Ürünleri Keşfet

En yeniler

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

ALEXANDERGARDI

Alexander Gardi ayakkabı, giyim ve aksesuar alanında faaliyet gösteren bir marka. 1987 yılında İstanbul'da kurulan firma, 2002 yılında Alexander Gardi ismini alarak çok daha sağlam ve çok daha güçlü adımlarla yoluna devam ediyor. Kadın, erkek ve çocuklar için çok özel tasarımlar hazırlayan Alexander Gardi, sektördeki eksiklikleri analiz ederek çalışmalarına da bu doğrultuda yön veriyor. Gerek ürün tasarımları gerek de hizmet kalitesi ile giyim ve ayakkabı sektörüne yeni bir soluk getiren marka, adını her geçen gün çok daha geniş kitlelere duyurmayı başarıyor.

Yalnızca Türkiye'de değil uluslararası alanda da yolculuğuna emin adımlarla devam eden Alexander Gardi, tüm ürün ve koleksiyonlarını Trendyol üzerinden satışa çıkarıyor. Trendyol güvencesiyle ürünlerini hızlı ve güvenli kargo yöntemiyle ulaştıran Alexander Gardi markası, müşteri memnuniyetini de esas ilke edinmiş durumda. Alexander Gardi bluz, elbise, süet hırka, ayakkabı, pantolon, süveter, kemer ve kazak modelleri ile sizi ve ruhunuzu yansıtacak çok şık bir tarz yaratabilirsiniz. Alexander Gardi indirimleri ile bütçe dostu bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Alexander Gardi Elbise Modelleri ile Şıklığınızla Işık Saçın!

Alexander Gardi Elbise Modelleri ile Şıklığınızla Işık Saçın!

Sürekli olarak değişen ve gelişen modanın yakın takipçisi olan Alexander Gardi, en son trendleri kendi özgün çizgisiyle kusursuz bir şekilde harmanlayarak ortaya hayranlık uyandıran koleksiyonlar çıkmasını sağlıyor. Özellikle elbise kategorisiyle fark yaratan Alexander Gardi'de oversize elbise, halter yaka elbise ve günlük elbise gibi farklı özelliklere sahip birçok model yer alıyor. Son derece geniş bir çeşitlilik sunan Alexander Gardi elbise koleksiyonunda her tarza ve her zevke hitap edecek seçenekler bulunuyor. Siz de Trendyol Alexander Gardi mağazasını ziyaret ederek her anınızı özel kılacak birbirinden şık tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Marka ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol kullanıcılarının Alexander Gardi yorumlarını inceleyerek ürün deneyimleri ile alakalı fikir edinebilirsiniz. Trendyol ürün değerlendirme bölümüne yorum bırakarak da kendi deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşarak onların alışveriş süreçlerine destek olabilirsiniz.

Alexander Gardi Ayakkabı Modelleri ile Güçlü ve Şık Adımlar Atın!

Alexander Gardi ayakkabı koleksiyonuyla da ön plana çıkan bir marka. Şık tasarımıyla olduğu kadar konforlu yapısıyla da dikkat çeken markanın ayakkabı koleksiyonunda farklı amaç ve tarzlara sahip pek çok seçenek yer alıyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden sergileyen markanın ayakkabı kategorisinde; Alexander Gardi erkek terlik, casual ayakkabı, babet, sneaker, kadın ayakkabı, bot, çizme ve outdoor ayakkabı modelleri de bulunuyor. Ürün gamını genişletmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alexander Gardi Dunlop, Pierre Cardin ve Lumberjack markalarının en beğenilen tasarımlarını da bünyesine dahil ediyor. Markanın ürünlerine çok özel fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek en güncel Alexander Gardi kampanyaları ve fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Alexander Gardi Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Alexander Gardi Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Alexander Gardi boxer, eşofman, sweatshirt, şalvar, etek, mont ve oduncu gömlek gibi farklı ürün gruplarını da siz değerli kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Ürünlerini Trendyol üzerinden satışa çıkaran Alexander Gardi'nin kaban, eşofman, uzun etek, oversize hırka, tişört, tulum, şort, takım elbise ve kimono modelleri arasından dilediğiniz ürün için hızlı sipariş oluşturabilirsiniz. Büyük ve özenli bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan Alexander Gardi ürünleri arasında yer alan çocuk koleksiyonu da kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Marka, ürünleri ve alışveriş yöntemleri ile alakalı aklınıza takılan tüm sorulara Trendyol üzerinden Alexander Gardi ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Trendyol'un kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunma amacıyla geliştirdiği "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla merak ettiğiniz tüm soruları markaya ileterek etkili geri dönüşler alabilirsiniz. Alexander Gardi online indirimleri ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak ve birinci sınıf kalitedeki ürünlere sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek ürünleri hemen inceleyebilirsiniz.