Videolar
V902
52.2B
Rampage KB-R97 X-Tracer
5351
Rampage KL-R19 MONCHER RGB Oyuncu Koltuğu
4052
Dossimo Nova Valiz
944
Rampage Sn-R10 Alquist
103.5B

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

En Çok Satanlar

Satıcının Önerileri

Tomtoc Kampanya

Daha fazla ürün

Dsm Teknoloji

Dsm Teknoloji; masa lambasından tablete, elektrikli süpürgeden kahve makinesine uzanan geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Dsm Teknoloji, hem kaliteli hem de hesaplı ürünlerini Trendyol güvencesi ve online alışveriş avantajıyla sizlere ulaştırıyor. Siz de aradığınız tüm ürünleri, onlarca kategoriden yüzlerce ürünün yer aldığı Trendyol Dsm Teknoloji mağazasında bulabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Dsm Teknoloji indirimleriyle sipariş edebilirsiniz. Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan ve ürün sayfalarında yer alan Dsm Teknoloji yorumlarına göz atarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Dsm Teknoloji iletişim kanalını kullanarak markayla hızlıca irtibat kurabilir; soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya kolayca iletebilirsiniz. Dilerseniz Dsm Teknoloji kampanyalarından haberdar olmak için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz. Böylece Trendyol'a özel Dsm Teknoloji fırsatlarını yakalayarak evinizin konforunda avantajlı alışveriş yapabilirsiniz.

Kullanışlı Ev ve Mutfak Gereçleri, Trendyol Dsm Teknoloji Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Kullanışlı Ev ve Mutfak Gereçleri, Trendyol Dsm Teknoloji Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Dsm Teknoloji, elektrikli mutfak gereçleri arasında işinizi kolaylaştıracak pek çok modele yer veriyor. Her biri farklı amaçlara yönelik olan elektrikli mutfak gereçleri arasında her bütçeye uygun seçenekler bulunuyor. Siz de Trendyol Dsm Teknoloji mağazasında yer alan onlarca ürün arasından hem ihtiyacınıza hem de bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Doğrama, çırpma ve karıştırma gibi işlemleri pratik bir şekilde halletmek için blender seti, el mikseri ve doğrayıcı modellerini tercih edebilirsiniz. Daha az yağla pratik bir şekilde kızartma yapmak için fritöz modellerini, pizza ve lahmacun gibi yiyecekleri en iyi şekilde pişirmek için de pizza makinesi modellerini mutfağınıza katabilirsiniz.

Ekmek kızartma makinesi modelleriyle hem kahvaltıda hem de diğer öğünlerde, canınız ne zaman isterse sıcacık çıtır çıtır ekmekler yiyebilirsiniz. Mısır patlatma makinesi modelleriyle çok kolay bir şekilde mısır patlatabilir, buz makinesi modelleriyle de kısa sürede dilediğiniz miktarda buz elde edebilirsiniz. Kahve makinesi ve elektrikli cezve modelleriyle ise az ya da çok fark etmeksizin, her zaman tam tadında Türk kahvesi ve filtre kahve yapabilirsiniz. Pek çok gıdayı ölçebileceğiniz mutfak terazisi modelleriyle de tariflerdeki ölçüleri birebir tutturarak en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Elektrikli mutfak gereçlerinin yanı sıra ütü, süpürge, vantilatör ve elektrikli fanlı ısıtıcı gibi ürünleri de Trendyol Dsm Teknoloji mağazasında bulabilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan süpürge modelleri arasından kendinize uygun bir tercihte bulunabilirsiniz. Şarjlı ve kablolu seçenekleri bulunan dikey süpürge modelleriyle pratik bir şekilde süpürge yapabilirsiniz. Robot süpürge modelleriyle de evinizi baştan aşağıya hiç yorulmadan süpürebilirsiniz.

A'dan Z'ye Pek Çok Teknolojik Alet, Dsm Teknoloji Ürünleri Arasında Boy Gösteriyor!

A'dan Z'ye Pek Çok Teknolojik Alet, Dsm Teknoloji Ürünleri Arasında Boy Gösteriyor!

Ev ve mutfak gereçleriyle öne çıkan Dsm Teknoloji; notebook, tablet, mouse, klavye, webcam, mikrofon, modem, kulaklık, powerbank, monitör, güç kaynağı ve bilgisayar kasası gibi teknolojik aletlere ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Siz de ihtiyaç duyduğunuz teknolojik aletleri ilgili kategorilerde bulabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip notebook ve tablet modellerini hem iş hem okul hem de eğlence için kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz cihazlarla uyumlu notebook çantası ve tablet kılıfı modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca masa lambası, kamp lambası, ışıldak ve ampul modelleri arasından da ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Dsm Teknoloji; tıraş makinesi, baskül, saç düzleştirici, saç maşası, saç kurutma ve fön makinesi gibi elektronik kişisel bakım aletlerini de beğeninize sunuyor. Siz de kişisel bakımınızı daha keyifli ve konforlu hale getirecek ürünleri kolayca satın alabilirsiniz. Elektronik kişisel bakım ürünleriyle birlikte virüs-bakteri öldürücü UV sterilizatör kutu, ateş ölçer ve otomatik kedi köpek besleyici gibi ürünleri de sepetinize ekleyebilirsiniz.