Mac M·A·CXIMAL Silky Matte Lipstick Nemlendirme Etkili Yoğun Renk Sağlayan Ruj - Whirl

769 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mac M·A·CXIMAL Silky Matte Lipstick Nemlendirme Etkili Yoğun Renk Sağlayan Ruj - Whirl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudakların İçin Daha Fazlası: Yenilenen İkonik M·A·C Ruj. Tüm dünyada ikonikleşmiş mat ruj ailesi şimdi ipeksi mat bitiş sağlayan formülü ile dudaklara daha yoğun renk, daha fazla konfor ve daha kalıcı etki sağlamak için yenilendi. DAHA YOĞUN RENK: Makyaj sanatçıları tarafından onaylanmış, ikonik ve yeni 40 farklı trend renk seçeneği ile yoğun pigmentli tam kapatıcılık sunar. DAHA FAZLA KONFOR: Formülünde bulunan hindistancevizi yağı, organik shea yağı ve organik kakao yağının karışımı sayesinde dudakları besler ve bakım yapar. DAHA FAZLA BAKIM: Anında ve 8 saate kadar dudakları nemlendiren formül. DAHA KALICI ETKİ: 12 saate kadar kalıcı kremsi ve tek dokunuşta yoğun renk sağlayan formülü ile daha belirgin gerçek renkler. DAHA LÜKS TASARIM: Özel tasarımdan zengin formülüne kadar her dokunuşta daha fazlasını hisset! DAHA DUYARLI: İkonik rujumuz sürdürülebilirlik misyonumuz çerçevesinde içinde bulundurduğu en az %30'u geri dönüştürülmüş materyalden oluşturulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Mac 773602388103 3 g 310 Lipstick Whirl Ruj

MAC 773602388103 3 g Whirl lipstick ruj, birçok ton arasından en çok tercih edilen renklerden biridir. Kadınların favori kozmetik ürünü olan rujlar arasında bu ürün MAC markasının da en ikonik ürünlerinden biridir. Yoğun renk ve dokusuyla sürerken oldukça kolaylık sağlar. Direkt olarak dudağınıza uygulayabilirsiniz. Daha hafif bir bitiş isterseniz parmağınız ya da peçete yardımıyla rengi yumuşatabilirsiniz. Davetlerde ya da özel günlerde makyajınızı tamamlayan son dokunuşu MAC rujla yapabilirsiniz.

  • Mat bitişlidir.
  • Stick halindedir.
  • Orta koyulukta kahve tonundadır.

MAC Whirl Lipstick Rujun Özellikleri Nelerdir?

MAC Whirl Lipstick Rujun Özellikleri Nelerdir?

MAC 773602388103 3 g Whirl lipstick ruj, orta koyulukta ve soğuk alt tonlu bir kahverengi tonuna sahiptir. Kremsi dokusu ve zengin formülüyle rengi net olarak gösterir. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Her tarz için uygun bir renk olan Whirl, ışıltınızı artırır. Günlük makyajınıza renk katarak daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Gece makyajı için daha buğulu bir görünüm elde etmek isterseniz dudaklarınızla son dokunuşu yapabilirsiniz. Orijinal boyda olan bu ürünün aynı zamanda mini boyu mevcuttur. Böylece çantanızda taşıyarak MAC rujunuzu her zaman tazeleyebilirsiniz. Aynı isimli dudak kalemiyle daha belirgin bir çerçeve oluşturarak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Beyaz ya da buğday tenli kadınlara daha çok yakışan bu rengi her cilt tonundaki kadın tercih edebilir.

MAC Whirl Lipstick Rujun Rengi Nasıldır?

MAC Whirl Lipstick Rujun Rengi Nasıldır?

Yüzlerce rengin bulunduğu bu serideki MAC Whirl lipstick, kahverengi tonundadır. MAC rujlar arasında daha koyu kahve tonları da bulunur. Ancak bu renk, orta koyu tonda kahverengidir. Whirl rengi hem gündüz hem de gece kombinleri için ideal bir tondur. Yetişkin pek çok kadının sıklıkla tercih ettiği renklerden biridir. İş yaşamında da tercih edebileceğiniz bu renkle prezantabl görünümünüzü tüm iş yüküne rağmen koruyabilirsiniz. Çevrenizdeki bir arkadaşınıza hediye etmek isterseniz kaliteli MAC rujların favori renklerini tercih edebilirsiniz. Hemen her makyaja uyum sağlayan ve birçok kombini daha çok parlatan bu çarpıcı rengi seçerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Birçok renk seçeneğiyle dilediğiniz rengi sanal deneme sayesinde online olarak deneyerek ten renginizle uyumuna bakabilirsiniz. Gerçekçi görünümüyle tereddüt etmeden renk tercihinde bulunabilirsiniz.

MAC Whirl Lipstick Rujun Kalıcılığı Nasıldır?

MAC Whirl Lipstick Rujun Kalıcılığı Nasıldır?

MAC 773602388103 3 g Whirl ruj, yoğun renk ve dokusuyla gün içerisinde dudaklarınızda ilk sürdüğünüz hâliyle kalmaya devam eder. Kullanımınıza bağlı olarak kalıcılığı değişkenlik gösterebilir. Ancak taşınabilir minik boyutta olması sayesinde çantanızda bulundurarak dilediğiniz zaman tazeleyebilirsiniz. Bu ürün yerine mini boyunu yanınızda bulundurarak da gün boyu kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda MAC 773602388103 3 g Whirl lipstick rujun yanı sıra Whirl isimli dudak kalemini de tercih ederseniz kalıcılığını daha çok artırabilirsiniz. Yemek yeme, su içme gibi sıvı ya da gıda temasından sonra tazelemeniz kalıcılığı için daha iyi bir seçenektir. Mac ruj – lipstick whirl 3 g 773602388103, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Sizler de MAC 773602388103 3 g Whirl lipstick ruj yorumlarını okumak ve ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol uygulamasına girebilirsiniz. Hızlı ve kolay alışveriş için Trendyol web sitesini de tercih edebilirsiniz.