Görselli Yorumlar

Videolar
Hava nemlendirici anti yer çekim
563
M8 Atari Kurulumu
802
Speaker Kablosuz Şarj Gece lambası
10.6B
Atari kurulum ve inceleme
2747
Oyun Konsolu Tek Konsol
2937

Daha fazla ürün

TeknoMarketim

TeknoMarketim, en kaliteli teknolojik ürünleri kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. TeknoMarketim ürünleri içerisinde oyun konsolları, oyuncu kulaklıkları, klavye, hoparlör, bluetoothlu kulaklık gibi pek çok teknoloji ihtiyacınıza yönelik parça bulabilirsiniz. Mağazada hobi ürünlerine göz atabilir, olmazsa olmaz teknoloji ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürün çeşitliliğini inceleyebilirsiniz. Nostalji oyun konsolları atarilerden en yeni oyun konsol ve mouselara, taşınabilir hoparlörlerden bluetooth kulaklık ve akıllı bilekliklere kadar pek çok ürün Trendyol TeknoMarketim mağazasında sizleri bekliyor.

Siz de Trendyol TeknoMarketim mağazasında en yeni teknolojik ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Mağazayı takip ederek Trendyol'a özel TeknoMarketim kampanyalarından yararlanabilir, aradığınız ürünleri tükenmeden sepetinize ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünler hakkında diğer Trendyol kullanıcılarının TeknoMarketim yorumlarını okuyarak deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz sipariş süreci ile ilgili merak ettiklerinizi Trendyol üzerinden TeknoMarketim ile iletişim kurarak satıcıya sorabilirsiniz. Aradığınız teknoloji ürünlerinden kaliteyi ve eşsiz tasarımları bir arada bulabileceğiniz TeknoMarketim alışverişlerinizi birkaç tıkla gerçekleştirebilir, Trendyol'un hızlı ve güvenli teslimatıyla siparişlerinizi kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Son Teknoloji Oyuncu Ürünleri Trendyol TeknoMarketim Mağazasında!

Son Teknoloji Oyuncu Ürünleri Trendyol TeknoMarketim Mağazasında!

TeknoMarketim, bilgisayar oyunu tutkunlarına yönelik ürünlerine koleksiyonunda geniş bir yer veriyor. Mağazanın oyuncular için sunduğu ürünler arasında kulaklıklar, mouseler, oyun konsolları ve klavyeler bulunuyor. Kablolu ve kablosuz oyuncu kulaklıkları şık tasarımlarıyla öne çıkıyor. Işıklı oyun kulaklık çeşitleri, ergonomik yapısıyla kulaklarınızı tam kavrayarak rahat bir kullanım sunuyor. Mikrofonlu kulaklıklar, oyun oynarken kulaklığınızda aradığınız tüm özellikleri karşılıyor. Zengin renk seçenekleri ve farklı tasarımlarıyla her zevke hitap eden ürün çeşitlerinden isterseniz kablolu isterseniz bluetooth özellikli ürünleri inceleyebilirsiniz. Trendyol TeknoMarketim mağazasında oyuncu mouse çeşitlerine de göz atabilir, beğendiğiniz mouse modeline uygun mouse pad çeşitlerini de birlikte satın alabilirsiniz. TeknoMarketim ışıklı oyuncu klavyeleri, oyun oynarken hoş bir ambiyans yaşamanızı sağlıyor. Dilerseniz klavye, mouse ve kulaklıkları set olarak da değerlendirebilir, şık tasarımlara sahip ürünlerle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

TeknoMarketim oyun konsolları arasından isterseniz en yeni teknoloji ürünlerini isterseniz de nostaljik oyun konsollarını seçebilirsiniz. Soğutma fanlı, powerbank seçeneği bulunan en trend oyun konsolları ile ara vermeden oyun keyfinizi yaşayabilirsiniz. Oyun adaptasyonunuzu kolaylaştıran tasarımlara sahip konsollar, PUBG ve PlayStation'a özel çeşitleriyle sizlerle buluşuyor. Nostaljik oyunlardan Super Mario için kullanabileceğiniz klasik el atarisi ve konsolları da Trendyol mağazasında bulabilirsiniz. Mobil oyunlardan vazgeçemeyenler düşünülerek tasarlanmış bluetoothlu oyun konsolları ile en iyi oyun deneyimini yaşayabilirsiniz. Dört farklı moduyla aradığınız çeşitliliği sizlere sunan mobil oyun konsolları ve daha fazla oyun ürünleri için Trendyol TeknoMarketim mağazasına giriş yapabilirsiniz.

İhtiyacınız Olan Teknoloji Ürünlerinde TeknoMarketim Fırsatlarını Kaçırmayın!

İhtiyacınız Olan Teknoloji Ürünlerinde TeknoMarketim Fırsatlarını Kaçırmayın!

Trendyol TeknoMarketim mağazası, en kaliteli teknolojik ürünlere ev sahipliği yapıyor. Kablosuz kulaklıklar, hoparlör çeşitleri, akıllı saat ve bileklikler, araç içi telefon tutucu cihazları ile masa üstü vantilatörü gibi ihtiyacınız olan pek çok teknolojik ürün Trendyol TeknoMarketim ile kapınıza geliyor. Farklı tasarımlarıyla her ortama uygun olarak kullanabileceğiniz hoparlörler, kablosuz ve suya dayanıklı özellikleriyle öne çıkıyor. Duşta kullanabileceğiniz hoparlör modelleri, su geçirmez kaliteli yapıları ve telefon yanıtlama sistemleri ile her yerde ihtiyacınızı karşılıyor. Karaokeli kablosuz hoparlörler, speaker ve mikrofonlu içerikleri ile sevdiklerinizle eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlıyor. Kablolu ya da kablosuz kulaklık çeşitlerini de siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Trendyol mağazasında bulabilirsiniz.

TeknoMarketim mağazasında akıllı saat ve bileklik çeşitlerini, dilerseniz renkli kayış seçeneklerini de inceleyebilirsiniz. Masaüstü mini fanlara, araç içinde kullanabileceğiniz telefon tutuculara da Trendyol'a özel TeknoMarketim fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. Siz de daha fazla teknoloji ürünü için mağazayı ziyaret edebilir, TeknoMarketim indirimlerinden yararlanmak ve en yeni ürünlerden haberdar olmak için mağazayı Trendyol'da takip edebilirsiniz.