Mac Mac - Dazzleshadow Flash And Dash Likit Far - 4.6 g

999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mac Mac - Dazzleshadow Flash And Dash Likit Far - 4.6 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mac Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün Mac tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dazzleshadow Liquid Farın 10 geçişli tonu ile göz kapalarına parlak ve canlı renkler katabilirsin
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Brightt692 PSSN382

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Metalik
  • Boy Tekli
Geri Bildirim Ver

MAC Likit Far Dazzleshadow Flash and Dash

Küçük dokunuşlarla büyük değişimler yapmak isteyen herkesin kullandığı yöntemlerden biri makyaj yapmaktır. Zamanla değişen ve gelişen kozmetik ürünleri, kullanıcı ihtiyaçlarına göre tasarlanarak kullanımı kolaylaştırılmıştır. Bu ürünler arasında yerini alan likit farlar, piyasada bulunan diğer far çeşitlerine göre çok daha kolay bir kullanım özelliğine sahiptir. Kozmetik markaları arasında kaliteli ürünleriyle sevilerek tercih edilen MAC, likit farlarıyla da farkını ortaya koymuştur. Likit far alternatifleri arasında kullanımı en rahat olanlardan biri Dazzleshadow Flash and Dash rengidir. Makyajınızda gözlerinizi ön plana çıkarmak, alışılmamış görünümler yaratmak ve kendinize özgü bir tarz oluşturmak için MAC likit far Dazzleshadow Flash and Dash rengi oldukça uygun bir seçenek olabilir. Yapısı ile sizlere rahat bir makyaj deneyimi yaşatacak bu ürünü kullanabilir, benzersiz görünümler ortaya çıkarabilirsiniz.

 
  • Rahat bir kullanıma sahiptir.
  • Yüksek renk pigmentasyonuna sahiptir.
  • Kalıcılığı oldukça yüksektir.

MAC Likit Far Özellikleri ve Kullanımı

MAC Likit Far Özellikleri ve Kullanımı

Yaptığınız makyajları daha etkileyici kılmak ve görünümünüze bambaşka bir boyut kazandırmak, Mac likit farlarıyla mümkün hale gelebilir. Piyasa içinde bulunan diğer farlara nispeten çok daha rahat bir kullanımı olan Mac Likit Far Dazzleshadow Flash and Dash 4.6 g şişesiyle sizlere sunulur. Fırçası, sizlere makyaj uygulamalarınızda büyük bir kullanım kolaylığı sağlar ve dolayısıyla makyajlarınızı kusursuz ve hızlı bir şekilde tamamlarsınız. Ne çok ince ne de çok kalın olan başlığı ile göz makyajınızı rahatlıkla detaylandırabilirsiniz. Yoğun pigmentasyonu, çok az miktarda ürünle büyük değişimler yaratmanıza imkan tanır. Mac Likit Far Dazzleshadow Flash and Dash 4.6 g özellikleri arasında kalıcılığı da büyük bir yere sahiptir. Yapısı sayesinde diğer likit farlara kıyasla çabuk kurumaz. Bu sayede farınızı sürdükten sonra dilediğinizce dağıtma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Mac likit farlar ile makyajlarınızı göz alıcı kılabilirsiniz.

 

MAC Likit Far - Dazzleshadow Flash and Dash 4.6 g Nasıl Kullanılır?

MAC Likit Far - Dazzleshadow Flash and Dash 4.6 g Nasıl Kullanılır?

Zamanla değişen kozmetik ürünleri, makyaj tarzlarını da büyük bir değişime uğratmıştır. Likit farların piyasaya sürülmesi, yaratıcı ve özgün makyajları gündeme getirmiştir. Likit farlar arasında öne çıkan ürünlerden biri olan Mac likit far Dazzleshadow Flash and Dash, zamansız ve yaratıcı makyajlar yapmanıza yardımcı olur. Gözlerinize benzersiz bir ışıltı katacak olan bu ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Sürüldükten kısa bir süre sonra kuruyan bu likit far, dağıtmanız için kolaylık sağlar. Böylelikle az miktarda bir ürün kullanarak büyük bir değişim yaratabilirsiniz. Kolaylık sağlayan fırçasını kullanarak rahat bir uygulama yapabilir, elinizle dağıtabilir ya da uygun bir far fırçası kullanarak makyajınızı boyutlandırabilirsiniz. Benzersiz bir ışıltıya ve pigmentasyona sahip olan Mac likit farı, günlük makyajlarınızı eşsiz kılmak veya özel günlerinizi daha özel kılmak için kullanabilirsiniz. Sizler de bu farı kullanarak benzersiz bir makyaj yapmak istiyorsanız Trendyol’dan Mac likit far Dazzleshadow fiyatı ve özelliklerini öğrenebilirsiniz.

 

MAC Likit Far - Dazzleshadow Flash and Dash Yapısı Nasıl?

MAC Likit Far - Dazzleshadow Flash and Dash Yapısı Nasıl?

Piyasa içinde pek çok marka tarafından likit far alternatifleri sizlere sunulmuştur. Mac, en kaliteli likit far seçenekleriyle ön plana çıkan bir markadır. Aşırı yoğun ya da aşırı sıvı bir yapısı olmadığından rahat bir kullanım sağlar. Sürüldüğü anda direkt olarak kurumadığından dağıtması oldukça kolay olan bir üründür. Gün içinde göz çizgilerinizde toplanma yapmadan estetik bir görünüm oluşturacaktır. Sadece göz makyajınızda değil, yaratıcı makyajlarınızda yüzünüzün başka bir bölgesine de uygulamaya uygundur. Benzersiz rengi, pek çok alanda kullanım rahatlığı sağlar. Görünümünüzü tamamen değiştirecek olan Mac likit farları sizler de deneyimlemek istiyorsanız hemen Trendyol’dan Mac Likit Far Dazzleshadow yorum ve değerlendirmeleri kısmından bu ürünü daha önce kullanan kişilerin tavsiyelerine ulaşabilirsiniz. Kendinize has makyajlar yaratmak istiyorsanız bu ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.