Çok Satan Modeller

Hediye Önerileri

Görselli Yorumlar

Çok Sevilenler!

Haftanın Ürünleri

Daha fazla ürün

Tufanlar Kuyumculuk

1952 yılında Muğla'nın Fethiye ilçesinde kurulan Tufanlar Kuyumculuk, kuyum alanında faaliyet gösteren bir marka. Kurulduğu günden itibaren başarılı tasarımlarıyla dikkat çeken Tufanlar Kuyumculuk, çok kısa süre içerisinde adını bölge geneline duyurmasının ardından ülke geneline de hizmet vermeye başladı. Markasını ve hizmet kalitesini Trendyol mağazası aracılığıyla da ileriye taşımaya yönelik adımlar atan Tufanlar Kuyumculuk, oldukça geniş bir ürün gamına sahip.

Yeni nesil alışverişin vazgeçilmez adresi olan Trendyol, Tufanlar Kuyumculuk mağazalarını ve şubelerini de parmaklarınızın ucuna taşıyor. Markanın özenle hazırlanmış tüm koleksiyonlarını tek bir çatı altında birleştiren Trendyol Tufanlar Kuyumculuk mağazası sayesinde siz de birinci sınıf kuyum ürünlerine çok özel fiyatlarla sahip olma şansı yakalayabilirsiniz. Bütçe dostu bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için mağazayı Trendyol üzerinden takip ederek en güncel Tufanlar Kuyumculuk indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Tufanlar Kuyumculuk Yüzük Modelleri ile Şıklığınızı Tamamlayın!

Tufanlar Kuyumculuk Yüzük Modelleri ile Şıklığınızı Tamamlayın!

Müşteri memnuniyeti ve mutluluğunu daimi hale getirmek amacıyla ürün ve hizmet kalitesinden hiçbir koşulda ödün vermeyen Tufanlar Kuyumculuk, yüzük koleksiyonunda sunduğu benzersiz tasarımlarla kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. 60 yılı aşkın tecrübesi ve yüksek kalitedeki ürün tasarımlarıyla sektörün lider markaları arasında yer alan Tufanlar Kuyumculuk, nişan ve düğün için özel olarak hazırladığı modellerin yanı sıra günlük hayatta da rahatlıkla tercih edilebilecek ürünlere imzasını atıyor.

Tufanlar Kuyumculuk'un tek taş, beş taş, baget, damla, taşlı, harmandalı ve yıldız yüzük modelleri arasından dilediğiniz ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olarak kendinizi çok daha özel ve değerli hissedebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Tufanlar Kuyumculuk yorumlarını inceleyerek ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek de Tufanlar Kuyumculuk kampanyaları ve fırsatlarını yakalayabilir ve tarzınızın tamamlayıcısı olabilecek çok özel modellere sahip olabilirsiniz.

Tufanlar Kuyumculuk Kolye Modelleri ile Zarafetinizi Yansıtın!

Uzman tasarımcılarının özenle hazırladığı tasarımları, deneyimli mücevher ustalarının marifetli ellerine bırakan Tufanlar Kuyumculuk, diğer ürün gruplarında olduğu gibi kolye kategorisinde de kullanıcılarını geniş bir yelpaze ile buluşturuyor. Markanın kolye koleksiyonunda sadelikten hoşlananlar için zarif ve minimal tasarımlı modeller yer alırken, iddialı tarzıyla her zaman ışıldamak isteyen kadınlar için de pırlanta taşlarıyla bezenmiş çarpıcı tasarımlar bulunuyor.

Her tarza ve her zevke hitap edecek ürünleri tüketiciye sunan Trendyol Tufanlar Kuyumculuk mağazasının kolye koleksiyonunu inceleyerek siz de stilinizin tamamlayıcısı olabilecek benzersiz ürünlere sahip olabilirsiniz. Trendyol mağazasına özel indirimleriyle kullanıcılarına bütçe dostu çözümler sunan Tufanlar Kuyumculuk; altın fiyatları, çeyrek altın fiyatı ve gram altın fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Özel günlerinizi unutulmaz kılmak için çok şık bir ürün arayışındaysanız Trendyol Tufanlar Kuyumculuk mağazasına göz atabilirsiniz.

Tufanlar Kuyumculuk Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Tufanlar Kuyumculuk Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Yüzük ve kolye modellerine ek olarak Tufanlar Kuyumculuk'ta bilezik, küpe ve şahmeran gibi seçenekler de eşsiz tasarımlarla sizlere sunuluyor. Her sezon özgün ve yeni tasarımlar geliştirerek ürün gamını genişletme konusunda titizlikle hareket eden markanın ürünleri arasından dilediğiniz model için hızlı sipariş oluşturabilirsiniz. Kaliteli takı tasarımlarıyla sevdiklerinizi mutlu edecek ürünler hazırlayan Tufanlar Kuyumculuk çocuk koleksiyonu için hazırladığı tasarımlarla da beğeni topluyor.

Kargo, sipariş takibi, iade koşulları, ödeme yöntemleri ve marka ile alakalı daha pek çok konuda detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol'un kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği "Satıcıya Sor" butonuna tıklayarak Tufanlar Kuyumculuk ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Tufanlar Kuyumculuk'un online indirimlerinden yararlanarak keyifli ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaşamak için mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye hemen başlayabilirsiniz.