En çok satanlar

En yeniler

En çok beğenilenler

Gameland

Gameland

Gameland, ülkemizde dış ticaretin serbestleşmesi ile birlikte, uluslararası markaların Türkiye distribütörlüğünü yaparak 1980’li yıllarda ticari hayatına başlamıştır. Farklı ürünlerin de üretim ve ithalatını gerçekleştirirken, daha çok bilgisayar ve PlayStation gibi popüler konsol oyunları alanında satış faaliyeti gösterir. Ürünlerin pazarlama, satış, dağıtım ve lojistik faaliyetlerinin yanı sıra satış sonrası hizmetleriyle de kendi bünyesinde ilgilenir. Bu hizmetleri gerçekleştirmek üzere bünyesinde barındırdığı 300’e yakın personel ile, kurulduğu günden beri ülke ekonomisine artan miktarda katkı sağlar. “Gameland nedir” sorusuna verilecek doğru yanıt; oyun sektörünün sevilen ürünlerini uygun fiyat avantajıyla sunan alışveriş portalı, olacaktır. Marka, yıllardan beri süregelen tecrübesi, sektördeki güvenilir yeri ve saygınlığı ile yenilikleri takip ederek değişen talepleri karşılamaya devam eder. Gameland ikinci el konsol sektöründe de güvenilir bir isimdir, sıfır veya ikinci el olan ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz. Sevilen oyunlardan konsollara ve konsol aksesuarlarına kadar keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak her şeyi mağazanın geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Konsol aksesuarları; joystick, yani bir diğer ismiyle kumanda, VR gözlük, direksiyon konsolu, tenis kolu, parmak eldiveni, mouse - klayve çevirici ve kulaklık gibi ürünler bunlardan bazılarıdır. Kaliteli bir joystick takılmadan, hamleleri kaçırmadan oynama imkanı sunar. Son yıllarda giderek popüler hale gelen ve dikkat çeken aksesuarlardan biri olan VR gözlük ise, virtual reality, yani sanal gerçeklik gözlüğüdür. Dünya genelinde büyük talep gören PlayStation ve benzeri markalara ait ürünleri Trendyol Gameland mağazasından indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Video oyunları her yaştan insanın keyifle vakit ayırabileceği bir hobi alanıdır. Günümüzde bilgisayar oyunlarının yanı sıra konsol oyunları da oldukça popülerdir. Konsol TV ekranı aracılığıyla oyun oynamaya imkan tanıyan, aslında bir çeşit bilgisayar cihazı olan eğlence ürünüdür. Bilgisayar gibi bir sabit disk içerir ve tıpkı onun gibi işletim sistemi kullanarak çalışır. Cihaz TV’ye bağladıktan sonra düğmeleri, tuşları ve kolları olan, kumanda ya da joystick olarak da adlandırılan bir kontrol cihazı aracılığıyla kullanılır. Konsolu TV ile birlikte ses sisteminize bağlayarak oyun keyfinizi daha da artırabilirsiniz. Oyun konsolunun kullanıcılara sunduğu birçok avantajı vardır. Bir avantajı; konsol kullanımının bilgisayarlara göre daha az teknik bilgi gerektirmesi ve yükleme süresinin daha hızlı olmasıdır. Birden fazla kullanıcı ile birlikte canlı olarak oynama imkanının bilgisayarlara göre daha yüksek olması ise bir diğer avantajıdır. Fiyat açısından değerlendirildiğinde bilgisayarlara göre daha uygun olduğu görülür. Bu yüzden konsollar oyunseverlerin beğenisini kazanır. Elde taşınan, pille çalışan, kendi küçük ekranına sahip taşınabilir konsol modelleri olduğu gibi, günümüzdeki sık rastlanılan popüler masaüstü konsolları da vardır. Bir Japon markası olan Sony PlayStation, Amerikalı Microsoft Xbox ve yine Japon markası olan Nintendo Wii günümüzde iyi bilinen markalardandır. Bazı konsollar diğerlerinden farklı olarak tenis ve bowling gibi türler için fiziksel katılım da göstereceğiniz özellikte ve bunun için ek olarak tasarlanmış kumandaları ile birlikte sunulmuştur. Bu ürünlerin yazılımları birbirinden farklı şekilde tasarlanmış ve cihazın özelliklerine göre düzenlenmiştir. Cihaz yazılımları farklı olduğu için her konsola göre özel olarak tasarlanmış oyunlar üretilir ve bunların çoğu başka bir konsol ya da bilgisayar üzerinde oynanamaz. Bu yüzden evde oyun konsoluyla keyifli vakit geçirmek için öncelikle konsol modelinize uygun oyunları bulmanız gereklidir. Gameland konsol oyunları konusundaki tecrübesi ve eşsiz ürün yelpazesiyle popüler markalara ait oyunlara ulaşmanızı sağlar ve bu konudaki ihtiyacınızı karşılar. Trendyol aracılığıyla mağazadan konsol modelinize uyumlu ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Oyunseverler İçin Gameland Oyun Çeşitleri

Oyunseverler İçin Gameland Oyun Çeşitleri

PlayStation, Sony tarafından ilk olarak 1994 yılında geliştirilen serinin birinci modelidir. Önce Japonya’da, sonra sırasıyla Amerika, Avrupa ve Avustralya’da satışa çıkmıştır. Günümüzde sıkça tercih edilen modelleri PS3 ve PS4’tür. Bu modeller de kendi içlerinde birbirinden farklı özelliklere göre ayrılmış alt modellere sahiptir. PlayStation 3, PlayStation 2 modelinden sonra, PlayStation serisinin üçüncü modeli olarak 2006 yılında üretilmiştir. Önce 20 ve 60 GB olarak sektöre sunulan PS3, daha sonraki yıllarda daha ince kasayla ve daha yüksek kapasiteli modelleri ile karşınıza çıkar. Gameland PS3 modeline uygun oyunları uygun fiyat avantajıyla satışa sunar. Serinin bir sonraki modeli PlayStation 4’tür ve işletim sistemi hızı ile grafik, yani görüntü detayları açısından PS3’ten farklılık gösterir. Bir diğer fark, oyun kumandasında hareket sensörü özelliği olmasıdır. Gameland PS4 yani PlayStation serisinin 4. modeli ile uyumlu oyunları da Trendyol’daki mağazasında kullanıcılara sunar. Mağazada savaş oyunlarının yanı sıra basketbol, futbol, tenis ve bowling gibi spor alanıyla ilgili oyunları da bulabilirsiniz. Bununla birlikte araba yarışları ve macera türündeki pek çok seçenek de kullanıcılara sunulur. Call of Duty, NBA 2K ve PES, PS4 ile uyumlu popüler savaş ve spor oyunlarındandır. Bazı konsol modellerinin ekstra olarak müzik ve video oynatıcı özellikleri de vardır. Bununla birlikte live özelliği ile dünyanın farklı yerlerinden oyuncularla birlikte online olarak oynama şansı bulabilir ve gerçek rekabet duygusunu yaşayabilirsiniz. 360, One ve One X gibi farklı konsol modelleri ile uyumlu olan oyunları da Gameland mağazasından uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. The Evil Within, W2K, Read Dead Redemption bu konsol modelleriyle uyumlu macera ve savaş oyunlarıdır. Bunun dışında yine farklı modellerle uyumlu FIFA, Pokemon, Super Mario gibi her yaş grubu tarafından sevilen futbol ve macera kategorisindeki ürünlere de mağazadan ulaşabilir, Trendyol indirimlerini takip ederek fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Gameland Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Gameland Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Trendyol Gameland oyun mağazası video oyunlarına dair ürünleri indirimli fiyatlarla bulabileceğiniz bir adrestir. Gameland, ürün yelpazesinin çeşitliliği ile birçok seçenek sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan, her bütçeye uygun bir mağazadır. Sayfamızda PlayStation serisinin üçüncüsü olan PS3 modeli ve sonrasında çıkan PS4 modeline ait popüler video oyunlarını rahatlıkla bulabileceğiniz gibi, diğer popüler markalara ait ürünlere de kolayca ulaşabilirsiniz. PlayStation serisindeki PS3 ve PS4 modellerinin kendilerine özgü farklılıkları vardır. Bunlardan biri grafiklerle yani görüntü kalitesi ile ilgili detaylardır. PS4’te grafik kalitesi 1080p iken; PS3’te 720p olarak tasarlanmıştır. Bu farka rağmen bazı oyunlar hem PS3 modelinde hem de PS4 modelinde oynanabilir. Evinizde hobinize daha fazla vakit ayırmak için, mağazamızdan istediğiniz ürününün özellikleri ile ilgili detaylı bir arama yapabilir ve sipariş vermeden önce ürün bilgileri kısmından konsol modelinize uygun olup olmadığını kontrol ederek güvenle sipariş verebilirsiniz. Trendyol, dönem dönem yaptığı kampanyalarla kullanıcılara birçok kolaylık sağlar. Bu kampanyalardan yararlanabilmek için beğendiğiniz ürünü favoriler listesine alabilir veya kaydet butonuyla kaydedebilirsiniz. Favorilere eklediğiniz veya kaydettiğiniz ürünler indirime girdiğinde bildirim alabilir, indirim ve kampanyaları anında görebilirsiniz. Trendyol, çeşitli kampanya ve fırsatlarla konsol modelinize uygun ürünleri güvenle satın almanıza imkan sağlar. Gameland mağazasının zengin ürün yelpazesinde pek çok farklı markanın ürünlerini bulabilir, tutkunu olduğunuz oyunlara özel fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.