Sizin için seçtiklerimiz...

En çok satanlar

En çok beğenilenler

Popüler Ürünler

En yeniler

Daha fazla ürün

galeri kristal

Mutfakta İhtiyacınız Olan Her Ürüne Trendyol Galeri Kristal Mağazasından Tek Tıkla Ulaşın!

Galeri Kristal

1955 yılında Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri adıyla sektöre adım atarak ses getiren Galeri Kristal, daha sonra atağa geçerek otel ekipmanları sektöründe de uzmanlaştı ve başarılı ürünleri kullanıcılarla buluşturdu. Yenilikçi bir anlayışla hareket eden Galeri Kristal otel ekipmanları sektöründe sunduğu 50 binden fazla ürün çeşidiyle beğenileri topladı. 1993 yılında Kristal Kimya'yı kurarak sarf malzeme üretimine de girişen Galeri Kristal, sektörde sürekli kendini geliştirerek varlığını iddialı bir şekilde sürdürdü. Teknik ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Galeri Kristal endüstriyel mutfak ekipmanları üretimi amacıyla 1996 yılında ayrı bir atılım yaptı. Galeri Kristal dondurma makinesinden kıyma makinesine kadar birçok endüstriyel mutfak ürününü kullanıcıyla buluşturmaya başladı. Girdiği her alanda başarı elde eden Galeri Kristal Aryıldız fabrikasının çoğunluk hisselerini alarak geniş ürün yelpazesiyle hizmet verme misyonunu güçlendirdi.

Sahip olduğu tecrübeyi sunduğu ürünlere yansıtan Galeri Kristal, mutfaktaki A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için Trendyol'da sizleri bekliyor. Kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla sunarak fark yaratan Trendyol Galeri Kristal mağazası müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor.

Galeri Kristal züccaciye ürünlerini Antalya'dan İstanbul'a, Kars'tan Edirne'ye Türkiye'nin her köşesine Trendyol güvencesiyle ulaştırmaya devam ediyor. Siz de Trendyol Galeri Kristal mağazasını ziyaret ederek Galeri Kristal mutfak ekipmanlarıyla keyifli sofralar kurabilir, sevdiklerinize lezzetli yemekleri daha konforlu bir şekilde sunabilirsiniz. Galeri Kristal fırsatları ve kampanyalarından anında haberdar olmak için mağazayı Trendyol'da takip etmeyi unutmayın.

Aklınıza gelebilecek her türlü mutfak ekipmanını avantajlı fiyatlarla sizlere sunan Trendyol Galeri Kristal mağazası, mutfakta geçen saatlerinizi daha keyifli ve konforlu hale getiriyor. Galeri Kristal tencere ve döküm tava ürünleriyle yemeklerinizi kolayca pişirirken ayrı bir lezzet katabilir, Galeri Kristal düdüklü tencere seçenekleriyle zamandan tasarruf edebilirsiniz. Galeri Kristal kahvaltı takımı ve yemek takımlarıyla sofralarınıza çok daha etkileyici bir görünüm kazandırabilirsiniz. Galeri Kristal çatal bıçak, amerikan servis ve bardak çeşitleriyle sofranızda daha şık bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Galeri Kristal Rakle, Aryıldız, Fissler, Porland ve Daha Onlarca Markayı Kapınıza Kadar Getiriyor!

Mutfakta İhtiyacınız Olan Her Ürüne Trendyol Galeri Kristal Mağazasından Tek Tıkla Ulaşın!

Kaliteli ürünlerle adından söz ettiren markaları sizlerle buluşturan Trendyol Galeri Kristal mağazası binlerce çeşit ürünü beğeninize sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Galeri Kristal koleksiyonlarında yer alan markaların ürünlerine Galeri Kristal indirimleri ile sahip olmanıza olanak tanıyor. Galeri Kristal Rakle cam ürünleriyle misafirlerinizi şık bir şekilde ağırlayabilir, Galeri Kristal Aryıldız cam kavanozları ile bakliyat ürünlerini uzun süre muhafaza ederken mutfağınızda iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Siz de çeşitli markalara ait Galeri Kristal katalog ürünlerini inceleyerek mutfağınızda fark yaratacak ürünlere zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Galeri Kristal çeyiz seti ürünleriyle çaydanlıktan çöp kovasına, rendeden baharat takımına tüm ihtiyaçlarınızı tek seferde karşılayabilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlara sahip Galeri Kristal kahve fincanı ve çay takımı ürünleriyle keyif saatlerinize şıklık katabilirsiniz. Galeri Kristal kek kalıbı modelleriyle hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle beğenileri toplayan ve çay saatlerinize eşlik eden kekler yapabilirsiniz.

Birbirinden Şık Galeri Kristal Ürünleriyle Trendyol Güvencesiyle Tanışmaya Hazır mısınız?<

Galeri Kristal tekstil ürünleriyle de göz dolduruyor. Siz de Galeri Kristal nevresim takımı seçenekleriyle yatak odalarınıza şık ve konforlu bir hava katabilir, rengarenk havlu modelleriyle evinizin dilediğiniz bölümüne capcanlı bir dokunuş yapabilirsiniz. Daha fazla ürüne Trendyol Galeri Kristal mağazasından zahmetsiz bir şekilde ulaşabilir tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Trendyol, Galeri Kristal online alışveriş deneyimini sunduğu geniş filtreleme seçenekleriyle zirveye çıkarıyor. Aradığınız ürünü kolayca bulmak için ürünleri marka, materyal ya da renk olarak filtreleyebilir, çeşitli fiyat alternatifleriyle bütçenize uygun ürünü kolayca sepetinize ekleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Tüm markaları incelemek ve daha fazla bilgi edinmek için Trendyol Galeri Kristal mağazasını ziyaret edebilirsiniz.