Ürünleri Keşfet

Ürünleri Keşfet

TROY Apple

Türkiye'de en yaygın APR (Apple Premium Reseller) unvanına sahip olan TROY Apple iPhone, iPad, Macbook, iWatch ve AirPods gibi Apple'ın bünyesinde üretilen tüm teknolojik ürünleri kullanıcı ile buluşturan bir marka. Trendyol mağazası aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin her noktasına ulaştıran TROY Apple, 27 yılı aşkın tecrübesiyle sektörün önde gelen markaları arasında yerini almayı başarmış durumda. TROY Apple İzmir, Ankara İstanbul, İzmit (Kocaeli) fark etmeksizin Türkiye'nin bütün şehirlerine Trendyol aracılığıyla kaliteli ve kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor. Her geçen gün adını daha geniş kitlelere duyuran TROY Apple mağazası, sahip olduğu yenilikçi bakış açısıyla da kendini geliştirmeye ve hizmet kalitesini daima üst seviyeye taşımaya devam ediyor.

Son Teknoloji Akıllı Cep Telefonu Modellerine TROY Apple ile Sahip Olun

Son Teknoloji Akıllı Cep Telefonu Modellerine TROY Apple ile Sahip Olun

En kaliteli ürünleri kullanıcıyla buluşturarak müşteri memnuniyetini üst seviyeye taşımayı hedefleyen TROY Apple, telefon kategorisindeki çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Apple'ın yetkili satıcısı olan TROY Apple, markanın teknolojide devrim yaratan iPhone modellerini de bünyesinde bulunduruyor. Trendyol güvencesiyle ulaşabileceğiniz TROY Apple mağazası, iPhone'un geçmişten günümüze tüm modellerinde birbirinden farklı renk seçenekleri sunuyor. Aynı zamanda TROY Apple, benzersiz tasarımı ve yenilikçi teknolojisiyle dünya devi olmayı başaran iPhone akıllı cep telefonu modellerini avantajlı fiyatlarla kullanıcıya sunuyor. Akıllı cep telefonu teknolojisine yön veren modellerin başında gelen iPhone ürünlerine Trendyol'da faaliyet gösteren TROY Apple mağazasından ulaşabilirsiniz.

TROY Apple'ın akıllı cep telefonu kategorisinde yer alan modelleri, size üstün bir kullanım imkanı sunar. TROY Apple telefon modelleri ile capcanlı fotoğraflar çekebilir ve yüksek video kalitesiyle anılarınızı tüm gerçekliğiyle kayıt altına alabilirsiniz. Geliştirilmiş pil gücü sayesinde gün boyu kullanım imkanı tanıyan TROY Apple cep telefonu modelleri ile sınırlara takılmadan oyun oynayabilir, fotoğraf çekebilir veya sevdiklerinizle dilediğiniz an iletişime geçebilirsiniz. TROY Apple'ın şarj aleti kategorisinde yer alan TROY Apple adaptör ve şarj kablosu ürünleri arasından kullandığınız mobil cihazla uyumlu bir model seçebilirsiniz. TROY  Apple'ın hızlı şarj özelliğindeki ürünlerine sahip olma avantajının keyfine varabilirsiniz. TROY Apple batarya fiyatlarına göz atarak bütçe dostu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

TROY Apple'ın Bilgisayar ve Tablet Modelleri ile Profesyonel Dünyaya Adım Atın

İş hayatının yoğun ve zorlu temposunda profesyonel bir yardımcıya ihtiyaç duyuyorsanız TROY Apple'ın Macbook modelleri tam da ihtiyacınıza göre. 13 inç ve 16 inç gibi farklı ekran büyüklüklerine sahip olan Macbook ürünleri, yüksek işlemci performansı sayesinde ileri seviyede güce ulaşarak 5 kata kadar daha hızlı bir kullanım sunar. TROY Apple'ın pil gücü artırılmış olan laptop modelleri ile 20 saate kadar kesintisiz kullanım yapabilir ve çalışmalarınızı ara vermeden sürdürebilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasında Macbook'un yanı sıra iPad ürünleri de yer alıyor. Çok yönlü bir tablet olma özelliği gösteren TROY Apple iPad'ler muhteşem becerileriyle eşsiz bir deneyim sunuyor. TROY Apple kampanya ve fırsatlarından haberdar olmak için markanın Trendyol'da faaliyet gösteren mağazasını takip edebilir ve özel TROY Apple indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

TROY Apple Watch Ürünleri Trendyol'da!

TROY Apple Watch Ürünleri Trendyol'da!

TROY Apple'ın akıllı saat kategorisinde yer alan Apple Watch ürünleri, günlük hayatı organize etmenize yardımcı olur. Apple Watch ile sağlık verilerinizi ve spor performansınızı görüntüleyebileceğiniz gibi kişilerinizle bağlantı kurabilir ve Apple Music'te yer alan listenizi saatinizle eş zamanlı olarak ayarlayabilirsiniz. Akıllı cep telefonu ve saate ek olarak Trendyol TROY Apple; TV, AirPods, kılıf, AirPods kılıf, Beats ve iPhone aksesuarı gibi ürünleri de bünyesine katarak kullanıcılarına geniş bir çeşitlilik sunuyor.

Ürün kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken TROY Apple avantajlı fiyatlarıyla da müşterilerinin takdirini topluyor. TROY Apple'ın yorum bölümünde yer alan kullanıcı değerlendirmelerine göz atarak ilgilendiğiniz ürün ve TROY Apple hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca TROY Apple kargo ve iade koşullarını öğrenmek için de mağazayı inceleyebilirsiniz.