Ürünleri Keşfet

Seçili Ürünler

Ürünleri Keşfet

Daha fazla ürün

BERN

BERN, kaliteli bebek ve çocuk giysilerini birbirinden şirin tasarımlarla tüketicilerin beğenisine sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren BERN, ürünlerini Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Siz de hangi şehirde yaşarsanız yaşayın, Trendyol BERN mağazasından zahmetsizce alışveriş yapabilirsiniz. Sağlığa zararlı madde içermeyen kumaşlardan üretilen BERN ürünlerini çocuğunuz için güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan BERN yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilir, alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'a özel "Satıcıya Soru Sor" özelliği sayesinde BERN ile iletişim kurarak ürünler ve siparişleriniz hakkında destek alabilirsiniz.

Birbirinden Güzel BERN Ürünleriyle Sepetinizi Oluşturun!

Birbirinden Güzel BERN Ürünleriyle Sepetinizi Oluşturun!

BERN; hem kız hem de erkek bebek ve çocuklar için uygun body, eşofman altı, tulum, sweatshirt, önlük ve çorap modellerine ürün yelpazesinde yer veriyor. Siz de her zevke, bütçeye ve ihtiyaca uygun parçalar arasından çocuğunuz için harika seçimler yapabilirsiniz. Sarı, lila, turuncu, pembe, kırmızı ve gri gibi pek çok renk seçeneği bulunan body ve eşofman altı modelleri arasından beğendiklerinizi tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Yazlık kışlık seçenekleri ve birbirinden şık tasarımlarıyla dikkat çeken tulum modellerini dört mevsimde de bebeğinize giydirebilirsiniz.

Yumuşacık dokuya sahip düz renkli, çizgili ve puantiyeli çorap modelleri arasından da dilediğinizi seçebilirsiniz. Arı, tavşan, palyaço ve kalp gibi desenlerle süslü sevimli çorap modelleriyle çocuğunuzu gülümsetebilirsiniz. Üzüm, mandalina, limon, kabak ve nar gibi şirin meyve sebze figürleriyle süslenen önlük modelleriyle de mama saatlerine eğlence katabilirsiniz. Kollu tasarımları sayesinde işlevsellik kazanan mama önlüklerini pratik bir şekilde giydirip çıkarabilir ve kolayca temizleyebilirsiniz. Onlarca model arasından hangisini seçerseniz seçin, beğendiğiniz tüm ürünleri BERN indirimleriyle bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz.

BERN Fırsatlarıyla Bütçe Dostu ve Güvenli Alışveriş Trendyol'da!

BERN Fırsatlarıyla Bütçe Dostu ve Güvenli Alışveriş Trendyol'da!

Tek parça ürünlerin yanı sıra pijama takımı, eşofman takımı ve ceketli takım modellerini de Trendyol BERN mağazasında bulabilirsiniz. Uzun kollu zıbın, patikli alt, şapka, eldiven ve önlükten oluşan beşli zıbın takımlarıyla bebeğinizin ihtiyacı olan tüm kıyafetleri bir arada satın alabilirsiniz. Kız ve erkek bebekler için birbirinden sevimli tasarımları bulunan beşli zıbın takımı modellerini kaliteli yapıları sayesinde bebeğinizin ilk kıyafeti olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Mevlütlük seti modelleriyle de çocuğunuzun gardırobuna şık bir özel gün kıyafeti ekleyebilirsiniz. Siz de Trendyol'a özel BERN kampanyalarıyla hemen alışverişe başlayabilirsiniz!