Haftanın Favorileri

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

New Lansman Series

New Glossy Series

Tamamlayıcı Ürünler

Daha fazla ürün

Spoyi

2018 yılında İzmir'de kurulan Spoyi ,telefon kılıfı ve ekran koruyucu gibi şık ve dayanıklı aksesuar ürünlerini bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Sektöründeki yenilikleri yakından takip eden Spoyi, ürünlerini de bu doğrultuda geliştirmeye özen gösteriyor. Artan talepleri karşılamak amacıyla koleksiyonlarında yüksek fonksiyonelliğe sahip ürünler sergileyen marka, en trend aksesuar modellerini de siz değerli kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Kısa sürede fark yaratacak tasarımlara imza atan Spoyi, geniş ürün yelpazesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni nesil alışverişin adresi olan Trendyol, Spoyi markasının ürünlerini de parmaklarınızın ucuna taşıyor. En trend ürünleri avantajlı fiyatlarla kullanıcısına sunan markanın özenle hazırlanmış koleksiyonlarını bir mağaza altında birleştiren Trendyol aracılığıyla siz de mobil cihazınıza daha kişisel bir görünüm kazandırabilirsiniz. Spoyi'nin telefon kılıfı çeşitlerine çok özel fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını ziyaret ederek en güncel Spoyi indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Spoyi Kılıf Modelleri ile Tarzınızı Yansıtın!

Spoyi Kılıf Modelleri ile Tarzınızı Yansıtın!

Ürünlerini yüksek teknolojiler kullanarak üreten Trendyol Spoyi mağazası, kılıf koleksiyonuyla ön plana çıkıyor. Spoyi, gelişen teknolojinin ardından daha ince bir forma sahip olan cep telefonları için son derece sağlam ürünlere imzasını atıyor. İyi ürün, kaliteli hizmet, mutlu müşteri anlayışını benimseyerek çalışmalarına hız kesmeden devam eden Spoyi'nin kılıf koleksiyonu şık tasarımının yanı sıra geniş yelpazesiyle de kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Farklı markaların telefon modelleri için uygun ürünler tasarlayan Spoyi Nokia, Samsung, Xiaomi, Huawei ve iPhone gibi dünya markalarının akıllı cep telefonu ürünlerini uzun yıllar güvenle kullanmanızı sağlıyor.

Siz de Spoyi'in sevgili kılıfları, silikon telefon kabı, şeffaf telefon kabı ve süslü telefon kılıfları modelleri arasından dilediğiniz ürünü seçerek, mobil cihazınızı çok daha eğlenceli ve şık bir hale getirebilirsiniz. Ürün kullanımları ve marka ile alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için Spoyi yorumlarına göz atabilir ve Trendyol kullanıcıların yaşadıkları deneyimler hakkında fikir edinebilirsiniz. Kendi alışveriş ve ürün deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmak için ise Trendyol'un ürün değerlendirme sayfasına yorum bırakabilirsiniz.

Spoyi AirPods Kılıf Modelleri ile Tanışın!

Markanın Trendyol mağazasında bulabileceğiniz ürün grupları arasında AirPods kılıf modelleri de bulunuyor. Telefon kılıfı kategorisinde olduğu kadar AirPods kılıf kategorisinde de geniş bir çeşitlilik sunan Spoyi'nin aksesuar koleksiyonuna göz atarak hızlı sipariş oluşturabilir ve özel tasarım ürünlere sahip olabilirsiniz. Spoyi sipariş takip özelliği aracılığıyla da gönderinizin durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Markanın ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol üzerinden markayı takip ederek en güncel Spoyi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Trendyol mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ve bildirimlerinizi aktif konuma getirerek Spoyi kampanyalarından öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz.

Birbirinden Eğlenceli Spoyi Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Birbirinden Eğlenceli Spoyi Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Telefon kılıfı tasarımı ve üretimi ile sektöre adım atan ve ardından ürün yelpazesini hızla geliştirmeyi başaran Trendyol Spoyi mağazasında farklı aksesuar seçenekleri de yer alıyor. Spoyi anahtarlık, kablo koruyucu, telefon çerçeveleri, söz defteri, isme özel defter, tasarım anahtarlık ve isme özel cüzdan modellerini de Trendyol mağazası üzerinden satışa sunuyor. Tüm bu ürünlere ek olarak Spoyi mug ve termos koleksiyonunda sergilediği eğlenceli ve renkli tasarımlarla da kullanıcılarından tam not alıyor.

Spoyi'nin kargo takip ve iade koşulları gibi alışveriş yöntemleri hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara Trendyol üzerinden Spoyi ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla her türlü soru, görüş ve önerilerinizi markanın yetkili birimleri ile direkt olarak paylaşabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Spoyi indirimleri ile keyifli bir alışveriş fırsatını yakalamak için hemen Trendyol Spoyi mağazasını ziyaret ederek ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.