Madame Coco Eloise Ranforce 2-li Yastık Kılıfı

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madame Coco Eloise Ranforce 2-li Yastık Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madame Coco Satıcı Ünvanı: DEHA MAĞAZACILIK EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273064836200012 Vergi Kimlik Numarası: 2730648362
    Bu ürün Madame Coco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması : Eloise Ranforce 2'li Yastık Kılıfı - Lacivert Nude renkleriyle oldukça sade bir tasarıma sahip olan Eloise Ranforce 2'li Yastık Kılıfı, dilediğiniz renkteki pike ya da yorgan kılıfınız ile kombin ederek kendi zevkinizi ve yaratıcı tarzınızı sergileyebilirsiniz. İsterseniz sade kombinlerinize uydurarak dingin bir hava yaratabilir, isterseniz renkli kombinleriniz için seçtiğiniz tonla enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Elbette Madame Coco'da! Teknik Özellikler : Kumaş Türü: %100 Pamuk Kumaş Dokuması: Ranforce Renk: Lacivert Ölçü: 50x70 cm Özellik: Rengi Atmaz, Çekme Yapmaz Üretim Yeri: Türkiye Yıkama Talimatları : *30 derecede yıkayınız. *Düşük sıcaklıkta ütüleyiniz. *Beyazlatıcı kullanmayınız. *Kuru temizleme yapmayınız. *Makine kurutma yapılmaz. Paket İçeriği : Yastık Kılıfı: 2 Adet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Lacivert
  • Beden 50 x 70
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Madame Coco Manon Ranforce 2'li Yastık Kılıfı - Lacivert

Rahat bir uyku için yastık seçimi kadar kılıf seçimi de önemlidir. Madame Coco Manon ranforce 2'li yastık kılıfı lacivert modeli sadeliği ile ön plana çıkar. İstediğiniz nevresim takımları ile birlikte kullanarak şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz kombine göre canlı ya da sakin bir atmosfer yaratabilirsiniz. Manon yastık kılıfı, ranforce kumaştan üretilir ve böylece üstün bir hava geçirgenliğine sahip olur. Tamamen pamuktan oluştuğu için hem çevre hem de sağlık dostudur. Yüksek kalitesi sayesinde uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Dinlenme sırasında terletme yapmayan bu ürünün kullanımı oldukça rahattır. Yıkama sonrasında ürünün renginde açılma olmaz ve kumaşında bozulmalar meydana gelmez. Madame Coco 2'li yastık kılıfını kendiniz, çocuklarınız ya da misafirleriniz için tercih edebilirsiniz.

  • Sağlık ve çevre dostu
  • Ranforce kumaş
  • Yüksek hava geçirgenliği

Terletmeyen Madame Coco Manon Ranforce 2'li Yastık Kılıfı

Madame Coco Manon modelinin içeriğinde 2 adet kılıf bulunur. Bu parçaları çift kişilik nevresim ya da pike takımınızla kullanabilirsiniz. Dilerseniz 1 tanesini tek kişilik yatağınız için tercih edebilir, diğerini de yedek olarak saklayabilirsiniz. %100 pamuktan üretilen bu ürünün ranforce dokuma kalitesiyle tasarlanır ve son derece dayanıklıdır. Güvenle kullanabileceğiniz bir modeldir, sağlığınıza ve çevreye herhangi bir zararı yoktur. Ürün hakkında yapılan Madame Coco Manon ranforce 2'li yastık kılıfı lacivert yorum bölümünü inceleyerek, müşterilerin edindiği izlenimleri öğrenebilirsiniz. Ebat olarak 50 x 70 cm ölçüsü ile standart boyuttaki yastıklarınızı rahat bir şekilde sarar. Ürünü çamaşır makinesinde 30 derecelik bir programda yıkayabilirsiniz, herhangi bir beyazlatıcı ya da ağartıcı kullanmanız tavsiye edilmez. Yıkama sonrası renginde atma ve kumaşında çekme meydana gelmez. Bu ürünü düşük sıcaklıkta ütüleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Madame Coco Manon Ranforce 2’li Yastık Kılıfı Kullananlar

Madame Coco Manon ranforce 2'li yastık kılıfı lacivert kullananlar ürünün renginden dolayı hem mobilyalarıyla hem de nevresim ve pike takımlarıyla birlikte uyumlu olarak kombinleyebilir. Böylece ortamda şık ve göze hitap eden bir dekorasyon da sağlayabilirler. Ürünün lacivert rengi yıkama sonrasında atmaz, canlılığını korur. Pamuktan üretilen ve ranforce dokumaya sahip olan bu kılıf temizlendikten sonra çekmez ya da sökülmez, üstün kalitesi sürdürmeye devam eder. Ayrıca modele kuru temizleme yapılmaması ve yıkandıktan kurutma makinesinde kurutulmaması tavsiye edilir. Ürünün kalitesini koruması için çamaşır makinesinde 30 derecelik bir programda yıkayabilir, düşük sıcaklıkta ütüleyerek kırışıklıklarını yok edebilirsiniz. Modelin yüksek hava geçirgenliğine sahip kumaşı sayesinde konforlu bir uyku uyuyabilir ve iyi bir şekilde dinlenebilirsiniz. Pamuktan üretildiği için terleme ve alerji, sivilce gibi sorunlara neden olmaz, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Madame Coco Manon Ranforce 2'li Yastık Kılıfı Fiyatları

Madame Coco Manon ranforce 2'li yastık kılıfı lacivert fiyat aralığı için belirleyici olan etkenler, ürünün kalitesi, özellikleri ve kumaşıdır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanım sunan bu model pamuktan üretildiği için son derece sağlıklıdır. Aynı zamanda bu özelliğiyle antialerjik bir ürün olarak karşınıza çıkar. Çocuklarınız için güvenle kullanabilir, gece uyurken terlemeden konforlu bir şekilde dinlenmelerini sağlayabilirsiniz. Rengi lacivert olduğu için çocuk odasında pembe, sarı, gri, yeşil tonlarda pike ve nevresim takımları ile kombinleyebilirsiniz. Yıkandıktan sonra ütüleyerek kaliteli dokusunu korumaya yardımcı olabilirsiniz. Dilerseniz konuklarınız için tercih edebilir, konforlu bir şekilde yorgunluklarını gidermelerini sağlayabilirsiniz. Ürünü yıkadığınızda rengi bozulmaz ve boyutları küçülmez. Hava geçirgenliği sayesinde nefes alan bir kumaşı olması büyük bir avantaj sağlar. Bu ürünü online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan temin edebilirsiniz.