Madetoll Cilt Bakım Kremi 60133029877638590943

172,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Ürün Bilgileri

Madetoll Cilt Bakım Kremi 60133029877638590943

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AC Ahmetcan Satıcı Ünvanı: BARIŞ TUNCAY ÖZBUZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3257539354600013 Vergi Kimlik Numarası: 6680248383
    Bu ürün AC Ahmetcan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Centella Asiatica(Madecassoside) - Dexpanthenol (Panthenol) Ana etken maddelerini içeren
  • cildin nemlendirilmesine, yenilenmesine ve yatıştırılmasına destek olan cica kremdir. Günlük kullanıma uygundur. El, yüz ve tüm vücutta kullanılabilir. Su bazlı, hoş kokulu, yağlılık hissi bırakmayan, kolay emilen formül. Kortizon ve paraben içermez. Gün içinde ihtiyaç duyuldukça tekrarlanabilir. Lokal veya geniş yüzey kullanıma uygundur. Sadece haricen kullanım içindir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • İçerik B5 Vitamini
Geri Bildirim Ver

Madetoll Cilt Bakım Kremi

Yaş ilerledikçe çeşitli faktörlerden dolayı cilt bariyeri zarar görür. Bunun sonucunda deride sarkma, incelme ve lekelenme gibi problemler ortaya çıkabilir. Bu problemlerin oluşmasını önlemek ve yaşlanma etkilerini minimum seviyede tutmak için çeşitli bakım ürünleri kullanılır. Böylece cildiniz daha sağlıklı ve parlak görünür. Madetoll cilt bakım kremi cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olarak cildinizin güzel görünmesine yardımcı olur. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürün, gün içerisinde cildinizin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca, yaşlanmanın etkisiyle cilt kolajen üretimini azaltır. Ayrıca, cildin daha kuru ve mat görünmesine neden olabilir. Bu ürün, cildinizde oluşan sarkma ve kırışıklık gibi görünümlerinin azalmasına yardımcı olur. Ürün fazla büyük olmayan tasarımı ile çantanıza rahatlıkla sığabilir.

  • Makyaj bazı
  • Nemlendirici bakım kremi
  • Paraben ve kortizon içermeyen içerik

Cildi Derinlemesine Nemlendiren Madetoll Bakım Kremi

Cildi Derinlemesine Nemlendiren Madetoll Bakım Kremi

Her yaştan müşteri, cilt bakımına oldukça önem verir. Genç yaşta yeteri kadar cilt bakımı yapılması ileride oluşabilecek problemlerin azalmasını ve engellenmesini sağlayabilir. Krem formundaki bu ürün, cilde kolayca sürülebilir ve hızlı bir şekilde emilir. Cilt bakım kremi aynı zamanda günlük kullanıma uygundur. Makyajınızı yapmadan önce bu ürünü makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz. Böylece, makyajınızın bütün ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, gözenek görünümünün azalmasına da yardımcı olur. Ürünü kuru ve atopik cilde sahip olan müşteriler kullandığında kızarıklık görünümünün ve kaşıntının azalmasına yardımcı olur. Böylelikle size konforlu ve rahat bir yaşam imkanı sunar. Kortizon içermeyen yapısı sayesinde cildinizde ödem oluşmasını engeller. Kortizon ciltte tahriş, deride batma ve kaşıntı gibi problemlere neden olabilir. Böylece, kortizonun zararlı etkilerinden korunma avantajı sunar. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatı ile Madetoll Bakım Kremi

Bütçenize Uygun Fiyatı ile Madetoll Bakım Kremi

Uygun fiyat avantajı sunan ürünler sıklıkla tercih edilir. Madetoll cilt bakım kremi fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu içerik yapısı ve kalitesi gibi pek çok özellik dikkate alınır. Ürünün fiyatlandırması bunun gibi birçok faktör göz önüne alınarak yapılır. Ürün roza gibi cilt problemlerine oldukça iyi gelir. Kılcal damar görünümünü azaltarak pürüzsüz bir cilt görüntüsü sunar. Ayrıca, derinlemesine nemlendirdiği için cildin yağ oluşturma hızını azaltarak sivilce oluşmasını engeller. Bu durum müşterinin güzel ve doğal bir cilt görünümü elde etmesine yardım edebilir. Ayrıca, ürün epilasyonun ardından oluşan batık lekelerini azaltarak kaşıntı oluşumunu engeller. Pratik ve konforlu özelliklere sahip bu ürünü tercih ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hücre yenilenmesine ve nemlenmesine yardımcı olan bu ürün, sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlayarak konforlu bir kullanım sunar.

Pratik Kullanımı ile Madetoll Bakım Kremi Faydaları

Pratik Kullanımı ile Madetoll Bakım Kremi Faydaları

Günlük olarak kullanıma imkan tanıyan bu ürün, hoş kokusu ile büyük beğeni toplar. Ürün, ciltte oluşan sivilce açılmasını sağlar. Ayrıca, güneş yanıkları ve güneş lekelerinin açılarak geçmesine yardımcı olan bu ürün sıklıkla tercih edilir. Nemlendirici özelliğe sahip olan bu kremi, tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz. Sürdüğünüzde cildinizde yağlı bir his bırakmayan bu krem, size kullanım avantajı sunar. Ayrıca, içerisinde paraben gibi sağlığa zararlı maddeler bulundurmaz. Bu sayede size sağlıklı ve rahat bir kullanım imkanı sunarken pek çok problemin çözülmesine de yardımcı olur. Ayrıca, paraben cildi hassaslaştıran ve alerjilere neden olan bir üründür. Pek çok cilt probleminin oluşmasına neden olan bu ürün, Madetoll kremin içerisinde bulunmaz. Madetoll cilt bakım kremi yorumları ve müşteri değerlendirmeleri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.