YENİ ÜRÜNLER

GLOW STİCK ÜRÜNLER

YENİ ÜRÜNLER

HEDİYE PAKETLEME

Daha fazla ürün

Kikajoy

Kikajoy; parti malzemeleri, okul araç gereçleri ve ambalaj ürünleri satan bir marka. Kikajoy; yılbaşı ağacı, balon standı, balon, kar spreyi, hediye kutusu, poşet çanta, oyuncak kağıt para, plastik çatal kaşık, kağıt tabak ve bardak gibi ürünlere geniş yelpazesinde yer veriyor. Çeşitlilik ve kaliteyi bir arada sunan Kikajoy, indirimleriyle Trendyol kullanıcılarına bütçe dostu alışveriş imkanı tanıyor. Online alışveriş kolaylığıyla Türkiye'nin dört bir yanından sipariş alan Kikajoy; İstanbul'dan İzmir'e, Kilis'ten Artvin'e kadar tüm şehirlere Trendyol güvencesiyle ürünlerini ulaştırıyor. Siz de Trendyol'da yer alan Kikajoy ürünlerini inceleyerek satın almak istediklerinizi kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürün seçimi sırasında Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan Kikajoy yorumlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Kikajoy iletişim kanalı sayesinde markayla kolayca irtibat kurarak ürünler ve siparişleriniz hakkında destek alabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Kikajoy fırsatları ve kampanyalarından anında haberdar olabilirsiniz.

Kikajoy Parti Malzemeleri Rengarenk Tasarımlarıyla Partilere Neşe Katıyor!

Kikajoy Parti Malzemeleri Rengarenk Tasarımlarıyla Partilere Neşe Katıyor!

Kikajoy, süsleme malzemeleri ve hediyelik eşya modellerine ürün yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Kikajoy; çam ağacı, balon pompası, balon kemeri, perde, fener, taç ve şişe gibi ürünleri farklı model seçenekleriyle size sunuyor. Ayrıca Kikajoy, doğum günü seti modelleriyle harika partiler düzenlemek için gereken tüm ürünleri bir araya getiriyor. Kikajoy; Kral Şakir, Pijamaskeliler, Tinkerbell, unicorn ve emoji gibi temalara sahip parti malzemeleriyle etkileyici konseptler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Siz de Kikajoy doğum günü süsü, yılbaşı süsü, paket süsü ve hediye süsü modelleri arasında bütçenize ve zevkinize uygun pek çok seçenek bulabilirsiniz. Kikajoy; folyo balon, kağıt fener, duvar perdesi ve yılbaşı ışıklarıyla parti alanınızı kendi zevkinize uygun bir şekilde dekore edebilirsiniz. Kikajoy harfli balon, kalpli balon, makaron balon ve şekilli balon modelleriyle de parti alanınızda eğlenceli bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Kikajoy dilek şişesi modelleriyle ise sevdiklerinize anlamlı mesajlar içeren şık hatıra hediyeleri verebilirsiniz. Kikajoy prenses taçları, kedili taçlar, yazılı taçlar ve ışıklı taçlar arasından da dilediğinizi seçebilirsiniz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun seçenekleri bulunan taç modellerini misafirleriniz için hoş bir hatıra hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

Kaliteli ve Hesaplı Kikajoy Ürünleri Arasında Kırtasiye Malzemeleri de Var!

Kaliteli ve Hesaplı Kikajoy Ürünleri Arasında Kırtasiye Malzemeleri de Var!

Parti malzemeleriyle öne çıkan Kikajoy, okul araç gereçlerine ve ambalaj ürünlerine de geniş yelpazesinde yer veriyor. Kikajoy; top, para, mukavva, kağıt, poşet, karton poşet, çanta ve kutu gibi ürünleri farklı model seçenekleriyle beğeninize sunuyor. Siz de Kikajoy fon karton, krepon kağıdı, pelür kağıdı ve kraft kağıdı modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Kağıt, karton ve mukavva modelleriyle birlikte farklı aktivite ürünlerini de inceleyebilirsiniz. Kikajoy dondurma çubuğu, köpük top, şönil, boncuk, eva ve keçe gibi ürünleri çeşitli el işi çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz. Kaliteli yapıya sahip ürünler sayesinde el işi çalışmalarınızda en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kikajoy kağıt çanta ve ipli çanta modellerini dayanıklı yapıları sayesinde alışveriş yaparken güvenle kullanabilirsiniz. Farklı renk ve desen seçenekleriyle göz dolduran karton çantalar arasından beğeninize uygun seçimler yapabilirsiniz. Kaliteli ve çevre dostu malzemelerden üretilen Kikajoy karton çantalarla doğayı koruyabilirsiniz. Kikajoy hediye paketi ve hediyelik çanta modelleriyle de sevdikleriniz için aldığınız hediyeleri çok daha hoş bir şekilde sunabilirsiniz. Kikajoy bohça kutusu modelleri arasında ise hem gelin hem de damat temalı tasarımlar bulabilirsiniz. Farklı boy seçenekleri bulunan bohça kutularıyla parfümden aksesuara, kıyafetten ayakkabıya kadar pek çok ürünü gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Birbirinden güzel ve kaliteli bohça kutularıyla gelin-damat bohçası geleneğini çok daha şık ve modern bir şekilde sürdürebilirsiniz.