4
Ajanda kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Mabbels Harry Potter Ajanda

268,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
12 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 47 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mabbels Harry Potter Ajanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HARRY POTTER AJANDA MÖSYÖ TAHA X MABBELS HOGWARTS'TA YENİ BİR YILA HAZIR MISINIZ? Harry Potter Ajandası, sizi Büyücülük Dünyası’nda yaşanmış önemli olayları hatırlamaya davet ediyor. Hem de tema sayfaları, karakter sayfaları, özel bulmacalar ve boyama sayfaları eşliğinde! Bu ajandada
  • Üç Büyücü Turnuvası görevlerinde yarışacak, Kelid Aynası’nda en derin arzularınızı keşfedeceksiniz. Ayrıca, Harry Potter Ajandası’nda
  • Hogwarts Kabul Mektubu ve sticker sayfası da sizi bekliyor. Not: Hogwarts hayaletlerini karanlıkta keşfetmeyi unutmayın TEKNİK ÖZELLİKLER EBAT: 16,5x24,5 cm SAYFA SAYISI: 288 KAĞIT: Ivory 90 gr KAPAK ÖZELLİKLERİ: KADİFE DOKULU, CİLTLİ SERT KAPAK ÖN VE ARKA KAPAKTA ALTIN YALDIZ BASKI ALTIN YALDIZ KENAR BOYAMA

Ürün Özellikleri

  • Tel Tipi Düz
  • Kapak Türü Sert
  • Boyut Küçük Boy
  • Tip Konsept Defterler
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Mabbels Harry Potter Ajanda

Ajandalar günlük hayatı planlama noktasında yardımcı olan materyaller arasında yer alır. Kullanımı oldukça basittir ve müşterilerin kendilerine özgü uygulamalar yapabilmesi mümkün kılar. Kırmızı renk tonu sayesinde çoğu kişinin dikkatini üzerine toplar. Bu sayede sık sık tercih edilen materyaller arasında yerini alır. Siz de kullanımı keyif veren bu ürüne sahip olabilir, planlamalarınızı keyifli şekilde yapabilirsiniz. Harry Potter seven kişiler için tercih edilmesi mümkün olan bu ürünler, sert yapılı alt ve üst kapaktan meydana gelir. Bu da kullanımı kolaylaştıran detaylar arasında yerini alır. Üzerine yazı yazmayı kolaylaştıran sert kapak kısmında “Hogwarts'ta yeni bir yıla hoş geldiniz.” cümlesi yer alır. Bu gibi merak uyandıran detaylara sahip olan Harry Potter ajandaya sahip olabilir, arzu ettiğiniz zaman kullanabilirsiniz.

  • Kırmızı renk
  • Sert kapaklı tasarım
  • Küçük boyut

Mabbels Potter Ajanda Kullanmanın Faydaları

Mabbels Potter Ajanda Kullanmanın Faydaları

Ajanda olarak bilinen defterler; günlük, aylık ve yıllık planlamalar yapabilme noktasında yardımcı olan materyallerden biridir. Farklı araç gereçlerden yardım alarak kolaylıkla bu defteri kullanabilirsiniz. Siyah - beyaz ya da renkli olacak şekilde kullanarak tarzınızı yansıtabilirsiniz. Unutulması mümkün ve önemli işlerinizi bu defter içerisine yazarak gün içerisinde hatırlamayı kolaylaştırabilirsiniz. Sabah ya da akşam rutinleri arasında dahil ederek Harry Potter temalı ajandaya görevlerinizi listeleyebilir, sorumluluklarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Harry Potter ajanda Mabbels tarafından müşteriler tarafından buluşturulan materyallerden biridir. Yazarak çalışmayı seven ve yoğun tempoda hayatını sürdüren kişiler için plan - program yapma noktasında bir tür kurtarıcıdır. Siz de Mabbels Harry Potter ajanda satın alarak beraberinde gelen çeşitli imkanlardan yararlanma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu sayede iş ya da okul yoğunluğu ile özel hayatı dengeleyerek kaliteli bir yaşam sürme noktasında yardım alabilirsiniz.

Şık Tasarımlı Mabbels Potter Ajanda Özellikleri

Şık Tasarımlı Mabbels Potter Ajanda Özellikleri

Mabbels markasına ait olan kırmızı kapaklı ajanda, konsept defterler arasında yerini alır. Kullanımı basit ve bir o kadar da gerekli olan bu materyaller, küçük boyutlu olduğundan dolayı çanta içerisinde ya da elde kolaylıkla taşınır. İş yerine ya da okula giderken kullanabilmek için tercih edilebilecek materyallerden biridir. Mabbels Harry Potter ajanda kullananlar tarafından estetik bulunan ve sıklıkla tercih edilen ürün, canlı renk tonuna sahip olduğundan dolayı beğeni toplar. Kişilerde planlı yaşama noktasında bir istek ve dürtü oluşmasına yardımcı olur. Sert kapaklı ve düz yapıdaki ürünü temin ederek kendiniz için bir nevi anı defteri oluşturabilirsiniz. Mabbels Harry Potter ajanda satın alarak bunun gibi beraberinde gelen çeşitli imkanlardan yararlanabilirsiniz. Zarif ve bir o kadar da minimal tasarımlı bu ürün ile birlikte ileriye dönük planlar yapmanın yanı sıra geçmişte ne yaptıklarınızı da gözlemleyebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Mabbels Potter Ajanda Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Mabbels Potter Ajanda Fiyatı

Ajanda kullanımını keyifli hale getiren ürün, büyücülük dünyasının kapılarını aralaması ile kendini gösterir. Burada gerçekleşmiş olan çeşitli olayların hatırlanmasına yardımcı olur. Tema sayfalarının yanı sıra karakter sayfalarının bulunması da ürünün etkileyici kısımları arasında bulunur. Boyama yapmayı mümkün kılan tasarımının yanı sıra özel bulmacaların varlığı da Harry Potter temalı ajandaların kullanım sıklığını artıran detaylar arasında yerini alır. Mabbels Harry Potter ajanda yorum bölümü ile müşterilerin bu materyal hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir, ne tür imkanlara sahip olacağınız hakkında bilgi alabilirsiniz. Mabbels Harry Potter ajanda fiyat unsuru da ürünün gerek yapısal özelliklerine gerekse içeriğine bağlı olarak değişim gösteren detaylar arasında bulunur. Sade dış tasarımı ve işlevsel iç tasarımı ile kendini gösteren ürünü kendi istek ve ihtiyaçlarınıza uygun olacak şekilde değerlendirebilirsiniz. Bu nedende Trendyol üzerinden sipariş oluşturma işlemini yapabilirsiniz.