Lyra Rembrandt Polycolor 72'li Kuru Boya-1

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
3.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.970,80 TL1.890,33 TL
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.019 TL1.989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.120 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.323,54 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lyra Rembrandt Polycolor 72'li Kuru Boya-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZGÜN KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MESUT ÖZGÜN KIRTASİYE İNŞAAT EMLAKÇILIK OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6191273610
    Bu ürün ÖZGÜN KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya - Üst seviyede sanatsal kuru boya kalemleri. - Üstün derecede yoğun ve güçlü pigmentli, kaygan ve yumuşak. - Kesintisiz çizgiler, ince hassas kontürler çizmek için ve geniş alan boyamak, gölge katmanları oluşturmak için uygundur. - Yüksek ışık haslığına sahip, suya dayanıklı. - Kağıt, karton, plastik, ahşap ve tekstil yüzeylerde kullanılabilir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rembrandt Polycolor Kuru Boya 72 Renk ile Sınırsız Tonlama

Resim yapmak el becerilerini geliştirmek, hobi edinmek veya meslek olarak icra edilmek üzere gerçekleştirilen zihinsel ve fiziksel bir aktivitedir. Bunu yaparken kolay kullanımı ve akmayan/dökülmeyen yapısıyla sıkça tercih edilen kuru boyalar, yumuşak yapısı ve renk çeşitliliği ile diğer boya türlerine göre daha fazla alanda kullanılabilme olanağı sunmaktadır. Sıradan bir kurşun kalemi andıran görüntüsü yoğun pigment yapısı ve renk seçenekleriyle farklılaşır. Kullanıcı grubu çocuklardan, profesyonel yetişkinlere kadar uzanmaktadır. Yüksek Alman kalite farkı ile Rembrandt Polycolor ürünleri arasında en bilinenlerinden biri olan Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya 72 renk seçeneği ile kullanıcılarına eşsiz resimler yapma fırsatı sunar. İşlevsel özellikleri, kullanıcı grubu ve uygulama alanları çeşitlilik gösterdiği için resim sanatında önemli bir yere sahiptir. Yumuşak ve ince uçlu yapısıyla detaylı çizimler için idealdir.

  • Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya ile Geniş Renk Yelpazesi
  • Lyra Rembrandt Polycolor Kullanım Alanları
  • İşlevsel Özellikleri ile Rembrandt Polycolor Kuru Boya

Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya ile Geniş Renk Yelpazesi

Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya ile Geniş Renk Yelpazesi

Resim yapmanın zihinde yarattığı en büyük etkilerden biri hayal gücünü çalıştırmasıdır. Hayal edilen figürlerin resme aktarılmasındaki canlılık ise büyük ölçüde renkler ile verilmektedir. Bu nedenle resimde kullanılan renklerin çeşitliliği istenilen görüntünün oluşturulmasında önemlidir. Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya Kalemi benzerleri arasında en geniş renk yelpazesine sahip ürünlerden biridir. Bu özelliği sayesinde sizi birden fazla rengi karıştırarak yeni bir renk ortaya çıkarmaya çalışma zahmetinden kurtarır. 72 farklı renk seçeneği ile Lyra Rembrandt markasının en geliştirilmiş renk skalasına sahip ürünüdür. Işıklandırma ve gölgelendirme çalışmaları yaparken bu çeşitlilikten faydalanmak size kolaylık sağlayacaktır. Lyra Rembrandt Polycolor Kuru Boya birbiriyle kolay karışabilen pigmentleri sayesinde çizimi yapılan modeller arasında yumuşak geçişler yapmaya olanak sağlar. Bunun yanında ince uçlu yapısı sayesinde vurgulanmak istenen ayrıntıları keskinleştirmek de mümkündür.

Lyra Rembrandt Polycolor Kullanım Alanları

Lyra Rembrandt Polycolor Kullanım Alanları

Kuru boyalar okul öncesi dönemden itibaren her yaş grubunun kullanımına uygundur. Çocukların en rahat kullanabileceği boya çeşitlerinden biri olan kuru boyalar ebeveynler ve uzmanlar tarafından güvenilir bulunmaktadır. Çizime yeni başlayan kişilerden profesyonel ressamlara kadar birçok kullanıcının tercih ettiği kuru boyadan; objelere form kazandırma, renklendirme, grafik, tasarım ve illüstrasyon alanlarında sıklıkla yararlanılmaktadır. Resme süreklilik kazandırarak geniş alanları boyamak ve küçük detayları netleştirmek için en ideal boya türlerinden biridir. Rembrandt Polycolor Kuru Boya 72 renk seçeneği ile kesintisiz çizgiler oluşturmak ve taslak çalışmalarını kusursuz eserlere dönüştürmek gibi birçok işlem için uygundur. Başta teknik resim kağıtları olmak üzere çeşitli gramaj resim kağıtlarında efektif şekilde kullanılabilir. Rembrandt Polycolor ile kağıt, karton gibi materyallerin yanı sıra ahşap, plastik ve kumaş üzerinde uygulama yapma şansı mevcuttur.

İşlevsel Özellikleri ile Rembrandt Polycolor Kuru Boya

İşlevsel Özellikleri ile Rembrandt Polycolor Kuru Boya

Resmin yoğunluğu, canlılığı ve kontrastı gibi teknik özelliklerini belirleyen olan kısım kuru boyanın çeşidine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Gerçeğe yakın ton elde edebilmek de boyanın uygulanış şekli ve malzemesinin kalitesiyle doğru orantılıdır. Rembrandt Polycolor Kuru Boya 72 renk seçeneği ve kağıt üzerinde üst düzey kayganlık gösteren özel yapısıyla çizimlere esneklik kazandırmaktadır. Yüksek ışık haslığına sahip yapısı sayesinde ışığın ultraviyole etkisine karşı dayanıklıdır ve kolayca zarar görmez. Böylece renk bileşenleri bozulmaz ve resimleriniz solmamış olur. Suya dayanıklılık özelliği diğer boya türlerinin aksine su ile temasa geçtiğinde akma ve bozulmaların önüne geçer. Yumuşak uçlu bir yapıda olması resmin yapıldığı yüzeyin yıpranmasına engel olurken hassas kontür çizimlerinde kolay geçişler yapılabilmesine olanak tanır. İstenildiği takdirde resim tamamlandıktan sonra sabitleyici yardımıyla boyanın canlılığını korumak mümkündür. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Lyra Rembrandt Polycolor kuru boya kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir ve bu ürüne uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.