1
Yüz Temizleme Fırçası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Madetoll %100 Doğal At Kılı Yüz Fırçası (SAKLAMA KESESİ HEDİYELİ)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Madetoll %100 Doğal At Kılı Yüz Fırçası (SAKLAMA KESESİ HEDİYELİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tazekrem Satıcı Ünvanı: CMB İLAÇ GIDA İNŞAAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211067288555842 Vergi Kimlik Numarası: 2110672885
    Bu ürün tazekrem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Madetoll Doğal At Kılı Yüz Fırçası - Yüz Masaj Aleti Doğal At Kılı: %100 doğal at yelesinden üretilmiş, sentetik kıl veya kuyruk içermeyen bir fırça.
  • Kuru Fırçalama Tekniği: Cildi ölü hücrelerden arındırır, gözenekleri temizler ve peeling etkisi sağlar.
  • Yüz Masajı: Kan dolaşımını artırarak cildin daha sağlıklı ve genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Düzenli uygulama kırışlıklık ile mücadele edebilir.
  • Ergonomik Tasarım: Kavraması kolay ve kullanımı rahattır.
  • Ahşap Kısım: Gürgen ağacından üretilmiş sağlıklı ve dayanıklı bir malzemedir. %100 Doğal At Yelesinden üretilmiştir. Sentetik kıl ve kuyruk içermez. Atların yeleleri günlük olarak taranır ve bakım rutinlerinde özenle kesilir. Bu işlemler sırasında atlara kesinlikle zarar verilmemektedir.Kuru fırçalama tekniği
  • cildin ölü hücrelerden arındırılmasını sağlar ve gözenekleri temizler. Cildi peeling etkisine ulaştırır. Yorgunluğunu giderir ve cildin daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Kan dolaşımını ve lenfatik drenajı hızlandırır. Masaj etkisi ile, cildin rahatlamasına destek olur. Madetoll Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası’nı günlük cilt bakım rutininize eklemelisiniz. Yüzünüze düzenli olarak uyguladığınızda, cildinizdeki ince çizgiler ve kırışıklıkların azalmasını sağlar. Cildin nefes almasını, kir,yağ ve çevresel faktörler sebebi ile tıkanmış gözeneklerin açılmasını, toksinlerden arınmasını ve daha sağlıklı bir görünüm oluşmasına destek olur. İlk kullanımlarda cilt hassasiyetine bağlı olarak hafif karıncalanma ve kızarıklık görülebilir. Göz çevresindeki ödem ve şişliklerin azaltılmasında kullanılabilir. Tüm yüz hatlarına ve boyun bölgesine uygulanabilir. Kuru fırçalamayı günlük bakım rutininize eklediğinizde , masaj etkisi yaratarak cildinize daha sağlıklı, parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Ne zaman yapılmalıdır? Kuru fırçalama tekniğine 'cildimizi uyandırmak' diyebiliriz. Bu sebeple sabah yapılan kuru fırçalama işlemi, bir çok faydasının yanı sıra güne zinde başlamanızı ve enerjik olmanızı sağlar. Vaktiniz var ise, en etkili sonuç için her gün sabah akşam 2-5 dakika kuru fırçalama yapmalısınız. İlk bir kaç kullanımda kılların dökülmesi normaldir, endişelenmenize gerek yok. Nasıl kullanılır? Yeni başlayanlar için, hafif ve nazik uygulama en doğrusudur. Kuru fırçalamaya alıştıktan sonra, fırçayı bastırma sertliği ve hızını cildinize göre ayarlayabilirsiniz. Madetoll Doğal At Kılı Yüz Fırçası ile, tamamen kuru olan cildinizi nazikçe, çok bastırmadan özellikle sabahları cilt temizliği sonrasında aşağıdan yukarıya doğru fırçalamanız gerekmektedir. Kuru fırçalama işlemi bittikten sonra, cilt bakım rutininizde olan ürünleri sırasıyla uygulayabilirsiniz. Unutmayın, cildinizin yeterince nemlendirilmesi çok önemlidir. Yağlılık hissi bırakmayan, yumuşacık dokulu, hoş kokulu cildin yenilenmesine ve yoğun nemlendirilmesine destek olan Madetoll krem ile nemlendirebilirsiniz. Genital bölge ve göğüs ucu gibi hassas bölgelerde kullanılması önerilmez. Nasıl temizlenir? İhtiyacınıza göre, haftada 1-2 defa veya her fırçalama sonrası fırça temizliği yapabilirsiniz. Madetoll Doğal At Kılı Yüz Fırçası'nın ahşap kısmı gürgen ağacından üretilmektedir. Ahşap kısmını ıslak bırakmamanız çok önemli. Fırçayı su ile yıkayabilir veya kolayca nemli bir bez ile silebilirsiniz. Sonrasında mutlaka kurumaya bırakmalısınız. Tamamen kuruduğundan emin olduğunuz fırçanızı, size hediye olarak gönderdiğimiz özel kesesinde muhafaza edebilirsiniz. Fırçanız size özel olmalıdır. Sağlığınız açısından, fırçanızı kimseyle ortak kullanmamanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver