Görselli Yorumlar

Egzotik Domates Çeşitleri

Egzotik Biber Çeşitleri

Fide Çeşitlerimiz

Görselli Yorumlar

MicroGreen Yeşillik Tohumu

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler

Videolar
Beyaz lahana
310
Yeşil karnabahar
64
Pazı
548
Sarı mini kapya
228
Mor calabash
728

Daha fazla ürün

FarmLife

FarmLife, tarım ürünleri ve ekipmanlarını Trendyol güvencesiyle sizlere ulaştırıyor. Sektöründe 20 yıla yakın bir tecrübe edinen FarmLife; bitki tohumu, fide, evcil hayvan yemi gibi ürünler için yüzlerce seçenek sunuyor. Meyve, sebze ve çiçek tohumlarında geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Farmlife kampanyalarıyla da avantajlı bir alışveriş deneyimi sağlıyor.

Siz de beslediğiniz bitki ve hayvanların pek çok ihtiyacını FarmLife mağazasının şu kategorilerinde bulabilirsiniz:

Trendyol Farmlife mağazasını ziyaret ederek bitkilerin renkli dünyasının kapılarını aralayabilirsiniz. Dilerseniz diğer Trendyol kullanıcılarının Farmlife yorumlarını okuyarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Mağaza hakkındaki tüm soru, görüş ve önerileriniz için Trendyol üzerinden Farmlife iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz. Farmlife fırsatlarını kaçırmamak için mağazayı takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!

  • Bakliyat
  • Bitki Besini&Gübre
  • Bitki&Tohum
  • Çim ve Catnipler
  • Hamster ve Tavşan Yemleri
  • Konsept Hediyelik
  • Torf&Toprak

FarmLife Ürünleriyle Yaşam Alanlarınızı Çiçeklendirin!

FarmLife Ürünleriyle Yaşam Alanlarınızı Çiçeklendirin!

Evde olduğunuz vakitleri bahçede, balkonda bitkilerinizle ve toprakla uğraşarak geçirmekten hoşlanıyorsanız Trendyol Farmlife mağazası tam size göre! Salon çiçekleri, küçük saksı çiçekleri, bahçenizi süsleyebileceğiniz bitkiler, meyveler ve sebzelerin en yaygın görülenlerinden en az bilinen türlerine kadar pek çok çeşidini Farmlife ürünleri arasında bulabilirsiniz.

Toprakla uğraşmanın, üretmenin ve yeşilin insan doğasına faydalarını bilen Farmlife bu yönde hobiler edinebilmeniz için ihtiyaç duyacağınız pek çok ürünü bir arada sunuyor. Siz de Farmlife ürünleri sayesinde ev ve balkon dekorasyonunuzu rengârenk çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Dilerseniz kendi meyve ve sebzelerinizi yetiştirebilirsiniz. Farmlife tohum, fide ve saksı çiçeği seçeneklerini hemen inceleyerek dilediğiniz ürünlerin siparişini verebilir ve Trendyol'un hızlı kargo seçenekleri sayesinde en kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Tohum ve fidelerin yanı sıra; bitki besini ve gübre seçeneklerini de Farmlife mağazasında bulabilirsiniz. Catnip adıyla bilinen kedi çimi ve tavşan, hamster gibi evcil kemirgen hayvanlarınızın yemleri için de mağaza ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Kaliteli Farmlife Tohum Seçenekleri Özel Fiyatlarla Trendyol'da!

Kaliteli Farmlife Tohum Seçenekleri Özel Fiyatlarla Trendyol'da!

Biraz su, biraz sevgi ve Farmlife ürünleriyle evinizde rengârenk, mis kokulu bitkiler yetiştirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Farklı renklerdeki bodur bonzai ağaçlarından iri yapraklı papatya türlerine pek çok çiçekle evinizin farklı alanlarını güzelleştirebilirsiniz.

Şans bambusu, salon çamı, kahve çiçeği, aloe vera gibi salonunuza çok yakışacak iri yapraklı çiçek tohumlarını Farmlife indirimleriyle avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz. Daha küçük saksılarda yetiştirebileceğiniz küpeli çiçek, çan çiçeği, zinnia çiçeği, Afrika papatyası gibi türleri de Farmlife ürünleri arasında bulabilirsiniz. Yaz aylarında balkonunuzun keyfini taze bitki kokularıyla taçlandırmak istiyorsanız yoğun kokulara sahip olan fesleğen, Çin karanfili, gardenya, mum çiçeği bitkilerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca balkonunuzda, saksılarda yetiştirebileceğiniz meyve, sebze tohumu seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Farmlife tohumları; yıl boyu en sık tükettiğiniz sebze ve meyvelerle birlikte, daha az rastlayabileceğiniz ürünleri de evinizin konforunda yetiştirebilmenize imkân tanıyor. Siz de mor kivi, farklı renklerdeki karpuz türleri, altın çilek, mor ve siyah domates türleri, dev kabak türleri ve daha pek çok sıra dışı meyve-sebze türünü balkonunuzda ya da bahçenizde yetiştirebilirsiniz. Evlerde yetiştirilmek için en çok tercih edilen ürünler olan kiraz domates, pembe domates, kıl biber, acı biber türlerinin tohumlarını da Farmlife mağazasında bulabilirsiniz. Ayrıca ejder meyvesi, dikenli incir, rainbow üzüm, pepino, kiwano gibi tropikal meyve tohumlarını da inceleyebilirsiniz.

Farmlife mağazasında farklı gramajlardaki organik buğday tohumlarını da bulabilir ve güvenle ekip yetiştirebilirsiniz. Bitkilerinizi coşturacak bitki besini ve gübre çeşitleriyle birlikte bambudan üretilen bitki destek çubuklarını inceleyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın yem ihtiyaçları için de mağazayı ziyaret edebilirsiniz. Farmlife'ın geniş ürün çeşitliliğini Trendyol ayrıcalıklarıyla keşfetmek için alışverişe hemen başlayın!