Ürün Alanı Başlığı

Daha fazla ürün

Avda

Avda, farklı yaş gruplarına yönelik kız ve erkek çocuk oyuncak modellerini Trendyol kullanıcılarıyla buluşturuyor. Avda oyuncak modelleri arasında ahşap oyuncaklardan kutu oyunlarına pek çok seçenek yer alıyor. Siz de Trendyol Avda mağazasını ziyaret ederek birbirinden eğlenceli oyuncak modellerini inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Avda indirimleriyle satın alabilirsiniz.

Yüzlerce Oyuncak Modeli, Trendyol Avda Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Yüzlerce Oyuncak Modeli, Trendyol Avda Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Avda oyuncak modelleri, hem kaliteli yapısı hem de avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Eğitici ve eğlenceli oyuncak modelleri, hem çocukların hem de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor. Kinetik kum ve oyun hamuru modelleri, rengarenk yapısıyla çocukların aklını başından alıyor. Kazma, kürek, sulama bidonu ve kovadan oluşan plaj oyun setleri ile merdane, bıçak ve şekilli kalıplardan oluşan oyun hamuru setleri de Trendyol Avda mağazasında çocukları bekliyor.

Hem ev içinde hem de dış mekanda kullanılabilen basketbol potası modelleri, dayanıklı yapısı ve 3 farklı boya ayarlanabilir tasarımıyla uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Su tabancası ve su pompası modelleri de sıcak yaz günlerinde çocuklara ferah ve eğlenceli dakikalar vadediyor. Siz de sünger fırlatan tabanca, hedef tahtalı ok ve yay seti, renkli bowling seti ve polis seti gibi oyuncaklarla çocuğunuzu sevindirebilirsiniz. Ayrıca yıldız, altıgen, kare, yuvarlak, papatya ve kalp gibi çeşitli formlara sahip rengarenk duyusal oyuncak modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ahşap bul-tak yapboz modelleri hem dayanıklı hem de sağlıklı yapısıyla öne çıkıyor. Ahşap bul-tak yapboz modelleri arasında meslekler, taşıtlar, meyveler, sebzeler, çiftlik hayvanları, vahşi hayvanlar, geometrik şekiller ve eşyaları konu alan pek çok seçenek bulunuyor. Siz de ahşap bul-tak yapboz modellerini okul öncesi çocuğunuzun gelişimini desteklemek için güvenle tercih edebilirsiniz. Türkçe ve Arapça harflerden oluşan bul-tak oyuncak modelleriyle çocuğunuzun alfabeyi kolayca öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca alfabe, matematik, kıyafet giydirme ve insan anatomisi konulu manyetik oyuncaklarla da çocuğunuzun hem eğlenmesini hem de yeni bilgiler öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Meyveler, sebzeler, rakamlar, harfler ve geometrik şekillerden oluşan eva karolarla da çocuğunuz için güzel bir oyun alanı oluşturabilirsiniz.

Kaliteli ve Hesaplı Avda Ürünleriyle Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Kaliteli ve Hesaplı Avda Ürünleriyle Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Trendyol Avda mağazasında tekli oyuncak modellerinin yanı sıra avantajlı oyuncak setleri de yer alıyor. Tamir seti ve doktor seti gibi meslek temalı oyuncaklar, çantalı tasarımlarıyla çocuklar için güzel bir hediye seçeneği oluyor. Oyuncak setleri arasında kaşık, çatal, fincan, tabak, çaydanlık ve şekerlikten oluşan çay seti modelleri ile tencere, tava, ocak, kepçe, spatula ve bıçak gibi aletlerden oluşan mutfak setleri de yer alıyor. Siz de farklı zevklere hitap eden oyuncak setlerini inceleyerek çocuğunuzun yaşına ve ilgi alanına uygun bir model bulabilirsiniz. Tombala, Monopoly, kızma birader, domino, Uno, çılgın bardaklar, okey takımı ve ahşap kule denge oyunu gibi kutu oyunlarıyla da ailece keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Grup oyunlarının yanı sıra satranç, dama, tavla, mangala, solo test ve tangram gibi iki kişilik ve tek kişilik oyun modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Oyuncak modelleriyle öne çıkan Avda çeşitli mutfak eşyalarına ve şık bijuteri ürünlerine de yelpazesinde yer veriyor. Farklı renk seçenekleri bulunan çukur yemek tabağı, çorba kasesi, kayık salata tabağı ve yumurtalık gibi ürünlerle birbirinden güzel sofralar kurabilirsiniz. Hem tek tek hem de set halinde satışa sunulan yüzük, küpe, kolye ve bileklik modelleriyle kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlayabilir, üzerinizde taşıdığınız her detayla özgün tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Siz de markanın Trendyol mağazasını takip ederek Avda kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Güncel Avda fırsatlarını yakalayarak avantajlı alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında, ürün sayfalarında yer alan Avda yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak isterseniz Trendyol'a özel Avda iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz.