En yeniler

Daha fazla ürün

GEZ

GEZ, kadın çanta modellerini kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. GEZ ürünleri içerisinde pek çok kol, omuz ve el çantası modelini bir arada bulabilir; birbirinden şık modeller arasından dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Küçül kol ve el çantalarından sırt çantalarına ve geniş hacimli kol çantalarına kadar aradığınız tüm modeller, Trendyol GEZ mağazasında sizleri bekliyor. Siz de Trendyol GEZ mağazasını ziyaret ederek birbirinden kaliteli çanta modellerine göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz modellerde diğer Trendyol kullanıcılarının GEZ yorumlarını okuyarak deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürünler ve sipariş süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Trendyol üzerinden GEZ ile iletişim kurabilir, satıcıya sorularınızı iletebilirsiniz. Çanta alışverişlerinizde GEZ kampanyalarından yararlanmak ve en yeni ürünlerden haberdar olmak için Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

En Zarif ve Kaliteli Kadın Çanta Modelleri Trendyol GEZ Mağazasında!

En Zarif ve Kaliteli Kadın Çanta Modelleri Trendyol GEZ Mağazasında!

Trendyol GEZ mağazası; minik ve kullanışlı kadın çantalarına ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Zincir ya da normal askılı kol çantaları, minik formlarıyla hem şık görünüyor hem de kombinlerinizde fark yaratıyor. Farklı tasarımlara sahip deri kol çantaları, zengin renk seçenekleriyle Trendyol mağazasında sizleri bekliyor. Mağazada mıknatıs kapaklı iki bölmeli zarf kol çantalarına göz atabilir, kapitone dikiş desenli zincir deri çantalar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Dilerseniz oval kesim ayarlanabilir askıya sahip omuz çantalarını da inceleyebilirsiniz. Mağazada yer alan fiyonk detaylı, pu deri örgülü, timsah desenli kol ve omuz çantaları içerisinden seçeceğiniz şık modeller ile girdiğiniz ortamlarda tarzınızdan söz ettirebilirsiniz. Siz de en güzel kol ve omuz çantalarında GEZ fırsatlarından yararlanmak için Trendyol mağazasını takip edebilir, favori ürünlerinizi tükenmeden satın alabilirsiniz.

Hem Sportif Hem Şık Çantalarda GEZ İndirimlerini Kaçırmayın!

Hem Sportif Hem Şık Çantalarda GEZ İndirimlerini Kaçırmayın!

GEZ mağazası sportif bir görünüm sunan sırt ve kol çantası modellerine ev sahipliği yapıyor. Mağazanın sırt çantaları geniş hacimleri sayesinde rahat bir kullanım sunarken şık görüntüleriyle göz dolduruyor. Siz de çanta tercihlerinizde rahat ve hoş modeller arıyorsanız Trendyol GEZ mağazasının sırt çanta modellerine göz atabilirsiniz. Çift gözlü deri sırt çantaları siyah ve bej gibi renk seçenekleriyle sizlerle buluşuyor. Mağazada yer alan kapitone sırt çantaları ya da üç bölmeli body bag çeşitlerinden dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Kadife kumaştan tasarlanmış yumuşak dokulu geniş hacimli el ve kol çantalarını ister günlük olarak isterseniz de okula ve işe giderken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Trendyol GEZ mağazasına giriş yaparak çanta modellerini inceleyebilirsiniz.