Mac Powder Kiss Ruj - Mull It Over 773602522057

899 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Mac Powder Kiss Ruj - Mull It Over 773602522057

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mat yapı şimdi yeni yorumuyla karşında! Sofistike renkler ile backstage görünümlerin vazgeçilmezi olan romantik sonucu elde et! Dağılmış, iz kalmış gibi duran mat dudak görünümü ile trendi yakala. Yeni pudra yapılı rujlar ile dudaklarını nemlendirken mat bir sonuç elde et.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Mac Powder Kiss Ruj - Mull It Over

Güzel görünmek, istenen ve tercih edilen bir durumdur. Bakımlı olmak ve buna dikkat etmek için bazı ürünlere ihtiyaç duyulur. Mac Powder Kiss ruj - Mull It Over bu ürünlerden biridir. Powder ruj doğal etkisiyle dudaklarınızın canlı görünmesini sağlar. Bu durumla birlikte sağlıklı bir görünüm elde ederek girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Ergonomik tasarım ve çok amaçlı özelliği ile ruj olarak kullanmanın yanı sıra far ve allık görevi görerek makyajınızın az ve minimal biçimde tamamlanmasını sağlar. Kıyafetlerinize uyum sağlayarak bütünlük oluşturmanıza yardımcı olan 773602522057 modeli ile stilinizi tamamlayabilirsiniz. Küçük boyutuyla yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir üründür. Hafif dokusuyla uygulama yaparken dudaklarınızda kadifemsi bir rahatlık hissetmenizi sağlayan bu rujun görsellerini ve yorumlarını inceleyerek dilerseniz sipariş verebilirsiniz.

  • Nemlendirici etkili
  • Kolay sürülebilir
  • Pudralı yapı

Dudakları Gösteren Mac Powder Kiss Ruj - Mull It Over

Dudakları Gösteren Mac Powder Kiss Ruj - Mull It Over

Şık görünümüyle dikkat çeken Mac Mull It Over kutusu ergonomik kullanım sağlayan bir rujdur. Minimal tasarımı sayesinde tatlı bir görüntü oluşturur. Ürün kaliteli yapısıyla sorun çıkarmayacağı için uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Merdivenli özelliği ile rujun istediğiniz boyutta olmasını sağlayan bu ürün, kolay sürülebilen yapıdadır. Hafif formülü ile dudaklarınızın doğal bir görünüm kazanmasını sağlar. Pudralı olan Mac Mull It Over ruj ile dudaklarınızın birbirine yapışması önlenir. Nemlendirici etkisine sahip ürün dudakları kuru bırakmadığı için yumuşak bir his verir. Dudaklarınızın pürüzsüz ve bakımlı görünmesini mümkün kılan bu ürünü günlük ya da özel zamanlarda size eşlik etmesi için tercih edebilirsiniz. Bu vesileyle yanınızdan eksik etmeyeceğiniz bir rujdur. Ürünle alakalı merak ettikleriniz olursa Mac Powder Kiss ruj - Mull It Over kullananlar size bu konuda yardımcı olur.

Mac Powder Kiss Ruj Avantajları

Mac Powder Kiss Ruj Avantajları

Mac Powder Kiss Mull It Over günlük kullanımlarda ya da özel günlerde sizlere eşlik edecek bir rujdur. Ürün göz alıcı rengiyle dikkatlerin üzerinizde toplanmasına imkan verir. Kıyafetlerinizle uyum içerisinde bulunarak tarzınızı destekler. Ürünün kutusu ergonomik bir tasarıma sahiptir. Merdivenli tasarımıyla rujun kutusu içerisinde yükselmesini sağlar. Bu durum ürüne estetik bir görünüm ve işlevsellik katar. Küçük boyutta olduğundan dolayı yanınızda kolay bir şekilde taşıyabileceğiniz bir üründür. Aceleniz olduğunda çantanıza atıp çıkabilirsiniz. Ürün hafif formülü ile dudaklarınızda doğal durur ve taze bir görünüm elde etme imkanı sağlar. Kolay sürülebilen ürün nemlendirici etkili olduğundan dudaklarınızı nemlendirerek kurumasını önler. Bu durum sayesinde dudaklarınız sağlıklı bir görüntüye sahip olur. Favori ürününüz haline gelecek olan Mac Powder Kiss ruj - Mull It Over satın alarak tarzınızı ve farkınızı gözler önüne serebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Mac Powder Kiss Ruj

Uygun Fiyatlı Mac Powder Kiss Ruj

Mac Powder Kiss ruj - Mull It Over fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kaliteli ve güzel bir yapıda olması, istenilen performansı yerine getirmesi üründen beklenen bir durumdur. Mac ruj fiyat olarak değerlendirildiğinde her bütçeye uyum sağlar ve dudak bakımına önem verenlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak niteliklere sahip olması kullanım sırasında memnuniyet sağlar. Ürünün belirtilen durumları yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması kullanım sırasında memnuniyet yaşanmasını sağlar. Pürüzsüz ve dolgun dudaklara sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Mac Powder Kiss ruj - Mull It Over yorumları sizlere ürünle alakalı bilgiler sunar. Nemlendirici etkisiyle dudaklarınıza hem renk verip hem de parlak durmasını sağlayan bu ürünü severek kullanabilirsiniz. Güzel görünümlü dudaklar elde etmenizi sağlayan ve kolay sürülebilen bu ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.