Görselli Yorumlar

Kuru Cilt Tipleri

Yağlı Cilt Tipleri

Karma Cilt Tipleri

Videolar
Ha watery sun gel
9326
Onion patch
1548
Ha Natural Sun Cream
6908
isntree marka
57

Daha fazla ürün

ISNTREE

Isntree; insan sağlığına ve ekolojik dengeye zarar vermeyen, güvenli bileşenlerle ürettiği cilt bakımı ve kozmetik ürünlerini Trendyol güvencesiyle sizlere sunuyor. Tamamen doğal ve temiz içeriklerle üretilen Isntree ürünleri, hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Isntree, sahip olduğu doğaya ve yaşama saygı bilinciyle ürünleri için geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanıyor. Sektöründe lider konuma aday bir Kore markası olan Isntree Türkiye'de de iyi cilt bakımına avantajlı fiyatlarla ulaşabilmeniz için artık Trendyol'da!

Trendyol Isntree mağazasındaki ürünleri inceleyerek cilt tipinize ve problemlerinize en uygun ürün seçeneklerini tek bir mağazadan zahmetsizce satın almanın keyfini çıkarabilirsiniz. Cildin doğal yapısına uygun, saf içerikli ürünlerle cildinizde çok daha iyi ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Isntree yorumlarını okuyarak ürün deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Isntree kampanyalarını kaçırmamak için Trendyol mağazasını takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!

Isntree Hyaluronic Acid Serisi ile Gözenekli Görünüme Son Verin!

Isntree Hyaluronic Acid Serisi ile Gözenekli Görünüme Son Verin!

Isntree Hyaluronic Acid serisi; cildin kendisinde bulunan ve yüksek oranda nem tuttuğu için cildin yenilenmesinde, kendini onarmasında büyük rol oynayan hyalüronik asit bileşenleri içeriyor. Ciltteki doğal bileşenleri, kimyasal kullanmadan üretebilen Isntree, Hyaluronic Acid serisindeki ürünlerle size her gün daha taze ve daha aydınlık bir cilt görünümü vadediyor. Tüm cilt tiplerinde kullanılabilen serideki ürünlerle cilt mükemmel nem seviyesine kavuşuyor ve yenileniyor.

Seride cilt bakımının her adımı için farklı ürün seçenekleri bulunuyor. Isntree tonik, serum, uyku maskesi, güneş kremi, nemlendirici gibi tüm ihtiyaçlarınızı aynı seri içinde sağlayarak size birbirini destekleyen ürünlerle bütüncül bir bakım yapma imkânı tanıyor.

Serideki Isntree Hyaluronic Acid Tonik ürünüyle gözeneklerinizi derinlemesine arındırabilir ve görünürlüğünü azaltabilirsin. Beş çeşit hyalüronik asit içeren toniğin cilt dolgunlaştıran etkisini güçlendirmek için bakım rutininizi Isntree Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream ile sürdürebilir, çok daha aydınlık ve nemli bir cilde kavuşabilirsiniz. Serinin diğer ürünleri olan Isntree uyku maskesi, güneş kremi, nem hapsedici krem ve sprey tonik seçeneklerini de kullanarak en mükemmel sonuca ulaşabilirsiniz.

Pürüzsüz Bir Cilde Isntree Green Tea Toner ile Kavuşun!

Pürüzsüz Bir Cilde Isntree Green Tea Toner ile Kavuşun!

Isntree'nin cildi arındırıp renk eşitliği sağlayan tonik ürünleri, yeşil çay mucizesiyle buluşuyor! Isntree Yeşil Çay Tonik, Güney Kore'nin Jeju adasında yetişen özel yeşil çay yapraklarının saflığını ve gücünü sizinle buluşturuyor. Ciltteki fazla sebumu, kiri ve ölü deri tabakasını söküp atan Green Tea Toner; size pürüzsüz, aydınlık ve yumuşacık bir cilt bırakıyor. Green Tea Fresh Emulsion ile kullanarak etkisini çok daha güçlendirebileceğiniz ürüne Trendyol Isntree fırsatları sayesinde avantajlı fiyatlarla sahip olma şansını kaçırmayın!

Cildinizdeki güneş lekelerinden şikâyetçiyseniz Isntree C-Niacin serisindeki krem ve serumu da deneyebilirsiniz. İçerdiği yabani iğde özleri ve 10 farklı vitaminle lekelerin rengini açıp çok daha berrak bir cilt sunan serideki ürünler, aynı zamanda cilt tonunuzu da eşitliyor. Isntree'nin C vitamini içeren ürünleri ve koruyucu güneş kremleriyle destekleyebileceğiniz düzenli bir bakım rutiniyle hayalinizdeki cilde kavuşmanız artık çok kolay!

İçerdiği AHA, BHA ve PHA asitleriyle derin temizlik ve pürüzsüz bir cilt dokusu sağlayan Clear Skin serisi de Isntree kullananların en çok tercih ettiği ürünlerden. Isntree AHA özlü peeling serumu cilt yüzeyindeki cansız keratin tabakasını ve fazla yağı tamamen arındırıyor. Betain Salisilat içeren Isntree BHA peeling toniği ise siyah noktaları yok edip gözenekleri küçülterek çok daha parlak ve pürüzsüz bir sonuç sağlıyor. Isntree PHA uyku maskesi, sizi sadece uyurken derinlemesine temizlenip nemlenmiş bir cilde kavuşturuyor.

Isntree krem, kil maskesi, göz kremi, temizleyici köpük gibi pek çok ihtiyacınızı daha ürünleri arasında bulunduruyor. Kusursuz bir cilde Isntree indirimleri ve tecrübesiyle kavuşabilmek için Trendyol mağazasını hemen inceleyin!