Kids Love Anasınıfı- İlkokul

Yepyeni Okul Çantaları

Yepyeni Kalemktularımız

Daha fazla ürün

Kırtasiye Kulübü

Kırtasiye Kulübü, A'dan Z'ye pek çok kırtasiye ürününü online alışveriş avantajıyla kullanıcılarla buluşturuyor. Kırtasiye Kulübü; Gıpta, Slazenger, Jacbag, Adel, Kaukko, Chosch ve Winx gibi markaların birbirinden güzel ve kaliteli ürünlerini bütçe dostu fiyatlarla sizlere sunuyor. Hem kaliteli hem de hesaplı binlerce kırtasiye malzemesi, Trendyol Kırtasiye Kulübü mağazasında sizleri bekliyor. Kırtasiye Kulübü Isparta, Kastamonu, İstanbul, Ankara fark etmeksizin Türkiye'nin tüm şehirlerinden Trendyol aracılığıyla sipariş alıyor.

Siz de hangi şehirde yaşarsanız yaşayın, Trendyol Kırtasiye Kulübü mağazasından sipariş verebilirsiniz. Kırtasiye Kulübü indirimlerinden yararlanarak bütçenizi yormadan kırtasiye alışverişi yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ve sonrasında destek almak isterseniz Trendyol'un sunduğu Kırtasiye Kulübü iletişim kanalını kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan Kırtasiye Kulübü yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Dilerseniz markayı Trendyol'da takip ederek Kırtasiye Kulübü fırsatlarını yakalayabilirsiniz

Siz de Birbirinden Kaliteli Kırtasiye Kulübü Ürünleriyle Sepetinizi Oluşturun!

Siz de Birbirinden Kaliteli Kırtasiye Kulübü Ürünleriyle Sepetinizi Oluşturun!

Kırtasiye Kulübü kalem, silgi, klasör, bant, kıskaç, kalemtıraş, daksil, yapıştırıcı, defter, ajanda ve takvim gibi temel kırtasiye malzemelerini farklı model seçenekleriyle sizlere sunuyor. Ayrıca Kırtasiye Kulübü test kitabı, Almanca kitabı, okuma kitabı ve sözlük gibi ürünlere de kitap kategorisinde yer veriyor. Siz de Kırtasiye Kulübü'nün kurşun kalem, imza kalemi, fosforlu kalem, tükenmez kalem, çizim kalemi ve yazı tahtası kalemi modelleri arasından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olanları sepetinize ekleyebilirsiniz. Kalem modellerinin yanı sıra Kırtasiye Kulübü'nün senet defteri, ticari ajanda, kareli ajanda, günlük ajanda ve akademik ajanda modellerini de inceleyebilirsiniz.

Kareli, çizgili ve çizgisiz seçenekleri bulunan defter modellerini, çoklu paketler halinde avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Farklı boyutlara sahip spiralli ve spiralsiz okul defteri modellerinin yanı sıra resim defteri, teknik çizim defteri ve güzel yazı defteri modellerini de defter kategorisinde bulabilirsiniz. Kulplu öğrenci klasörü modelleri, farklı sayfa sayılarına sahip sunum dosyası modelleri ve pek çok renk seçeneği bulunan geniş ve dar klasör modelleri arasından da kendinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Ayrıca silgi ve daksil gibi düzelticilerle sıvı yapıştırıcı, stick yapıştırıcı, selobant, çift taraflı bant, koli bandı, tutkal ve puzzle yapıştırıcı modellerini de Trendyol Kırtasiye Kulübü mağazasından sipariş edebilirsiniz.

Kırtasiye Kulübü Kampanyalarıyla Avantajlı Kırtasiye Alışverişi Trendyol'da!

Kırtasiye Kulübü Kampanyalarıyla Avantajlı Kırtasiye Alışverişi Trendyol'da!

Kırtasiye Kulübü boya modelleri arasında pastel boya, kuru boya, sulu boya, guaj boya, yağlı boya, sprey boya ve parmak boyası gibi onlarca seçeneğe yer veriyor. Siz de rengarenk boya modellerini, sağlığa zararlı madde içermeyen yapıları sayesinde güvenle tercih edebilirsiniz. Capcanlı renklere sahip boya modelleriyle birbirinden güzel resim çalışmaları yapabilirsiniz. Boya modelleriyle birlikte palet ve fırça gibi yardımcı resim gereçlerini de sepetinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca çeşitli müzik aletlerini de Trendyol Kırtasiye Kulübü mağazasında bulabilirsiniz. Kırtasiye Kulübü'nün melodika ve flüt modelleriyle keyifli vakit geçirerek müzik yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Dilerseniz müzik aletlerinin yanı sıra Kırtasiye Kulübü'nün oyuncak modellerini de inceleyebilirsiniz. Hem eğitici hem de eğlenceli oyuncak modelleri arasında her yaştan kız ve erkek çocuklara uygun pek çok seçenek bulabilirsiniz.

Kırtasiye Kulübü okul çantası, resim çantası, çizim çantası, proje çantası ve beslenme çantası modellerini de özel fiyatlarla sizlere sunuyor. Ayrıca Kırtasiye Kulübü kalemlik ve suluk modellerine de ürünleri arasında yer veriyor. Siz de onlarca çanta modelini inceleyerek çocuğunuz için uygun bir seçim yapabilirsiniz. Sırt çantası modelleriyle uyumlu kalemlik ve beslenme çantası modellerini de sepetinize ekleyerek çocuğunuz için kullanışlı ve şık bir takım oluşturabilirsiniz. Ayrıca Kırtasiye Kulübü'nün yerküre ve harita gibi yardımcı ders malzemelerini de çocuğunuz için satın alabilirsiniz.