6
Diğer Bebek Sağlık Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Genel Markalar Maflor Plus Damla 8 ml Yeni Ürün

406,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Maflor Plus Damla 8 ml Yeni Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Fiyatlar Satıcı Ünvanı: BUĞLEM İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188093268300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880932683
    Bu ürün Mutlu Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriği: Probiyotik mikroorganizma (LGG®) ve sodyum aljinat içerir. Yenidoğandan itibaren sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Yenidoğanlarda diyare ve koliğin önlenmesinde yardımcıdır. Reflü/regürjitasyonun önlenmesinde kullanılabilir. Pozoloji: 1-3 kez 6 damla (0,27 ml) 6 damla 1 x 109 LGG® ve 3 mg sodyum aljinat içerir. Kullanımı: Her kullanımdan önce şişeyi çalkalayınız. Çalkaladıktan sonra çözünmemiş parçacıkların oluşması ürünün doğal bir özelliği olup, üründe bozukluk olduğu anlamına gelmez. Kullanımı kolaydır. İyice çalkaladıktan sonra şişe ters çevrilerek 6 damla damlatılır. Çalkalanmadan evvel parçacıkların dipte tortu oluşturması ürünün doğal bir özelliği olup, üründe bozukluk olduğu anlamına gelmez. Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında saklanabilir. Açıldıktan sonra 35 gün içinde tüketilmesi gerekir.
Geri Bildirim Ver

Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml

Probiyotikler insan sağlığına faydalı bakterilerdir. İnsan vücudunda da bulunan bu yararlı ve canlı bakteriler sindirim sistemi için gerekli mikroorganizmalardır. Mamsel Maflor damla plus 8 ml sıvı formda probiyotik içerir. Ürün, sindirim sistemini düzene sokarak bağışıklık sistemini güçlendirir. Son teknolojiye sahip tesislerde hijyenik şartlara uygun olarak üretilen formül müşterilerine damla formuyla sunulur. Probiyotik kullanımıyla bağırsak sorunları en aza inebilir. Yenidoğan ve çocuklarda kullanılabilir özelliğe sahiptir. Bebeklerin ishal ve gaz sıkıntısı gibi durumlarına yardımcı olabilir. Mamsel Maflor damla plus 8 ml probiyotik 6 damlasında (0.27 ml) 1 milyar canlı LGG hücresi içerir. Özel formülle geliştirilen ürün, kalite ve kontrol aşamalarından geçirilerek müşterilere sunulur. Müşteriler tarafından yoğun talep gören ürünü siz de satın alarak özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

  • Sağlığa faydalı
  • Bağışıklık güçlendirici
  • Sindirime yardımcı

Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml İçeriği ve Özellikleri

Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml İçeriği ve Özellikleri

Sindirime yardımcı probiyotik canlı mikroorganizma bağırsaklara ulaştığında çalışmaya başlar. Bağırsak mikrobiyotasında bulunan yararlı bakterilerin çoğalmasına destek olur. Maflor plus damla bağırsakta bulunan zararlı mikroorganizmaların uzaklaştırmaya çalışarak bağışıklığı güçlendirir. Toksik maddelerin dışarı atılmasına imkan tanır. Böylece sindirim sisteminin etkili bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Bütün bu faydaları kullanıldıktan sonra bağırsak duvarına tutunarak yapmaya başlar. İlk kullanımdan sonra olumlu etkilerini görmeye başlayabilirsiniz. İnovasyon harikası ürünü kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekir. Üründen beklediğiniz performansı alabilmek için iyice karışması çok önemlidir. Aksi takdirde istediğiniz sonucu göremeyebilirsiniz. Ürün içerisinde parçacıklar görebilirsiniz bu sıvı probiyotiklerin doğal özelliğidir, ürünün bozulduğu anlamına gelmez. Ürün, değerli içeriğiyle sindirim ve gaz sorunlarına yardımcı olabilir. Yenidoğan ve çocuklarda da doktor tavsiyesi ile kullanabileceğiniz bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fırsatlarla Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml Fiyatı

Avantajlı Fırsatlarla Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml Fiyatı

Probiyotik ürünlerin fiyatı kalitesine ve içindeki mikroorganizma miktarına göre değişiklik gösterir. Mamsel Maflor damla plus 8 ml fiyatı her bütçeye uygun olmasıyla müşterilerin memnuniyetini kazanır. Bağışıklık sistemini güçlendiren ürüne farklı zamanlarda uygulanan kampanyalar sayesinde indirimli fırsatları yakalayabilirsiniz. Ürünün kullanımı ve hazırlanması çok basittir. Kutu içerisinde bulunan pipet şişenin ucuna takılır ve çalkaladıktan sonra kullanıma hazır hale gelir. Her kullanımdan önce şişeyi mutlaka çalkalamanız önerilir. Sıvı formda olduğu için içindekiler dibe çöker. Bir günde 1-3 kez 6 damla tüketmeye uygundur. Bebek ve çocuklarda mamanın üstüne damlatılarak yada sütüne katarak gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Öğle veya akşam yatmadan önce rahatlıkla kullanabilirsiniz. Diyare ve gaz sıkıntılarının çözülmesine yardımcı olabilir. Sindirim hareketlerinin normale dönmesine ve gaz sancılarına destek olan ürüne uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml Yorumları Trendyol’da

Mamsel Maflor Damla Plus 8 ml Yorumları Trendyol’da

Sıvı formuyla dikkat çeken ürün, bu sayede yüksek etki gösterir. Mamsel Maflor 6’nın 1 damlası içinde yaklaşık 1 milyar canlı LGG mikroorganızması vardır. Sıvı formül bağırsaklara ulaşınca çalışmaya başlar. Ürün, özel içeriğiyle uyarıcı etki üstlenerek sindirim sisteminin düzenli çalışmasına destek olur. İçindeki canlı mikroorganizmaların çalışmaya başlamasıyla etkisini görmeye başlayabilirsiniz. 6 damla olarak kullanımı ideal miktar olarak tavsiye ediliyor. Etkili içeriğe sahip ürün yaklaşık 30 dozdur. Sıvı formüle sahip olmasıyla sindirim sisteminin ihtiyaçlarına hızlı ve kolay cevap verebilecek yapıya sahiptir. Bebeğiniz ve çocuğunuzun hem sindirim sorunlarına çare olurken hem de bağışıklık sistemini güçlendirir. Böylece onların gelişimine olumlu katkı sunar. İşlevsel özelliği ile müşterilerden yoğun talep gören Mamsel Maflor damla plus 8 ml yorumları kısmını okuyarak siz de kararınızı kolayca verebilirsiniz.