Popüler Ürünler

En yeniler

En çok beğenilenler

Daha fazla ürün

ipekistanbul

İpekistanbul, tesettür giyime dair pek çok ihtiyacınıza yanıt veren bir mağaza. İpekistanbul; bone, boyunluk, şal, eşarp, kolluk, topuzlu bone, topuz tokası, toka, fular, eşarp iğnesi, kurdele ve penye ürünleri ile tesettür giyimde aradığınız tüm modellere ev sahipliği yapıyor. İpekistanbul ürünleri içerisinde geniş bir yere sahip olan şal ve eşarp çeşitlerinde dilediğiniz kumaş ve tarza yönelik ürünü Trendyol mağazasında inceleyebilirsiniz. Şal ve eşarpların yanı sıra aradığınız özelliklerde bone seçenekleri ve farklı kıyafet tercihlerinizde imdadınıza yetişecek kolluk ve boyunluk gibi yardımcı parçalar Trendyol İpekistanbul mağazasında sizleri bekliyor. İpekistanbul, bandana ve saç fuları gibi saç aksesuarlarını da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Giysilerinizde kullanacağınız iğne çeşitleri, tesettür trençkot, hamile gömlek gibi ürünler ve daha fazla seçenek için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Şal, Eşarp ve Bonelerde Avantajlı İpekistanbul Fırsatları Trendyol'da!

Tesettür Şal, Eşarp ve Bonelerde Avantajlı İpekistanbul Fırsatları Trendyol'da!

İpekistanbul; ürün yelpazesinde şal, eşarp ve bone çeşitlerine geniş bir yer veriyor. İpekistanbul yazlık şal, tüllü şal, kırışmayan şal, mıknatıslı eşarp gibi pek çok farklı ürünüyle zengin seçenekler sunuyor. İpekistanbul'da Vakko gibi önde gelen markaların şal çeşitlerinin yanı sıra, zevkli tasarımlara ve kaliteli kumaşlara sahip eşarp ve bone seçeneklerini de bulabilirsiniz. İpek ve pamuk şallarda sade ve hareketli desenlerdeki ürünler her yaştan kullanıcıya hitap ediyor. Yumuşacık dokularıyla sizi kendine hayran bırakacak ipek ve pamuk ürünlerin yanı sıra şifon şallara da göz atabilirsiniz. Janjanlı şifon şallar bej, bordo, lacivert gibi zengin renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Mağazanın en trend ürünleri arasında yer alan kot görünümlü şallar da tesettür modasında özgünlüğü sevenler için özel seçenekler sunuyor. İpekistanbul kot şallara taşlanmış pamuk eşarplar eşlik ediyor. Şal ve eşarplarda spor tercihleri sevenlere özel kot şal ve eşarpları Trendyol mağazasında bulabilirsiniz.

İpekistanbul tesettür ürünlerinde bone, iğne, boyunluk, kolluk ve topuz toka gibi seçenekler de yer alıyor. Tesettür giyiminizde rahat tercihler vermenizi sağlayacak boyunluk ve kolluklar, yumuşak dokularıyla sizleri gün boyu rahat hissettiriyor. Mağazada yer alan topuzlu ve düz bonelerden dilediğiniz ürünü seçebilir, iğne ve topuz tokalardan ihtiyacınız olanları sepetinize ekleyerek tesettür giyim alışverişinize devam edebilirsiniz.

İpekistanbul Saç Bandı, Fular ve Giyim Ürünlerinde Kalite ve Şıklık Buluşuyor!

İpekistanbul Saç Bandı, Fular ve Giyim Ürünlerinde Kalite ve Şıklık Buluşuyor!

Trendyol İpekistanbul mağazasında saç aksesuarı ve tesettür giyim ürünlerini de bulabilirsiniz. İpekistanbul'un saten fularları, pliseli ve düz seçenekleri ve şık renkleriyle boyun ve saçlarınızda hoş bir görüntü oluşturuyor. İpekistanbul kıskaçlı toka ve saç bandı ürünleri de, zarif görüntüsünü saç aksesuarlarıyla tamamlamayı seven kadınlara hitap ediyor. Pliseli saç bantlarını, kadifemsi dokuları ve kullanım kolaylığı sunan lastik detaylarıyla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İpekistanbul tesettür trençkot ürünleri arasından en beğendiğiniz modelleri favori listenize ekleyebilir, rahatlık ve kaliteyi bir araya getiren markanın inci detaylı gömleklerinde pembe ve mavi renklerde bulunan ürünleri inceleyebilirsiniz. Trendyol İpekistanbul mağazasında aradığınız tüm tesettür ürünlerini rahatlıkla bulabilir, beğendiğiniz modelleri ister sevdiklerinize ister kendinize hediye olarak satın alabilirsiniz. Mağazayı ziyaret ederek Trendyol'a özel İpekistanbul kampanyalarından yararlanabilir, birbirinden kaliteli ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Siz de Trendyol mağazasından gerçekleştireceğiniz alışverişlere özel İpekistanbul indirimlerinden yararlanmak için mağazayı takip edebilir ve favori ürünlerinizi tükenmeden satın alabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünlerde kararsızlık yaşarsanız İpekistanbul yorumlarını okuyarak diğer Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sipariş süreci hakkında sorularınızı Trendyol üzerinden İpekistanbul ile iletişim kurarak satıcıya iletebilirsiniz. Trendyol ile gerçekleştireceğiniz alışverişlerde hızlı ve güvenli teslimat sayesinde siparişlerinizi kısa sürede kapınızdan teslim alabilir, keyifli bir alışverişin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.