Daha fazla ürün

BijuteriNet

BijuteriNet küpe, kolye, bileklik, yüzük gibi takı ve süs eşyalarını kullanıcılarla buluşturan bir marka. Trendyol BijuteriNet mağazasında farklı tarzlara hitap eden binlerce takı ve aksesuar modeli yer alıyor. Siz de şık ve modern BijuteriNet ürünlerini inceleyerek sepetinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan BijuteriNet yorumlarını okuyabilir ve Trendyol kullanıcılarının BijuteriNet hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri BijuteriNet indirimleriyle avantajlı fiyatlar karşılığında satın alabilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan sonra BijuteriNet kargo takip sayfası üzerinden siparişinizin durumunu kontrol ederek elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz.

Siz de BijuteriNet Takı ve Aksesuar Modelleriyle Daima Tarzınızı Yansıtın!

Siz de BijuteriNet Takı ve Aksesuar Modelleriyle Daima Tarzınızı Yansıtın!

Kolye, küpe, yüzük ve bileklik gibi takı çeşitleriyle öne çıkan BijuteriNet şal, tespih, toka, saat, çanta, halhal, bere ve taç modellerine de ürün yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca BijuteriNet takı malzemeleriyle kendi aksesuarlarınızı tasarlayıp üretmenize de imkan tanıyor. Siz de BijuteriNet miyuki kum boncuk, kolye ucu, püskül, anahtarlık aparatı gibi takı ve aksesuar malzemeleriyle kendi tasarımlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Oluşturduğunuz birbirinden şık ve özgün tasarımları keyifle kullanabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

BijuteriNet şans bilekliği, çocuk bilekliği, kelepçe bileklik ve deri bileklik modellerini de kadın, erkek ve çocuk kullanıcı kitlesine uygun yüzlerce seçenekle sunuyor. Siz de rengarenk bileklik modellerini inceleyerek takı kutunuza harika parçalar katabilirsiniz. BijuteriNet'in kıkırdak küpe, çelik küpe, cam küpe ve çocuk küpesi gibi pek çok ürününe de göz atabilir; beğendiğiniz modellere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tekli ve çoklu paketler halinde satılan yüzlerce küpe modelini inceleyerek tarzınıza uygun olanları kolayca satın alabilirsiniz. BijuteriNet boncuk kolye, canlı kolye ve çift kolye modelleri arasından da dilediğinizi seçerek tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

BijuteriNet altın kaplama ve doğal taşlı takı modelleriyle de göz dolduruyor. Siz de zevklerinize uygun altın kaplama takı modelleriyle şık tarzınıza ışıltı katabilirsiniz. Doğal taşlı takı seçenekleri sayesinde doğanın büyüleyici renklerini üzerinizde taşıyabilirsiniz. Birbirinden etkileyici takı modellerinin yanı sıra BijuteriNet kolye kutusu, yüzük kutusu, saat kutusu ve hediye kutusu gibi ürünleri de sepetinize ekleyebilirsiniz. Böylece takı ve aksesuarlarınızı düzen içerisinde saklayabilir veya hediyelerinizi çok şık bir şekilde sunabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Avantajlı Ürünler, Trendyol BijuteriNet Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Avantajlı Ürünler, Trendyol BijuteriNet Mağazasında Sizleri Bekliyor!

BijuteriNet'in kozmetik ürünlerini de onlarca seçenekle markanın Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Nivea, Uber, Gabrini ve Jeunesse gibi markaların birbirinden kaliteli ürünlerine özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Yüz maskesi, cilt bakım kremi, antibakteriyel sıvı sabun, saç spreyi, parfüm, sakal-bıyık serumu ve aseton gibi ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

BijuteriNet toplu iğne, kınnap ip, iğnelik ve pense gibi ürünleri de avantajlı fiyatlarla beğeninize sunuyor. Ayrıca birbirinden eğlenceli oyunlar da Trendyol BijuteriNet mağazasında sizleri bekliyor. Mangala, Scrabble, Monopoly, Tabu ve Twister gibi oyunları sepetinize ekleyerek sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Dilerseniz 50, 100, 500 ve 1000 parçalık seçenekleri bulunan puzzle modellerini de inceleyebilirsiniz.

Birbirinden güzel hediyelik eşyalar ve eğlenceli parti malzemeleri de BijuteriNet'in geniş yelpazesinde boy gösteriyor. Siz de kar küresi, fotoğraf albümü, peluş oyuncak ve plaket gibi hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Balon, mum, konuşma balonu, keçe yazı, plastik masa örtüsü ve masa eteği, kağıt Japon feneri ve plastik çatal, bıçak, tabak ve bardak modelleriyle partilerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

En güncel BijuteriNet fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Birbirinden avantajlı BijuteriNet kampanyalarıyla bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında destek almak isterseniz Trendyol'a özel BijuteriNet iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz.