LYN HOME & DECOR Chanel 100 ml Oda Kokusu

143 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LYN HOME & DECOR Chanel 100 ml Oda Kokusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYN HOME DECOR Satıcı Ünvanı: LYN DEKOR VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609104756600001 Vergi Kimlik Numarası: 6091047566
    Bu ürün LYN HOME DECOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinize hoş bir koku yayan dekoratif bir üründür.
  • Özel hazırlanmış esansiyel yağ karışımları sayesinde çubuklar kokuyu emerek yayar.
  • Tarafınıza 6 adet 25 cm siyah çubuk ile gönderilmektedir.
  • Siyah özel kutusu ile gönderilmektedir.
  • Esans Soft Linen
  • Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Fresh
  • Türü Çubuklu Oda Kokusu
Geri Bildirim Ver

Lyn Home & Decor 100 ml Oda Kokusu

Ev dekorasyonunda eşyalar kadar kokular da önemlidir. Lyn Home & Decor 100 ml oda kokusu evinize güzel kokular yayan dekoratif ve şık bir üründür. Özel karışımlarla hazırlanan, içinde bulunan çubuklar yardımıyla evinizin her köşesine farklı ve çeşitli kokuları yaymanızı sağlar. Tek bir aromaya bağlı kalmadan her oda için farklı ve değişik kokular tercih edebilirsiniz. Lyn Home & Decor 100 ml oda kokusu Lyn 420 sayesinde yalnızca evinizi değil iş yerinizi de kendine has bir aromaya kavuşturabilirsiniz. Sahip olduğu çubuklar sayesinde içinde bulunan parfüm etrafa eşit miktarda yayılır. Çubuk sayısının fazla olması yayılma işleminin uzun ve kalıcı olmasını sağlar. İstenmeyen kötü kokuları, evinizden veya bulunduğunuz herhangi bir yerden, bu çubuklar sayesinde kolaylıkla uzaklaştırarak etrafa güzel aromalar yayabilirsiniz.

  • Kalıcı kokular
  • Çok sayıda çubuklar
  • Özel karışımlı yağlar

Kaliteli Lyn Home & Decor Oda Kokusu Özellikleri

Kaliteli Lyn Home & Decor Oda Kokusu Özellikleri

Lyn Home & Decor 100 ml oda kokusu özellikleri arasında kolay ve rahat bir şekilde kokuları oda içine kısa sürede yayılmasıdır. Küçük boyuttaki bu ürünü odanızın her köşesine taşıyabilir ve yayılma yönünü değiştirebilirsiniz. Özel olarak hazırlanan esansiyel yağ karışımları sayesinde içinde bulunan çubuklar, aromayı emerek yayılmasını hızlandırır. Böylece bulunduğu ortamda rahatsız edici bir koku varsa onun yerini güzel ve hoş bir parfüme bırakır. Herhangi bir dökülme veya aromasına bir değişme söz konusu değildir. Yoğun olmayan bir kokuya sahip olmasına rağmen oda içinde uzun süreli kalıcılık sağlar. Oturma odası, salon, koridor ve çocuk odası içinde kullanılma imkanına sahiptir. Farklı ortamlar için üretilen bu ürünü, banyonuz içinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizde kendi zevkinize göre çeşitli aromaları deneyimleyebilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize ve ailenize hediye olarak da bu üründen verebilirsiniz.

Lyn Home & Decor Oda Kokusu Avantajları ve Yorumları

Lyn Home & Decor Oda Kokusu Özellikleri ve Avantajları ve Yorumları

Ürünün kullanımı rahat olduğu için hakkında bilgilere ulaşmak kolaydır. Özellikle Lyn Home & Decor 100 ml oda kokusu kullananlar yaşadıkları deneyimleri ve ürün hakkındaki düşünceleri diğer müşteriler için iletir. Kullanımında tereddüt edenler veya ilk defa bu ürünü alacak kişiler, detaylı bilgilere önceki müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde ulaşabilirsiniz. Ofisinizde de kullanabileceğiniz ağır olmayan ve müşterileri rahatsız etmeyen bir aroma yayar. Evinize gelen misafirlere, küçük boyutta olan ama güzel aromalar yayan bu ürünü hediye olarak verebilirsiniz. Bünyesinde bambudan yapılan çubuklar bulunur. İçindeki parfümleri bulunduğu yere göre bu çubuklar sayesinde yapabilir. Kokunun kalıcılığını bu çubuklar sayesinden yapabilirsiniz. Lyn Home & Decor 100 ml oda kokusu yorumlarına filtreleme özelliğini kullanarak ulaşabilirsiniz. Sahip olduğu şık tasarımı ve kokular sayesinde evinize ve odanıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Lyn Home & Decor Oda Kokusu

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Lyn Home & Decor Oda Kokusu

Lyn Home & Decor 100 ml oda kokusu fiyatları müşterilerin bütçeleri düşünülerek hazırlanır. Dekoratif ürünler arasında çokça tercih edilenlerden biridir. Yaydığı güzel ve hoş koku ortamın havasını değiştirebilir. Özel günler için hazırladığınız evinize, bahçesinize veya terasınıza son dokunuşu bu ürünle yapabilirsiniz. Küçük paketler halinde misafirlerinize hediyelik olarak da sunabilirsiniz. Akılda kalıcı ve güzel bir hediye vermiş olursunuz. Nişan, nikah ve doğum günü gibi özel günlerde, o günün hatırası için kurdele yardımıyla bu ürünü paket haline getirebilir ve sevdiklerinize anı kalması için verebilirsiniz. Kişilerin tercihine göre değişen aroma çeşitliliği vardır. Kokuların uzun süre kalıcı olması da sahip olduğu çubuk sayısına bağlıdır. Siz de evinizin daha şık ve hoş kokuya sahip olmasını istiyorsanız bütçenize uygun bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.