En Çok Satanlar

En Çok Beğenilen Ürünler

Görselli Yorumlar

Avantajlı Setler

Videolar
A6x
1063
A10
825
ZGTSGOLD
1793
Dermablue540
71
ZGTSRED540
332

Daha fazla ürün

KADINSHOP

Kadınshop, 2017 yılından bu yana dünyadaki birçok saygın markanın kozmetik, kişisel bakım ve cilt bakım ürünlerini güzel görünmek ve iyi hissetmek isteyen tüm kullanıcıların beğenisine sunuyor. Kaliteli ürün, güvenli alışveriş ve avantajlı fiyat politikasıyla hareket eden Kadınshop, daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek adına ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Siz de güzel kokular kullanmak, aydınlık bir cilde sahip olmak ve kişisel temizliğinizi en iyi şekilde tamamlamak için Trendyol Kadınshop mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Kadınshop'ta İhlas, Body Natur ve ZGTS gibi ünlü markaların kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini inceleyebilir, kolayca satın alabilir ve Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleriyle kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Kadınshop yorumlarını okuyarak ürünler hakkındaki görüşlerini ve alışveriş deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Mağaza ve ürünlerle ilgili görüş ve öneri belirtmek ya da soru sormak isterseniz de Trendyol üzerinden Kadınshop ile iletişime geçebilirsiniz.

Kadınshop Ürünleri Kullanıcılarına Kusursuz Bir Cildin Anahtarını Veriyor

Kadınshop Ürünleri Kullanıcılarına Kusursuz Bir Cildin Anahtarını Veriyor

Kadınshop, her yaştan kullanıcının kişisel bakımını en iyi şekilde yapabilmesi için cilt bakımı, tüy dökücü ve dermaroller kategorilerinden yüzlerce ürünü özelliklerine ve hitap ettikleri cilt tiplerine göre gruplandırarak satışa sunuyor. Siz de gerek cildiniz gerekse vücudunuz için üretilen ve farklı kategoriler altında sunulan Kadınshop ürünleri arasından kendinize en uygun olan parçaları seçerek tüm istek ve beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kadınshop'un dermaroller, dermapen ve epilasyon iğnesi gibi ürünleriyle cildinizde görmek istediğiniz değişime kolayca kavuşabilirsiniz. Cilt sorunlarına karşı kullanılan Kadınshop dermoreller modelleriyle cerrahi müdahale gerekmeksizin cildinizin genç, parlak ve gergin bir görünüme kavuşmasını sağlarken epilasyon iğnesi modelleriyle ise yüzünüzdeki ince tüyleri cildinize zarar vermeden kolayca alabilirsiniz. Dermaroller, dermapen ve diğer tüm mikro iğneleme ürünlerini temizleyerek gerekli hijyeni sağlamak için de Kadınshop'un temizleme spreyi ürünlerinden yardım alabilirsiniz.

Dilerseniz kişisel bakım rutininize Kadınshop'un serum, peeling, maske, Melisa kremi ve dudak kremi gibi cilt bakım ürünlerini ekleyerek ışıl ışıl parlayan berrak bir yüze sahip olabilirsiniz. Bacaklar, koltukaltı bölgesi, yüz, gövde ve bikini bölgesi gibi vücudun çeşitli yerlerinde çıkan tüyleri Kadınshop'un tüy dökücü jel, ağda, tüy dökücü krem, ağda bandı ve bikini bölgesi ağda ürünlerinden biriyle kolayca temizleyerek pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadınshop İndirimleriyle Birbirinden Kaliteli Ürünlere Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olun!

Kadınshop İndirimleriyle Birbirinden Kaliteli Ürünlere Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olun!

Kadınshop yıllara dayanan tecrübe ve sektör bilgisiyle size tepeden tırnağa ihtiyaç duyduğunuz bakım ürünlerini sunmayı amaçlıyor. Siz de farklı kategoriler altında özel fiyatlarla sunulan kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini Trendyol Kadınshop mağazasında hemen incelemeye başlayabilir, Trendyol'un güvenli online alışveriş imkanlarının keyfini sürerek sipariş verebilirsiniz. Ağız ve diş sağlığınız için etkili bir ağız bakımı yapabilmek için Kadınshop'ta ağız çalkalama suyu, diş beyazlatma seti, vegan diş macunu ve gargara ürünlerini inceleyebilirsiniz. Düzenli aralıklarla kullanıldığında vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlayan Kadınshop ayak detoks cihazı ürünleriyle de yorgunluk atmaktan kilo kontrolüne kadar birçok hedefinize ulaşabilirsiniz.

Kadınların vazgeçilmez tutkuları arasında yer alan kozmetik ürünleri de Trendyol Kadınshop mağazasında bütçe dostu fiyatlarla boy gösteriyor. Cilt tonunu eşitleme ve kusurları gizlemede kadınların bir numaralı tercihi olan mükemmel kapatıcılar için Kadınshop'ta kırışık kapatıcı fondöten, BB fondöten, kapatıcı palet, mat pudra, mousse fondöten ve göz altı ürünlerine bakabilirsiniz. Cildinizi kusursuz bir şekilde kapattıktan sonra elmacık kemiklerini daha belirgin göstermek veya çene kemiklerini daha çekici bir hale getirmek istiyorsanız da Kadınshop'ta kontür ürünlerini inceleyebilirsiniz. Kadınshop'un kalıcı rujları, metalik farları, maskaraları ve lipstick ürünleriyle ise gülüşünüze ve gözlerinize vurgu yaparak karşınızdaki insanları kolayca etkileyebilirsiniz. Dilerseniz alışveriş listenize Kadınshop parfüm ve büyüteç gibi farklı ihtiyaçlara uygun ürünleri de ekleyebilirsiniz. Kadınshop kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.