Lyonsey At Kuyruğu Şampuanı 400 ml Dabur Amla Saç Bakım Yağı 200 ml Oval Saç Fırçası Hediye

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lyonsey At Kuyruğu Şampuanı 400 ml Dabur Amla Saç Bakım Yağı 200 ml Oval Saç Fırçası Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYONSEY & MORA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: TORLAK İNTERNET İLETİŞİM VE YAZILIM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0856065139200001 Vergi Kimlik Numarası: 8560651392
    Bu ürün LYONSEY & MORA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lyonsey At Kuyruğu Şampuanı 400 ml+Dabur Amla Saç Bakım Yağı 200 ml Avantajlı Bitkisel Saç Bakım Seti At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan: Saç uzamasını hızlandırmaya ve saç kayıplarını engellemeye yardımcı olur, aynı zamanda saçlara parlaklık ve hacim kazandırır, onarımını destekler. Sağlıklı beslenen, onarılmış, dolgun ve hızlı uzayan saçlara sahip olmanızı sağlar. Dabur Amla Saç Bakım Yağı ise saçınızı nemlendirir, parlaklık kazandırır, saça canlılık verir. Uyarı Dabur Amla Saç Bakım Yağı Saça siyahlık verdiğinden boyalı saçlarda renk değişimine neden olabilir. Kullanım Şekli Saçlarınızı At Kuruğu Şampuanı ile yıkanarak durulayın, duştan sonra Dabur Amla Saç Bakım Yağını saçınıza yüzeysel olarak uygulayın bir saat sonra saçınızı ılık su ile durulayın. Net Miktar (g/ml) Lyonsey Şampuan 400 ml + Dabur Amla Saç Bakım Yağı 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Argan
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver

Lyonsey At Kuyruğu Şampuanı 400 Ml + Dabur Amla Saç Bakım Yağı 200 Ml

Saç dökülmesi bazı kadınların ortak problemidir. Şampuan seçimi kadar bakım da oldukça önemlidir. Lyonsey at kuyruğu şampuanı 400 ml + Dabur Amla saç bakım yağı 200 ml aradığınız ikili olabilir. Lyonsey at kuyruğu şampuanı nemlendirici özelliğiyle tellerin kurumasını önler. Onlara canlılık kazandırır. Uygulama sonrası yağlı bir etki bırakmaz. Sağlıkla parlayan teller hızlı uzayabilir. Şampuandan sonra bakım yağını uygulamak ürünlerin etkili olmasını sağlar. Telleri kalınlaştıran ürünler renkte koyuluğa neden olur. Dabur Amla saç bakım yağı içindekiler uzun ve sağlıklı tellere sahip olmanızı sağlar. Bakım yağı sayesinde yumuşak bir yapıya sahip olur. Sıkça kullanılan düzleştiriciler ve maşalar tellerde yıpranmaya neden olur. Özellikle ince telli saçlar yıpranmaya oldukça müsaittir.

  • Saç uzatan etkisiyle Lyonsey at kuyruğu şampuanı 400 ml
  • Dökülme karşıtı içerik
  • Besleyici yağ kombinasyonu

At Kuyruğu Şampuan ve Bakım Yağı Kullanımı

At Kuyruğu Şampuan ve Bakım Yağı Kullanımı

At kuyruğu şampuanının telleri uzatma etkisi oldukça bilinir. Saç dökülmesi yaşayan ve tellerinin yavaş uzamasından şikayetçi olan herkes tarafından bunlar kullanılabilir. Lyonsey at kuyruğu şampuanı kullananlar, tellerinin hızlı uzadığını ve eskisine göre yumuşak bir yapıya sahip olduğunu görebilir. Lyonsey at kuyruğu şampuanı yorum ve müşteri deneyimlerinden de formüllerin telleri yumuşattığını ve uzattığını okuyabilirsiniz. Dabur Amla saç bakım yağı nasıl kullanılır sorusunun yanıtı da oldukça basittir. Ürünleri uyguladıktan sonra başınızı havlu ile sarabilir, iki saat kadar bekledikten sonra isteğe bağlı olarak saçınızı yıkayabilirsiniz. Dabur Amla saç bakım yağı kullananlar, rahatsız edici bir kokunun olmadığını da belirtir. İçeriğinde kimyasal barındırmayan formüller tamamen organiktir. Tellere zarar vermeyen ürünler saçınızın yapısında değişikliğe neden olmaz. Saç tellerini yumuşatır. Normal şampuan gibi uyguladıktan sonra durulanması gerekir.

Lyonsey Şampuan ve Dabur Amla Bakım Yağı Faydaları

Lyonsey Şampuan ve Dabur Amla Bakım Yağı Faydaları

At kuyruğu şampuanı telleri uzatmasıyla öne çıkar. Lyonsey at kuyruğu şampuanı faydaları uzun ve düzenli kullanımla etkisini gösterir. Dabur Amla saç bakım yağı ne işe yarar sorusunun yanıtı da şampuanınki gibi müşterileri memnun edebilir. Bu ürün tellerin yumuşak ve ışıl ışıl görünmesini sağlar. Dabur Amla saç bakım yağı faydaları da belli bir sürede kendini gösterir. Bu ürün, saç diplerine dahi uygulanabilen bakım sağlar. Dabur Amla saç bakım yağı yorumlarına bakabilir ve memnun müşterilerin görüşlerini okuyabilirsiniz. İçeriğinde hiçbir kimyasal bulunmayan ürünlerin kokusu neredeyse yoktur. Duştan önce veya sonra uygulayacağınız bu yağ, durulama gerektirmez. Formüllerin kokusu rahatsız edici değildir. Bu yüzden de sonrasında şampuan yapıp yapmamak tamamen size kalır. Bu özel yağ saç bakımı için kullanılır. Telleri kökten itibaren uca kadar besler.

At Kuyruğu Şampuanı ve Saç Bakım Yağı Fiyatları

At Kuyruğu Şampuanı ve Saç Bakım Yağı Fiyatları

Saç bakım ürünleri güçlü ve sağlıklı bir görünüm için vazgeçilmezdir. At kuyruğu şampuanı ve Dabur Amla saç bakım yağı 200 ml boyutuyla bakım rutininize dahil edilebilir. Bu şampuan ve bakım yağı sayesinde saçlarınız kimyasalla temas etmeden sağlıklı bir görünüme kavuşabilir. Bütçe dostu bu ikiliyi uygun fiyatlarla satın almanız mümkündür. Dabur Amla saç bakım yağı bir Hint mucizesidir. Başta Hintli kadın ve erkekler tarafından çok tercih edilen bu ürünler, zamanla farklı bölgelerde de kurtarıcı olur. Bu mucizevi yağ, şampuan ile desteklendiğinde inanılmaz sonuçlar yaratabilir. Kepeklenme yapmayan formüller, tellerde negatif bir değişikliğe neden olmaz. Aksine telleri kalınlaştırır. Direnç sahibi olan telleri güçlendirir. Saç dökülmelerini azaltarak tellerin güçlü uzamasını sağlar. Trendyol sayesinde bu ürünleri temin edebilir, yıpranmasından korkmayacağınız kadar güçlü saçlara sahip olabilirsiniz.