Madamra Vizon Kadın Bot&bootie

681,46 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 37
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madamra Vizon Kadın Bot&bootie

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madamra Satıcı Ünvanı: MADAMRA TEKSTİL VE DERİ ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610117166000001 Vergi Kimlik Numarası: 6101171660
    Bu ürün Madamra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bot&Bootie 1.sınıf suni deriden üretilmiştir. Rahat tabandır.KalıpStandart / Tam Kalıp Topuk Türü: Kalın Topuk Taban TPU (Thermo Plastik Poliüretan) Topuk boyu:7 cm Özel tasarımı ve modern görünümüyle şıklığınıza şıklık katacak ürünümüzü kıyafetlerinizle kolayca kombinleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Renk Kahverengi
  • Desen Düz
  • Dış Materyal Suni Deri
  • Kalıp Regular

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% PU

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Madamra Vizon Kadın Bot

Botlar, havaların soğuması ve kış aylarının gelmesi ile birlikte aranan parçalar haline gelir. Giyim ihtiyaçlarında önemli yeri olan bot çeşitleri arasında estetik duruşu ile dikkat çeken Madamra vizon kadın bot, ilk giydiğiniz andan itibaren size rahatlık sunar. Bu model, şık tasarımı ve konforlu tabanı ile uzun süreler ayakta durduğunuzda ya da yürüdüğünüzde konforlu hissetmenize imkan tanır. Vizon rengi sayesinde her kıyafetinizle rahatça kombinleyebileceğiniz bu botu, günlük kullanımın yanı sıra önemli günlerde de kombinleyebilirsiniz. Kaliteli malzemesi ve dikkat çekici görünüşü ile müşterilerinden beğeni toplar. Geniş numara aralığına sahip olan model, her ayağa uyum sağlayabilen iç tabanı ile bir bota yönelik beklentilerinizi kolaylıkla karşılayabilir. Model, fermuarlı olması ve avantajlı özellikleri ile bot arayışında olanlar için ideal bir seçim olabilir.

  • Konforlu kullanım
  • Estetik tasarım
  • Kolay kombin

Çeşitli Madamra Vizon Kadın Bot Özellikleri

Çeşitli Madamra Vizon Kadın Bot Özellikleri

Renk ve model çeşitliliği açısından zengin olan botlar geniş yelpazesi nedeniyle farklı zevklere hitap eder. Kaliteli bir tasarıma sahip olan bu ürün birçok avantajlı özelliğe sahiptir. Dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanımınız için uygundur. İç ve dış mekanlarda, özel günlerde ya da günlük hayatta bu botu tercih edebilirsiniz. Bu modeli estetik görünümü ve vizon rengiyle, kombinlerinize rahatlıkla uydurabilirsiniz. Zarif görüntüye sahip bu bot ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu modeli uzun ömürlü kullanım sağlayabileceğiniz dayanıklı deri malzemesi ve şık rengi ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 7 santim topuk boyuna sahip olan vizon kadın bot modeli gösterişli tasarımı ile rahatlığı ve şıklığı birleştiren konforlu bot seçeneklerinden biridir. İşlevsel özellikleriyle beğeni toplayan ürün, her mekanda maksimum konforu sağlayarak yoğun günlerinizde dahi sizi rahat hissettirir.

Detaylı Madamra Vizon Kadın Bot Yorumları

Detaylı Madamra Vizon Kadın Bot Yorumları

Madamra vizon kadın bot yorumları ürünü satın almak isteyenler için yol gösterici olmakla birlikte olumlu dönüşlere sahiptir. Her yerde kullanabileceğiniz şık, dayanıklı ve rahat bir bot arıyorsanız bu ürün sizin için ideal bir tercih olabilir. Her yaş grubundan kadına hitap eden bu bot, göz alıcı görünümüyle her ortamda kullanma avantajı sunar. Vizon rengi ve ideal topuk boyu ile ekstra avantaj sağlayan bu modeli günlük hayatınızda veya özel günlerinizde giyebilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım sağlayabileceğiniz malzemesi ve şık rengi ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Geniş numara seçeneği ve sağlam tabanı gibi özellikleri ile aradığınız ayakkabı konforunu elde edersiniz. Dayanıklı malzemesi ile uzun süre kullanım avantajı sağlayan bu ürünün temizliği de kolaydır. Bu ürün ile kombin uyumunda da istediğiniz randımana kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Madamra Vizon Kadın Bot Fiyatı

Avantajlı Madamra Vizon Kadın Bot Fiyatı

Bot fiyatları ürünün malzemesine, markasına ve işçiliğine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu tür ürünleri seçerken ihtiyaç, istek ve zevkinizi göz önünde bulundurarak size uygun tercihi yapabilirsiniz. Ayağınızı rahatsız etmeden uzun süreler giymenize imkan tanıyan Madamra vizon kadın bot fiyatı modelin tüm avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Kullanışlı ve estetik tasarımıyla tercih edebileceğiniz bu ürün, müşterilerine birçok avantaj sağlar. Sağlam materyali, konfor sağlayan taban ve topuğu sayesinde bu ürünü dilediğiniz ortamda kullanabilirsiniz. Rahatlığının yanı sıra sunduğu dikkat çekici şık görüntüsü ile bu bot size istediğiniz kıyafetle kolaylıkla kombin yapabilme fırsatı sunar. Model, avantajlı fiyatı ve özellikleri ile bir bottan bekleyeceğiniz tüm özellikleri karşılar niteliktedir. Bu sade ve şık ürüne Trendyol’dan sahip olabilir, Madamra vizon kadın bot kullananlar arasında yerinizi alabilirsiniz.