tarafından kısa sürede kapınıza kadar ulaştırılan sabitleyici, korunaklı ambalajıyla gönderilir. Böylece şişenin ulaşım esnasında zarar görmesi engellenmiş olur. LYKD matte makyaj sabitleyici sprey, fiyatı ve performansı ile sizleri de memnun edecektir.