Macmillan Open Mınd Pre Intetmedıate Sb Premıum Pack / Macmıllan

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Macmillan Open Mınd Pre Intetmedıate Sb Premıum Pack / Macmıllan

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • OPEN MIND PRE INTETMEDIATE SB PREMIUM PACK / MACMILLAN Sayfa Sayısı:175 SAYFA Yıl:2014 Dil:İNGİLİZCE Yayınevi:MACMILLAN EDUCATION Yazar:MICKEY ROGERS

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Macmillan Open Mınd Pre Intetmediate SB Premium Pack

Macmillan Open Mind Pre Intermediate SB Premium Pack; orijinal baskısı, kapak sayfa tasarımı ve rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Mesleki hazırlık sınıfı için idealdir. İngilizce dilini kolay ve hızlı şekilde geliştirmenize yardım eder. Kelime birikiminizi artırarak o dilin yazı ve konuşma kültürünü eksiksiz şekilde öğrenmenize olanak sağlar. Dil bilgisi, kelime ve konuşma kalıplarını kısa sürede öğrenmenize imkan tanıyan özel kaynak, uzmanlar tarafından hazırlanır. Dil seviyenize uygun olarak dizayn edilen eser sayesinde okuma ve yazma kabiliyetinizi artırabilirsiniz. Bu sayede yabancı dili kısa sürede ve kolaylıkla geliştirebilirsiniz. Macmillan Open Mind; yabancı dil öğrenim süresini kısaltan ve alıştırma yaptıkça uzun süre unutturmayan orijinal bir eserdir. Yabancı dil seviyenizi üst seviyeye çıkarmanıza olanak sağlayan kitap sayesinde farklı kelime ve konuşma kalıplarını pratik şekilde öğrenebilirsiniz.

  • Dil gelişiminiz için
  • Akıcı anlatım
  • Kaliteli baskı

Kaliteli Open Mind Pre Intetmediate Premium Pack

Kaliteli Open Mind Pre Intetmediate Premium Pack

Macmillan Open Mind Pre Intermediate SB Premium Pack yorumları; kitabın yüksek baskı kalitesi, orijinal yapısı, eğitici konu ve etkinliklerine dikkat çeker. Dil öğrenme sürecini kolaylaştıran orijinal kitap, pek çok farklı kelime ve konuşma kalıbını kısa sürede öğrenip geliştirmenize yardım eder. Evrensel dil olan İngilizce’yi öğrenmenizi kolaylaştıran eser; dil gelişimi için özel olarak tasarlanır. Öğrendiğiniz yeni kelime ve konuşma kalıbı, pek çok bilgiyi not olarak öğrendiklerinizi kısa sürede rahat şekilde pekiştirebilirsiniz. Macmillan Open Mind Pre Intermediate SB Premium Pack satın almadan önce müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Seviyenize uygun bu kitap sayesinde İngilizce yazma ve konuşma becerinizi artırabilirsiniz. Hem yazı hem konuşma kalıplarının yanı sıra gramer konularını öğrendikçe ders ve sınavlarınızda üstün başarı kaydedebilirsiniz. Ayrıca öğrendiğiniz bilgileri de kalıcı hale getirebilirsiniz.

Akıcı Macmillan Pre Intetmediate SB Premium Pack

Akıcı Macmillan Pre Intetmediate SB Premium Pack

Macmillan Open Mind Pre Intermediate SB Premium Pack kullananlar; kitabın İngilizce dilini geliştirici ve öğretici yapı özelliklerinin yanı sıra dayanıklı kapak kalitesinden de memnun kalır. Öğrendiğiniz bilgileri günlük tekrar ederek kalıcı hale getirebilirsiniz. Pek çok kelime, deyim ve konuşma kalıplarını okuyarak tekrar ettikçe ne kadar geliştiğinizi görebilirsiniz. Dil geliştirme merakınızı gideren, öğrenmeyi keyifli hale getiren ve baskı kalitesi yüksek bu kitap hem ihtiyaç hem de beklentinize cevap verebilir. Yeni kelimeler öğrenerek yazı ve konuşma diline kolaylıkla hakim olabilirsiniz. 9780230458116 kodlu eser; yabancı dil öğrenme sürecini kolay, hızlı ve eğlenceli hale getirir. Öğrenirken not alma, yüksek katkı sağlayan en önemli çalışma metotlarındandır. Okuduğunuz dilin kültürüne ait pek çok özelliği öğrenerek bakış açınızı geliştirmenize olanak sağlayan eser sayesinde dil seviyenizi oldukça yükseklere çıkarabilirsiniz.

Open Mind Pre Intetmediate SB Premium Pack Fiyatı

Open Mind Pre Intetmediate SB Premium Pack Fiyatı

Macmillan Open Mind Pre Intermediate SB Premium Pack fiyatı ile de beğeni kazanır. Kelime, gramer ve konuşma kalıplarını kısa sürede öğrenmenizi sağlayan orijinal kitap, bu alandaki becerinizi önemli ölçüde artırabilir. Yüksek baskı kalitesiyle ön plana çıkan dayanıklı bir kitaptır. Okuma alıştırması yapmanız için özel olarak üretilir. Metin ve bilgiler sıkıcı olmadan akıcı aynı zamanda eğlendirici bir dille anlatılır. Öğrenme isteğinizi artırmanız için idealdir. Pek çok kelime, cümle ve kalıplarını sorunsuz şekilde öğrenmenize yardım eder. Canlı ve renkli tasarımının yanı sıra akıcı anlatımı ile müşterilerden tam not alır. Yabancı dil öğrenme konusunda kendinizi üst seviyeye çıkarabileceğiniz bu eser sıklıkla tercih edilir. Dil öğrenme sürecini kolaylaştıran kaliteli yapısı, öğretici ve akıcı anlatımıyla ön plana çıkar. Siz de bu kitabı Trendyol'dan analiz ederek bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.