Kırtasiye Ürünleri

En çok değerlendirilenler

En çok satanlar

En düşük fiyat

Tübitak Yayınları

Daha fazla ürün

Ekin Yayınevi

1986 yılında Bursa'da kurulan ve ilk yıllarında kitabevi olarak faaliyet gösteren Ekin Yayınevi, 1988 yılından beri ders kitapları ve farklı birçok kitap türünün basım ve yayın işlerini üstleniyor. Bugün Bursa'nın en önemli kitap merkezlerinden biri olan Ekin Yayınevi'nin yayımladığı kitaplar, birçok ortaöğretim ve üniversitede ders kitabı ya da yardımcı kaynak olarak kullanılıyor.

Sınavlara hazırlık kitaplarından kırtasiye malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Ekin Yayınevi Bursa, Adana, Ankara, Konya demeden Trendyol aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor. Siz de istediğiniz okulu kazanabilmek için sınavlara hazırlanıyor ya da okulunuzdan yüksek bir başarıyla mezun olmak istiyorsanız Trendyol'da Ekin Yayınevi mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Ekin Yayınevi indirimlerinden faydalanabilmek için mağazayı Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz. Mağaza ve ürünler hakkındaki tüm soru, görüş ve önerileriniz için Trendyol üzerinden Ekin Yayınevi iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Ekin Yayınevi Pek Çok Ders Kitabı ve Yardımcı Kaynağı Öğrencilerle Buluşturuyor!

Ekin Yayınevi Pek Çok Ders Kitabı ve Yardımcı Kaynağı Öğrencilerle Buluşturuyor!

Ekin Yayınevi Kemal Gözler, Zeynel Dinler gibi birçok önemli yazar ve akademisyenin kitaplarını üniversite öğrencileri ile buluşturuyor. Trendyol Ekin Yayınevi mağazasında ön lisans ya da lisans aşamasında hukuk dersi alan öğrenciler için yardımcı kaynaklar yer alıyor. Ekin Yayınevi genel hukuk bilgisi ve hukuka giriş kitap çeşitleri hem hukuk öğrenimine yeni başlayan hem de ders programında hukuk dersi olan üniversite öğrencilerine yardımcı oluyor.

Vergi yükümlüleriyle ilgili hak ve sorumluluklar ile vergi hukuku kapsamına giren konuları merak ediyorsanız Ekin Yayınevi vergi hukuku kitap çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Vergi hukuku gibi hukukun diğer alt dalları ve kavramlarıyla ilgili daha fazla seçeneğe ulaşmak istiyorsanız Ekin Yayınevi Adalet Yayınları'nın kitaplarına göz atabilirsiniz. Ekin Yayınevi Türk anayasa hukuku kitap çeşitleri ile ise Türkiye'nin anayasal gelişmeleri ve tarihi, devletin işleyişi, kişilerin hak ve özgürlükleri gibi önemli hukuk bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Trendyol Ekin Yayınevi mağazasında yüksek okul öğrencileri için iktisat kitapları da yer alıyor. Sosyal bilim öğrencilerinin akademik gelişimlerine katkı sağlayacak olan Ekin Yayınevi genel muhasebe, iktisada giriş ve genel ekonomi kitap çeşitleriyle iktisatla ilgili tüm kavram ve bilgileri kolayca öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz bu bilgiler ışığında ise ekonomi, devlet ve toplum arasındaki ilişkiyi daha iyi analiz edebilir, ekonomik beklentilerin karşılanması için daha yaratıcı çözüm yolları geliştirebilirsiniz.

Ekin Yayınevi Bursa'dan Türkiye'nin Her Yanına Trendyol Ayrıcalıklarıyla Ulaşıyor!

Ekin Yayınevi Bursa'dan Türkiye'nin Her Yanına Trendyol Ayrıcalıklarıyla Ulaşıyor!

Ekin Yayınevi lise, üniversite ve kamu sınavlarına hazırlanan öğrenciler için birbirinden kaliteli yardımcı kaynak ve test kitaplarını Trendyol ayrıcalıklarıyla beğeninize sunuyor. Ekin Yayınevi Pegem Akademi, Pelikan gibi önemli yayınların kitaplarını da öğrencilerle buluşturuyor.

Trendyol Ekin Yayınevi mağazasında farklı alanlardan üniversiteye hazırlanan öğrenciler ve memur adayları için soru bankaları, konu anlatımlı kitaplar ve denemeler de yer alıyor. Örneğin Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na eşit ağırlık bölümünden hazırlanıyorsanız Ekin Yayınevi eşit ağırlık ürünlerini satın alabilirsiniz. Memur olma hayalinizi bir hedefe dönüştürmek istiyorsanız da Ekin Yayınevi KPSS ürünlerini inceleyebilirsiniz. ÖSYM'nin hazırlamış olduğu yeni nesil sorular dikkate alınarak hazırlanan Ekin Yayınevi test kitapları ile istediğiniz başarıya çok daha emin adımlarla yürüyebilirsiniz.

Öğrencilerin ders kazanımlarının artması için mantık bulmacaları, sayı bulmacaları gibi etkinlik kartlarını da Ekin Yayınevi ürünleri arasında bulabilirsiniz. Siz de hem eğitici hem de eğlenceli içeriklere sahip olan Ekin Yayınevi etkinlik kartları ile ders çalışmaya tatlı bir mola verebilirsiniz. Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak için Trendyol'da Ekin Yayınevi yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Siz de hayalini kurduğunuz okula ya da mesleğe kavuşmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm kaynak kitaplara, Ekin Yayınevi kampanyaları ve fırsatları sayesinde çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıklarıyla Ekin Yayınevi kargo takip işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilir ve ürünlerinizi en kısa sürede güvenle teslim alabilirsiniz.