Çok Satan Popüler Ürünler

BAHELS BAG

Kaçırılmayacak Ürünler

Trend Ürünler

BAHELS HAT

Görselli Yorumlar

Videolar
Teddy Çanta
2888
Seyahat video çanta
687
saç postiş
1222
Dyson Taşıma Çantası
497
Lüx Özel Tasarım Örgü Model
203

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

BAHELS

Saçlarınızı Hoş Bir Şekilde Tamamlayan Şık ve Konforlu Bahels Taç Modelleri

BAHELS

Bahels İzmir'den tüm Türkiye'ye açılarak özgün tasarımlara sahip kaliteli ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Trendyol Bahels mağazasında toka ve taç gibi saç aksesuarlarının yanı sıra çanta, terlik, kemer ve takı çeşitleri gibi farklı aksesuarlar da yer alıyor. Orijinal tarzlarıyla hayranlık uyandıran Bahels ürünleri uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Siz de ürünler hakkındaki bilgileri ve kullanıcı yorumlarını okuyup fikir edinebilir, beğendiğiniz ürünleri Bahels indirimleri ile avantajlı fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz. Bahels kampanyalarından yararlanarak Trendyol güvencesiyle alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Trendyol Bahels mağazasında ince-kalın, plastik ve metalik onlarca çeşide sahip taç modeli yer alıyor. Bu sayede Bahels taç çeşitlerinin zenginliğiyle her zevke hitap etmeyi başarıyor. Çeşitli renk ve dokulara sahip kumaşlarla kaplı düğümlü taçlar, hem modaya uyum sağlamanıza hem de tarzınızı yansıtmanıza imkan tanıyor. Bahels yıldızlı taç modelleri ile göz kamaştırmanızı sağlarken üçgen, kelebek gibi çeşitli formalarda renkli ve kristal taşlarla bezenmiş taçlarla da şık davetlere uygun kombinlerinizi ışıltılı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Saten kumaşıyla parlaklık kazanan büzgülü ve örgülü taçlar, saçlarınızla ilgi çekici bir duruş elde etmenizi sağlıyor. Parlak taşlarla yazılmış çeşitli yazı detaylarına sahip taçlar da kına, düğün, babyshower ve doğum günü kutlamalarında kombininizi özel gün konseptine uygun bir şekilde tamamlıyor. Sade ve şık bir görünüm sunan simli, çizgili ve zebra desenli taçlar ise günlük kombinlerinizi güzel ve işlevsel bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Renk Renk, Desen Desen Tokalar Trendyol Bahels Mağazasında

Renk Renk, Desen Desen Tokalar Trendyol Bahels Mağazasında

Bahels toka çeşitleriyle uzun-kısa ve düz-dalgalı-kıvırcık fark etmeksizin tüm saç tipleri için şık ve konforlu seçenekler sunuyor. Lastik, tel, mandal, pens, çıt çıt, tarak, otomatik ve çubuk toka çeşitleri; topuz, atkuyruğu ve örgü gibi pek çok saç modelini şık bir şekilde yapma imkanı sunuyor. Çoklu paketler halinde satılan lastik tokalar, hem siyah hem de rengarenk seçeneklerle capcanlı bir görünüm sunarken günlük kullanım sırasında aradığınız rahatlığı da sağlıyor. Bahels gümüş tel tokalarla saçlarınıza ışıltı katarken renkli ve siyah tel toka çeşitleriyle de size farklı seçenekler sunuyor. Bahels fularlı toka çeşitleriyle de saçlarınıza hareketlilik katıyor.

Her Tarza Hitap Eden Şık Aksesuarlar

Şahmeran, uyku bandı ve bel zinciri gibi aksesuarlarla tarzınızı vurgulu bir şekilde yansıtmanıza imkan tanıyan Bahels, çoklu toka ve taç setleriyle size hem şık hem de uygun fiyatlı seçenekler sunuyor.

Bahels çanta seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Farklı renk ve tasarımlara sahip el, omuz ve bel çantası modelleri, kaliteli malzemeleriyle hem uzun süre kullanım imkanı sunuyor hem de kombinlerinizi şık ve fonksiyonel bir şekilde tamamlıyor.

Bahels inci takı seti gibi setlerle stilinizi uyumlu bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca bebekler için minik çıt çıt tokalar, küçük kızlar için de ayı ve civciv gibi sevimli hayvan figürleriyle süslü üç boyutlu pens tokalarla her yaşa uygun seçenekler sunuyor.

Bahels tüylü saç aksesuarları ile saçlarınızda değişik modeller denerken sevimli bir görünüm elde etmenizi de sağlıyor. Işıltılı ve renkli tasarımların yanı sıra Bahels beyaz kadın aksesuarlarıyla klasik kombinleri de şık bir şekilde tamamlıyor. Bahels lastikten bileklik ve jean görünümlü taç modelleriyle sportif tarzlara da hitap etmeyi başarıyor. Bahels saç tebeşiri ve kaş şekillendirme şablonu gibi yardımcı ürünlere yer vererek ürün yelpazesini genişletiyor.

Siz de Trendyol sayesinde birbirinden güzel ve şık ürünlere Bahels fırsatları ile sahip olabilir, orijinal tasarımlarla stilinizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı kargo avantajıyla ürünlerinize daha çabuk kavuşabilir, indirimleri takip etmek için ise mağazayı takibe alabilirsiniz.