SİSAL HALILAR

JÜT EFEKTLİ HALILAR

Daha fazla ürün

HalıVagonu

Trendyol Halı Vagonu mağazasında halıdan perdeye, abajurdan kırlente yüzlerce ürün yer alıyor. Ürünlerinin tamamında özgün tasarımlara yer veren Halı Vagonu, birbirinden güzel ürünlerini Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin tüm şehirlerine ulaştırıyor. Siz de evinizi birbirinden etkileyici tasarımlara sahip ürünlerle dekore etmek ya da mevcut ev dekorasyonunuzu minik dokunuşlarla daha da güzelleştirmek isterseniz Halı Vagonu ürünlerini inceleyebilirsiniz. Bütçenizi yormadan alışveriş yapmak için Halı Vagonu indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Hem zevkinize hem de bütçenize hitap eden ürünleri evinizin konforunda kolayca sipariş edebilirsiniz. Alışveriş yaparken mağaza ve ürünler hakkında fikir edinmek isterseniz Halı Vagonu yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Ev Dekorasyonuna Dair Aradığınız Ne Varsa Trendyol Halı Vagonu Mağazasında!

Ev Dekorasyonuna Dair Aradığınız Ne Varsa Trendyol Halı Vagonu Mağazasında!

Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Halı Vagonu yatak örtüsü, salon halıları, stor perde, banyo halısı, kilim, kırlent, çocuk halısı, karartma perde gibi onlarca ürün seçeneğiyle ihtiyacınız olan tüm ev tekstili ürünlerini bir araya getiriyor. Özellikle halı modelleriyle öne çıkan Halı Vagonu 3D halı, 3D klozet takımı, zigzag halı, tasarım halı, hasır halı, ince halı, jüt halı gibi seçeneklerle her eve uygun bir halı modeli sunuyor. Birbirinden güzel ve kullanışlı halı modelleriyle dikkat çeken Halı Vagonu modern halılarla evinize konfor ve şıklık katıyor. Ayrıca Halı Vagonu avize, lambader ve abajur gibi aydınlatma ürünlerine de geniş ürün gamında yer vererek ev dekorasyonuna dair tüm parçaları bir arada sunuyor.

Çocuğunuzun Hayallerini Süsleyen Odayı, Halı Vagonu Ürünleriyle Dekore Edin!

Çocuğunuzun Hayallerini Süsleyen Odayı, Halı Vagonu Ürünleriyle Dekore Edin!

Halı Vagonu kız çocuk odası halısı, bebek odası halısı, erkek çocuk odası halısı modelleriyle çocukların geniş hayal dünyasına hitap etmeyi başarıyor. Birbirinden renkli ve şirin tasarımlara sahip olan halılar kız ve erkek çocukların beğenilerine göre şekilleniyor. Kız çocuk odası halıları arasında kalp, gökkuşağı, yıldız, fiyonk, unicorn, deniz kızı, prenses tacı, kelebek, kuğu, tavşan, ceylan, tilki ve bebek gibi desenler yer alıyor. Erkek çocuk odası halıları arasında ise araba, bulut, yıldız, dinozor, denizci, kızılderili ve gökyüzü temalı tasarımlar bulunuyor. Çocuk odası halılarının yanı sıra Halı Vagonu çocuk odası fon perde modelleri, zebra perde modelleriyle de çocuk odalarını baştan aşağıya güzelleştiriyor. Hem fon perdeler hem de zebra perdeler, çocuk odası halılarıyla uyumlu desenleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca çocuk odası halısı ve perdeleriyle uyumlu avize, abajur ve lambaderler de Trendyol Halı Vagonu mağazasında yer alıyor.

Halı Vagonu İskandinav Tarzı Ürünlerle Ev Dekorasyonu Trendlerine Yön Veriyor!

Halı Vagonu'nun İskandinav tarza sahip ürünleri arasında halı, kilim, abajur, fon perde ve lambader gibi çeşitli ürünler bulunuyor. Siyah, beyaz ve gri gibi çeşitli renklere sahip olan halı modelleri çocuk odasından salona, banyodan mutfağa kadar evin çeşitli alanlarında kullanılabiliyor. Halı modelleriyle muhteşem bir uyum yakalayan fon perdeler, kırlentler ve abajurlar da Trendyol Halı Vagonu mağazasında; İskandinav tarzını evine hakim kılmak isteyen kullanıcıları bekliyor. Siz de ağırlıklı olarak geometrik şekilli desenlere sahip olan İskandinav tarzı ürünlerle evinizin çeşitli alanlarına sade ve şık bir hava katabilirsiniz.

Halı Vagonu Fırsatlarını Kaçırmayın!

Birbirinden güzel ve özgün tasarımlara sahip ürünleriyle farklı zevklere hitap etmeyi başaran Halı Vagonu, kampanyalarıyla da kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Hem kaliteli hem de şık ürünlerini en avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Siz de ev dekorasyonu alışverişiniz için markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek beğendiğiniz ürünlere evinizin konforunda sahip olabilirsiniz. Gerekli durumlarda Trendyol'un sunduğu Halı Vagonu iletişim kanalını kullanarak merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz.