En yeniler

En çok satanlar

Daha fazla ürün

REKOR SPORT

REKOR SPORT, spora dair aradığınız tüm ürünleri bulabileceğiniz bir mağaza. REKOR SPORT ürünleri arasında spor giyim ve spor ayakkabı çeşitleri, basketbol topu, pilates topu, beyzbol sopası gibi çok sayıda spor malzemesi yer alıyor. Mağazada kadın, erkek ve çocuk spor giyim ürünleri ve spor ayakkabı çeşitleri arasından dilediğiniz markaya ait modeli inceleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan her spor ekipmanını bulabileceğiniz REKOR SPORT; Nike, Converse, Puma, Fila, Lumberjack, Hummer gibi önde gelen spor markalarının ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Trendyol REKOR SPORT mağazasını ziyaret ederek aradığınız ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilir, beğendiğiniz ürünlerinizi birkaç tıkla sepetinize ekleyerek alışverişinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Siz de Trendyol'da yer alan REKOR SPORT kampanyalarından yararlanmak ve en yeni ürünlerden haberdar olmak için mağazayı takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünlerde diğer kullanıcıların REKOR SPORT yorumlarını okuyarak daha fazla bilgi edinebilir, ürünler hakkında merak ettiklerinizi Trendyol üzerinden REKOR SPORT iletişim seçeneğini kullanarak satıcıya iletebilirsiniz. Trendyol ayrıcalıklarıyla oluşturduğunuz siparişlerinizi hızlı ve güvenli kargo süreci ile kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Spor Giyimde Birbirinden Kaliteli Ürünler Trendyol REKOR SPORT Mağazasında!

Spor Giyimde Birbirinden Kaliteli Ürünler Trendyol REKOR SPORT Mağazasında!

REKOR SPORT; kullanıcılara kadın, erkek ve çocuk spor giyime dair geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Trendyol REKOR SPORT mağazasına giriş yaparak spor ayakkabı, eşofman altı, tayt, çorap, tişört, şort ve daha pek çok kaliteli seçenek arasından dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Kadın spor giyimde öne çıkan parçaları mağazanın ürünleri içerisinde bulabilir, spor ayakkabı ve terlikler ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Tayt, şort ve eşofman altlarını inceleyebilir; kısa ya da uzun tişörtler ve sweatshirtler ile sepetinizi güncelleyebilirsiniz.

Mağazanın erkek giyim ürünleri arasından yağmurluk, sweatshirt ve tişört ya da dilerseniz eşofman takımlarını da inceleyebilirsiniz. REKOR SPORT ürünleri içerisinde erkek deniz şortu ve boxer seçenekleri ile kapsamlı bir giyim alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Zengin renk ve spor markası çeşitliliğine sahip REKOR SPORT koleksiyonunda size en çok hitap eden giyim ürününü ayakkabı modelleri ile birlikte değerlendirebilirsiniz. Mağazanın erkek spor ayakkabı kategorisinde sneaker, outdoor ve bot modelleri başta olmak üzere pek çok çeşidi inceleyebilirsiniz. REKOR SPORT mağazasının çocuk ürünlerinde de geniş bir ayakkabı çeşitliliği bulabilir; tişört, tayt ve şort seçeneklerinden aradığınız yaş aralığına ve cinsiyete göre seçim yapabilirsiniz. Mağazada kadın, erkek ve çocuklara yönelik spor çantaları ile sırt çantası modelleri ile spor giyim alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Spor Malzemelerinde Size Özel REKOR SPORT Fırsatlarını Kaçırmayın!

Spor Malzemelerinde Size Özel REKOR SPORT Fırsatlarını Kaçırmayın!

Trendyol REKOR SPORT mağazasında spor aktivitelerinize uygun malzeme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Pilates ve fitness ekipmanlarından yüzme bonelerine, top çeşitlerinden eldivenlere ve şapkalara kadar aradığınız her spor ürününü REKOR SPORT mağazasında bulabilirsiniz. Fitliğinizi korumanıza ya da kilo vermenize yardımcı ayarlanabilir atlama ipleri pek çok renk seçeneği ile sizlerle buluşuyor. Pilates yapanlara özel ekipmanlar arasında önde gelen pilates topları farklı boyut seçenekleri ile mağazada yerini alıyor. Ayrıca pilates çemberi ve pilates lastiği gibi ihtiyacınız olan farklı malzemelere de REKOR SPORT mağazasında göz atabilirsiniz. Trendyol REKOR SPORT mağazasında futbol, basketbol ve voleybol top seçenekleri de bulunuyor. Beyzbol sopası, yüzücüler için bone ve gözlükler de mağaza ürünlerinde öne çıkıyor. Ağırlık, dambıl ve fitness çalışması yapanlara özel eldiven çeşitlerini de Trendyol REKOR SPORT mağazasında inceleyebilirsiniz.

REKOR SPORT; sporcu suluğu, sporcu şapkaları, çantalar ve spora dair aradığınız daha pek çok ekipmanı bulabileceğiniz bir marka olarak sizi Trendyol mağazasına bekliyor. Siz de mağazayı takip ederek REKOR SPORT indirimlerinden haberdar olabilir ve favori ürünlerinize tükenmeden en iyi fiyatlarla sahip olabilirsiniz.