Daha fazla ürün

Efsun

Efsun; kadın, erkek ve çocuk iç giyim ürünleri ile çorap, atlet, tayt gibi modelleri kullanıcıyla buluşturan bir mağaza. Efsun Butik bünyesindeki kadın, erkek ve çocuk iç giyim ürünleri; siyah, beyaz, ten rengi gibi geniş renk seçenekleri ve her tarza hitap eden farklı modellerle tüketiciye sunuluyor. Atlet, çorap ve tayt gibi birbirinden farklı ürünleri bir arada sunan Efsun, Tutku gibi başarılı ve güvenilir markaların kaliteli ürünlerine de ev sahipliği yapıyor. Siz de iç giyim kombinlerinize renk katacak sütyen, atlet, boxer ve slip gibi ürünleri Trendyol Efsun mağazasında bulabilirsiniz. Trendyol'da Efsun ürünlerini şu kategoriler altında inceleyebilirsiniz:

  • Body
  • Sütyen
  • Tayt
  • Çorap
  • Boxer
  • Külot
  • Atlet

Siz de markanın geniş ürün yelpazesini inceleyerek kız ve erkek çocukları için üretilen renkli külot ve çorap modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Efsun termal tayt modelleri arasından beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Trendyol mağazasını ziyaret ederek Efsun fırsatlarından yararlanabilir, en yeni ürünlerden haberdar olmak için mağazayı takibe alabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Efsun iletişim seçeneğini kullanarak merak ettiğiniz soruları satıcıya iletebilir, alışveriş ve sipariş sürecini güvenle deneyimleyebilirsiniz.

Efsun Ürünleriyle İç Giyim Tarzınıza Kalite Gelsin!

Efsun Ürünleriyle İç Giyim Tarzınıza Kalite Gelsin!

Efsun iç giyim ürün koleksiyonuyla her zevke ve yaşa hitap ediyor. Çeşitli iç çamaşırı ürünlerini isterseniz tekli isterseniz set olarak satın alabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar ile kaliteli ürünleri bir araya getiren Efsun; dantelli ve dantelsiz ürünlerini penye ya da pamuk gibi kumaşlarla sunuyor. Efsun'un slip, şort, tanga, yüksek bel gibi farklı modellere sahip külotları her beden aralığına uygun olarak mağazada yer alıyor. Dikişsiz çamaşır kullanmayı tercih ediyorsanız lazer kesim ürünleri de inceleyebilirsiniz. Set olarak öne çıkan rengârenk iç çamaşırlarını farklı modellere sahip sütyenler ile kombinleyebilirsiniz.

Efsun erkek külot kategorisinde yer alan modeller içerisinden dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Efsun boxer ürünlerinde siyah, beyaz, gri gibi sade renkli tasarımların yanı sıra desenli ve çeşitli renklerde modelleri de tüketiciye sunuyor. Pamuk, penye, elastan gibi kumaş materyalleriyle sunulan ürünler, 6'lı ve 12'li gibi çoklu paketler halinde avantajlı fiyatlarıyla Trendyol mağazasında sizleri bekliyor.

Efsun'un Trendyol mağazasında kız ve erkek çocuklar için satışa sunulan renkli külotlara da göz atabilirsiniz. Minik bedenlere uygun sevimli tasarımlara sahip külotlar arasından dilediğinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Siz de iç giyim alışverişlerinizi birkaç tıkla tamamlamak için Trendyol Efsun mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Diğer kullanıcıların Efsun yorumlarından faydalanarak ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, Trendyol'a özel Efsun kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

En Trend Tayt, Çorap ve Atlet Modelleri Efsun Mağazasında Sizleri Bekliyor!

En Trend Tayt, Çorap ve Atlet Modelleri Efsun Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Trendyol Efsun mağazasında set halinde çorap; farklı boylarda tayt; body ve atlet seçeneklerini bir arada bulabilirsiniz. Her tarza hitap eden son derece geniş bir ürün koleksiyonu sunan mağazada; siyah, beyaz ve ten rengi seçeneklerine sahip atlet ve çıt çıtlı body çeşitleri de bulunuyor. Body ve atletler ip askılı, kalın askılı, kısa kol ya da uzun kol gibi farklı formlarda mağazada yerini alıyor. Ayakları muhteşem bir konforla buluşturan dikişsiz ve dikişli; uzun, patik ve babet boy çoraplar set halinde Efsun mağazasında sizlerle buluşmayı bekliyor. Her mevsim üzerinde taşıyabileceğiniz uzun ve kısa boy taytları da geniş renk skalasıyla Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Farklı beden tiplerine uygun olarak tasarlanmış taytlar arasından ihtiyacınıza yönelik ürünü seçebilir; ister sporda, ister evde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Giyim ihtiyaçlarınıza dair her ürünü rahatlıkla bulabileceğiniz Efsun mağazasını detaylı olarak incelemek için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Aradığınız ürüne özel Efsun indirimlerinden faydalanmak ve kampanyaları yakalamak için mağazayı Trendyol'da takip edebilirsiniz.