Popüler Ürünler

Görselli Yorumlar

Slim Eco

Slim Vis

Slim Extra

Mass

Daha fazla ürün

Epoksimarket

Epoksimarket Reçine Ürünleriyle Birbirinden Şık Aksesuarlar Tasarlayın!

Epoksimarket

Epoksimarket, kimya sektöründe yıllardır edindiği deneyimi ve birikimi Trendyol güvencesiyle sizlerle buluşturuyor. Epoksi reçine ve epoksi sertleştirici ürünlerin üretim ve satış faaliyetlerini sürdüren marka, zengin ürün portföyüyle sektörün lider tedarikçileri arasında bulunuyor. Uzman ve eğitimli kadrosuyla Epoksimarket Türkiye pazarında her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Siz de Trendyol farkıyla sunulan Epoksimarket fırsatları ve avantajlarından yararlanıp ürünlere çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Trendyol Epoksimarket reçine ürünleri arasında birbirinden kaliteli seriler mevcut. Bu serilerden biri olan Epoksimarket Resinin Slim, takı tasarımı gibi küçük hacimli uygulamalarda mükemmel sonuçlar vadeder. Kolye, küpe, yüzük gibi aklınıza gelebilecek her türlü aksesuar yapımında size yaratıcı seçenekler sunar. Ayrıca Trendyol Epoksimarket reçineleri uçucu madde ve solvent içermez. Bu özelliği sayesinde evde veya küçük alanlarda güvenle uygulama yapılabilir.

Uygulaması oldukça kolay olan Resinin Slim serisini, ilk kez deneyecek olanlar bile rahatlıkla kullanabilir. Uygulamaya, paket içindeki reçine ve sertleştiriciyi verilen oranlarda birbirine karıştırarak başlayın. Pürüzsüz ve homojen bir görüntü elde ettiğinizde, tercih ettiğiniz bir kalıba dökün. Kurumaya bıraktığınız karışım ortalama 1 saat sonra jelleşmeye başlar. Bu noktada epoksiyi kalıptan çıkarmak için acele etmeyin, iyice sertleşmesi için 24 saat bekleyin. Tamamen hazır hale geldiğinde kalıptan çıkarıp aksesuarınızı kullanabilirsiniz.

Dekorasyonunuza Epoksimarket Ürünleriyle Harika Dokunuşlar Yapın!

Dekorasyonunuza Epoksimarket Ürünleriyle Harika Dokunuşlar Yapın!

Büyük yüzeyler için geliştirilen Trendyol Epoksimarket Mass serisiyle siz de şık ve sıra dışı tasarımlara imza atabilirsiniz. Kuruduktan sonra oldukça sert bir malzemeye dönüşen Epoksimarket Mass serisi, dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Bu özelliği sayesinde yemek masası, sehpa gibi kalın döküm gerektiren alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca taş, ahşap gibi farklı malzemelerle birleştirildiğinde yüzeylere sıkıca tutunarak sağlam bir form alır. Bu özelliği sayesinde size, tasarımlarınızda farklı ürün seçenekleri kullanabilme imkanı tanır.

Daha küçük boyutlardaki uygulamalarınızda ise Trendyol Epoksimarket kalıplarından destek alabilirsiniz. Silikon yapıdaki bu kalıplarla; bardak altlığı, tepsi, duvar saati gibi dekoratif tasarımlarınıza kolaylıkla şekil verebilirsiniz. Siz de mekan tasarımlarınızda farklı bir materyal arayışındaysanız Trendyol mağazasını ziyaret ederek Epoksimarket yorumlarını ve ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Epoksimarket Pigmentleriyle Tasarımlarınıza Renk Katın!

Trendyol Epoksimarket mağazası renklendirici ürünlerde de oldukça zengin seçenekler sunuyor. Set halinde veya tekli olarak satın alabileceğiniz birbirinden farklı tonda pigment modelleri, Epoksimarket’in diğer ürünleriyle de uyum gösterir. Normalde şeffaf ve renksiz bir malzeme olan reçinelerle karıştırıldığında kolayca bütünleşir.

Renklendiriciler; sıvı, toz ve pasta olmak üzere üç farklı formda bulunur. Pasta pigmentler özellikle konsantre yapısı sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Opak, transparan, sedef ve metalik tonlarda kategorilere ayrılan Epoksimarket pigmentlerinden dilediğinizi seçerek siz de tasarımlarınıza çarpıcı bir hava katabilirsiniz. Ürünleri kullanırken epoksinin yapısına uygun olarak üretilen boyalar dışında ürün kullanmamaya dikkat etmelisiniz. Akrilik boya, plastik boya, ahşap boyası gibi maddeler epoksi karışımının yapısını bozabilir.

Epoksimarket Grip Serisiyle Elektronik Devreleriniz Koruma Altında

Birçok farklı alanda karşımıza çıkan epoksiler, elektronik sistemlerde de fonksiyonel çözümler sunar. Elektronik kullanımlara uygun olarak geliştirilen Epoksimarket Grip serisi, kapladığı yüzeyi dış ortamdan ayırarak olası aşınmaların önüne geçer. Temas yoluyla ya da yanlış bir müdahaleyle oluşabilecek tüm sorunları engeller ve kapsamlı bir koruma sağlar. Elektrik yalıtımını en üst seviyeye çıkararak kısa devre gibi problemleri önler. Epoksimarket'in renklendirilmiş reçineleriyle kaplanan elektronik devreler, dışarıdan görünmez. Bu sayede projelerinizde saklı kalmasını istediğiniz devreleri de koruma altına almış olursunuz.

Siz de Epoksimarket kampanyaları, indirimlerinden haberdar olmak için mağazayı Trendyol'dan takip edebilirsiniz. Sepetinize eklediğiniz ürünleri Trendyol'un hızlı kargo avantajıyla en kısa sürede teslim alabilirsiniz.