Videolar
Yeni Air Wick Elektrikli Oda Kokusu
4306
Yeni Finish Quantum Ultimate
501

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

EKS İstanbul

Ev temizliğine dair aradığınız tüm ürünleri Trendyol EKS İstanbul mağazasında kolayca bulabilirsiniz. EKS İstanbul'un geniş ürün yelpazesi sayesinde mutfak ve banyo temizliğinden genel temizliğe kadar tüm temizlik türleri için ihtiyaç duyduğunuz ürünlere tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Siz de temizlik malzemeleri alışverişiniz için hemen Trendyol Eks İstanbul mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede Trendyol güvencesiyle online alışveriş imkanından yararlanabilir, evinizin konforunda ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Aradığınız Tüm Temizlik Ürünleri Trendyol EKS İstanbul Mağazasında

Aradığınız Tüm Temizlik Ürünleri Trendyol EKS İstanbul Mağazasında

EKS İstanbul geniş ürün yelpazesinde Marc, Calgon, Finish, Cillit Bang, Vanish, Lysol ve Air Wick gibi tanınmış markaların ürünlerine yer veriyor. Seçkin markaların birbirinden kaliteli ürünleri arasında bulaşık makinesi deterjanından oda kokusuna, yüzey temizleyici dezenfektandan halı şampuanına kadar yüzlerce ürün yer alıyor. Size de alışveriş sepetinizi bütçenize ve marka tercihinize göre oluşturup zahmetsiz bir şekilde alışveriş yapmak kalıyor.

EKS İstanbul makineli ve makinesiz oda kokularıyla evinizin havasını değiştirmenize yardımcı oluyor. Hem evinizde hem de iş yerinizde kullanabileceğiniz Air Wick marka oda kokuları lavanta ve manolya gibi çiçek kokularını bulunduğunuz ortama taşıyarak ortamdaki havanın daima temiz ve ferah olmasını sağlıyor.

Kapı kolu ve elektrik anahtarı gibi sık temas edilen yüzeylerden, çanta ve kıyafet gibi kişisel eşyalara kadar pek çok yüzeyi dezenfekte etmek için kullanılan dezenfektanlar Lysol kalitesiyle kullanıcılarla buluşuyor. EKS İstanbul farklı koku seçenekleriyle öne çıkan sprey dezenfektanlarla yüzey temizliği için güvenli ve pratik bir çözüm sunuyor.

Banyo ve mutfakta sıkça kullanılan yağ çözücü ve kir sökücü ürünler Marc ve Cillit Bang gibi markalar Arap sabunu, sirke ve karbonat içerikli çeşitleriyle yardımınıza koşuyor. Farklı marka ve ürün içeriği seçenekleriyle size tercih hakkı tanıyan EKS İstanbul kaliteyi avantajlı fiyata sunuyor.

Kaliteli ve Bütçe Dostu EKS İstanbul Ürünleri

Kaliteli ve Bütçe Dostu EKS İstanbul Ürünleri

EKS İstanbul, mutfaktan banyoya evinizin her alanında ihtiyaç duyduğunuz temizlik ürünlerini birbirinden avantajlı setlerle satışa sunuyor. Bu sayede birbirinden kaliteli ürünleri tek bir pakette toplayarak ihtiyaç duyduğunuz ürünlere bütçe dostu fiyatlarla ulaşmanızı sağlıyor.

Bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi parlatıcısı, bulaşık makinesi tuzu ve makine temizleyici gibi ürünlerden oluşan setler hem ihtiyaç duyduğunuz ürünleri bir arada sunuyor hem de çoklu paket indirimleriyle bütçe dostu bir yaklaşım sergiliyor. Oda kokusu setleri de 6'lı ve 3'lü paket seçenekleriyle farkı koku çeşitlerini avantajlı fiyatlarla satın almanıza imkan tanıyor.

Sadece bulaşık makinesi ürünleri ve oda kokuları değil, yağ ve kir çözücü spreylerden halı şampuanlarına kadar pek çok ürün de avantajlı setlerle Trendyol EKS İstanbul mağazasında sizleri bekliyor. EKS İstanbul kullanıcılara sunduğu özel setlerle hem aynı hem de farklı ürünleri en avantajlı fiyatlarla bir araya getiriyor.

EKS İstanbul Ürünlerine Trendyol Güvencesiyle Sahip Olun!

Trendyol EKS İstanbul mağazasında aradığınız ürünleri kolayca bulabilmek için pek çok yöntem kullanabilirsiniz. Hem mağaza içi arama bölümüne aradığınız ürünün ismini yazarak hem de geniş filtreleme seçeneklerini kullanarak arama yapabilirsiniz. Filtreleme seçenekleri arasında yer alan kategori, marka, fiyat ve ürün değerlendirmesi gibi kriterleri seçerek yüzlerce ürün arasından özel bir liste oluşturabilirsiniz. Böylece sadece seçtiğiniz kriterlere uygun ürünleri görüntüleyerek ihtiyaçlarınıza ve avantajlı ürünleri kolayca seçebilirsiniz. Satın almayı düşündüğünüz ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfada yer alan detaylı ürün açıklamasını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. İsterseniz kullanıcı değerlendirmeleri bölümünden ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarına ulaşabilir, bu sayede ürün ve mağaza hakkında fikir edinebilirsiniz.

Siz de markanın Trendyol mağazasını takip ederek EKS İstanbul kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Böylece evinizde hijyen sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz temizlik ürünlerini EKS İstanbul indirimleriyle satın alabilirsiniz.